Předávací protokol u PPL

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
11.12.15 21:35

Předávací protokol u PPL

Dobry den, prosím vás mám dotaz :-)
Když mi PPL, nebo jiná přepravka doručuje zásilku, tak oni už nedavají k podpisu přepravní listy, nebo takovou tu elektronickou krabičku? Totiž přijel mi balíček a nikdo mi nedal žádný doklad, že jsem něco převzala :-o děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
11.12.15 21:37

Dávají vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.12.15 21:38

Ppl mě tedy nedává gais vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.12.15 21:39

Asi spěchají, DHL dělá tu krabičku, ppl mají archy :D podepisuju vždycky, někdy chtějí i občanku :D doklad o zaplacení se mě ptá jetsli chci nebo ne, odmítám, nechci chlapce zdržovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
11.12.15 21:41

Poslední dobou po mě taky nikdo nic nechtěl. Pokud jsem platila dobírku, tak jsem to chápala, ale stalo se mi to i u předem zaplaceného zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
11.12.15 21:42

Vždy..Když jsem platila hotově, dostala jsem podepsat papíry, když kartou, podepisovala jsem elektronicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.12.15 21:44

PPL i Geis by měli používat skenery (nebo tištěné potvrzení o doručení) a zásilka by měla být při převzetí podepsána.
Asi záleží jak které depo, nicméně u PPL na centrále to hrotí hodně- řidiči dostávají nemalé pokuty za chybějící POD.
Geisáci bez podpisu neudělají ani ránu, ti jedou přes skenery absolutně všecko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
11.12.15 21:45

@teepe PPL podepisuji vždy krabičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
11.12.15 21:47

@Kajuli A nepodepisuji to tedy sami? Protoze mne typek z ppl na telefonickou zadost hodi klidne balik za branku, nema s tim zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
11.12.15 21:50

To si ridic podskrabne za tebe v kabine, to je jeho riziko :) pripadne ma onboard kameru a tvuj zaznam kdybys dodani poprela

Kdyz davas hotovost tak potvrzeni musis obdrzet na vyzadani ty a ne on :)

Podle me je na ridici aby dukazni bremeno ustal v pripade sporu a pokud vydavas hotovost, dukazni bremeno o zaplaceni mas ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.12.15 21:56

@Cuddy No to je taky dost dobře možné, někteří řidiči jsou bohužel docela… hovádka, slušně řečeno. Prakticky v provozu jsem nikdy nebyla, mám jen nasátou teorii a zhruba představu o tom, jak by to mělo v ideálním případě probíhat (pracuji v týmu, co dodává systém do těchto firem).
Dobírky ale podle mne hlídají hodně, za to jsou taky nejvíce pérovaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misskaaa
11.12.15 22:04

Většinou platím zboží dopředu a kromě DPD po mě nikdy nikdo nechtěl žádný podpis a bylo jim jedno komu balíček předají (nebo nechají jen tak před vchodem)

• Citovat
  • Upravit
83
11.12.15 22:04

Ze své zkušenosti - ne vždy podepisuji, a když, tak jen elektronicky. O doklad o zaplacení si musím říci. V každém místě republiky je to asi jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
11.12.15 22:09

Tak děkuji za reakce.. mě se ted stalo, že jsem si zboží zaplatila přes internet banku a jak přijeli, tak tam bylo dobírka, a já krava si neuvedomila že jsem to už zaplatila a zaplatila jsem to jeste jednou..a nedal mi žádny doklad… takže ted mám doma dárek za 600 misto za 300kč a nikdo z firmy odkud mám dárek mi neveří… :-D jestě mi ta jejich učetni tvrdí, že na te dobirce bylo pry jen 30kč tak mi poslali zpět 30kč. no na facku toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.12.15 22:11

Nedávno jsme přebírali (přebíral přítel) předem zaplacený balíček. Také jsme nedostali žádný doklad nebo potvrzení o převzetí. Jenže on se na to ani nezeptal, možná kdyby jo, tak ho dostanem :nevim: Taky mi to přišlo divné, pozastavila jsem se nad tím, protože jsem potřebovala zjisti zpětně číslo zásilky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný