Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@žampion takže chceš říct, že tam není žádná možnost oplodnění? Prosím? Jsem nezkušena a upřímně dost se bojím
@Anonymní píše:
@žampion takže chceš říct, že tam není žádná možnost oplodnění? Prosím? Jsem nezkušena a upřímně dost se bojím
Tak s nikým nespi, když i po použití ochrany takhle stresujes
@lachtanice86 připadá ti tohle normální? Vsadím se, že kdyby se tvoje děcko takhle strachovalo co by jsi mu řekla… Myslíš, že tyhle slova z pohledu matky jsou uklidňující? Stačí jen odpovědět na danou otázku na kterou jsem se ptala, protože si nejsem jistá a chci se zeptat a poradit se zkušenými nebo s experty.. Nikdo si tvé stupidní a nežádouci odpovědi neprosil. Chtěla jsme jen znát odpověď, ale děkuji za váš čas. ![]()
@Anonymní píše:
@lachtanice86 připadá ti tohle normální? Vsadím se, že kdyby se tvoje děcko takhle strachovalo co by jsi mu řekla… Myslíš, že tyhle slova z pohledu matky jsou uklidňující? Stačí jen odpovědět na danou otázku na kterou jsem se ptala, protože si nejsem jistá a chci se zeptat a poradit se zkušenými nebo s experty.. Nikdo si tvé stupidní a nežádouci odpovědi neprosil. Chtěla jsme jen znát odpověď, ale děkuji za váš čas.
Nejsi těhotná.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. S přítelem jsem měla styk před 4 dny čili v Sobotu a menstruaci jsem měla dostat až v Pátek, ale dostala jsem ji dneska ve Středu.. Tak bych se chtěla zeptat jestli je nějaká možnost že budu těhotná?.. Antikoncepci neberu. Po jak dlouhé době je možné zjistit jestli jsem těhotná nebo ne? Je možné být těhotná i po menstruaci?
já si myslím, že to už jsi měla po ovulaci, takže teoreticky bys těhotná být neměla ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. S přítelem jsem měla styk před 4 dny čili v Sobotu a menstruaci jsem měla dostat až v Pátek, ale dostala jsem ji dneska ve Středu.. Tak bych se chtěla zeptat jestli je nějaká možnost že budu těhotná?.. Antikoncepci neberu. Po jak dlouhé době je možné zjistit jestli jsem těhotná nebo ne? Je možné být těhotná i po menstruaci?
Pokud jste se chranili, tehotna nejsi. Pokud jste se nechranili, tak tehotna byt muzes, ale nemusis.
@1mila2 píše:
Pokud jste se chranili, tehotna nejsi. Pokud jste se nechranili, tak tehotna byt muzes, ale nemusis.
Dostala dnes menstruaci a všechno se odplavilo. Nejjistejsi řešení je udělat si test. Ale zakladatelka asi o ničem takovém nikdy neslyšela.
Tělo není stroj. I když by jsi do teď měla menstruaci přesně na hodinu tak se může jednou za čas opozdit a nebo zase přijít dříve. Těhotná pravděpodobně nejsi.
Pokuď nechceš být těhotná tak se chraň ![]()
@1mila2 aha děkuji😌 opravdu je možné abych otěhotněla i když jsem měla sex před 4 dny a dostala jsem dneska krámy?