Předčasná menstruace po styku - mohu být těhotná?

Anonymní
11.3.20 14:35

Předčasná menstruace po styku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. S přítelem jsem měla styk před 4 dny čili v Sobotu a menstruaci jsem měla dostat až v Pátek, ale dostala jsem ji dneska ve Středu.. Tak bych se chtěla zeptat jestli je nějaká možnost že budu těhotná?.. Antikoncepci neberu. Po jak dlouhé době je možné zjistit jestli jsem těhotná nebo ne? Je možné být těhotná i po menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19984
11.3.20 14:38

Tak snad víš zda jste použili ochranu a správně ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
11.3.20 14:41

To těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.20 14:43

@lachtanice86 já vím ale ptám se jestli tam je nějaká možnost

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.20 14:45

@žampion takže chceš říct, že tam není žádná možnost oplodnění? Prosím? Jsem nezkušena a upřímně dost se bojím

• Citovat
  • Upravit
4697
11.3.20 14:46

Ja bych řekla, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
11.3.20 14:50
@Anonymní píše:
@žampion takže chceš říct, že tam není žádná možnost oplodnění? Prosím? Jsem nezkušena a upřímně dost se bojím

Tak s nikým nespi, když i po použití ochrany takhle stresujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.20 15:01

@lachtanice86 připadá ti tohle normální? Vsadím se, že kdyby se tvoje děcko takhle strachovalo co by jsi mu řekla… Myslíš, že tyhle slova z pohledu matky jsou uklidňující? Stačí jen odpovědět na danou otázku na kterou jsem se ptala, protože si nejsem jistá a chci se zeptat a poradit se zkušenými nebo s experty.. Nikdo si tvé stupidní a nežádouci odpovědi neprosil. Chtěla jsme jen znát odpověď, ale děkuji za váš čas. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.3.20 15:04
@Anonymní píše:
@lachtanice86 připadá ti tohle normální? Vsadím se, že kdyby se tvoje děcko takhle strachovalo co by jsi mu řekla… Myslíš, že tyhle slova z pohledu matky jsou uklidňující? Stačí jen odpovědět na danou otázku na kterou jsem se ptala, protože si nejsem jistá a chci se zeptat a poradit se zkušenými nebo s experty.. Nikdo si tvé stupidní a nežádouci odpovědi neprosil. Chtěla jsme jen znát odpověď, ale děkuji za váš čas. :srdce:

Nejsi těhotná.

• Citovat
  • Upravit
3648
11.3.20 15:06
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. S přítelem jsem měla styk před 4 dny čili v Sobotu a menstruaci jsem měla dostat až v Pátek, ale dostala jsem ji dneska ve Středu.. Tak bych se chtěla zeptat jestli je nějaká možnost že budu těhotná?.. Antikoncepci neberu. Po jak dlouhé době je možné zjistit jestli jsem těhotná nebo ne? Je možné být těhotná i po menstruaci?

já si myslím, že to už jsi měla po ovulaci, takže teoreticky bys těhotná být neměla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
11.3.20 15:29
@Anonymní píše:

Pokud jste se chranili, tehotna nejsi. Pokud jste se nechranili, tak tehotna byt muzes, ale nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
11.3.20 15:30

A test nema cenu driv jak 14dni po sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.3.20 15:31
@1mila2 píše:
Pokud jste se chranili, tehotna nejsi. Pokud jste se nechranili, tak tehotna byt muzes, ale nemusis.

Dostala dnes menstruaci a všechno se odplavilo. Nejjistejsi řešení je udělat si test. Ale zakladatelka asi o ničem takovém nikdy neslyšela.

• Citovat
  • Upravit
9794
11.3.20 15:32

:lol: :lol: Tělo není stroj. I když by jsi do teď měla menstruaci přesně na hodinu tak se může jednou za čas opozdit a nebo zase přijít dříve. Těhotná pravděpodobně nejsi.

Pokuď nechceš být těhotná tak se chraň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.20 15:33

@1mila2 aha děkuji😌 opravdu je možné abych otěhotněla i když jsem měla sex před 4 dny a dostala jsem dneska krámy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex