Předčasně narozené dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
178
28.6.05 11:16

Předčasně narozené dítě

Ahojte,nevíte někdo jak to dopadlo s Martinem a Markétou a jejich předčasně narozeným chlapečkem?
Téma z Miminka - asi listopad 2004????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
28.6.05 15:55

Ahojky,psala jsem jim asi před dvěma měsíci,jak to zvládli,ale neodepsali.Takže nevím.Ale musím říct,že na ně často myslím,protože jejich chlapeček je přibližně stejně starý jako náš.Náš je taky předčasně narozený,ale jen o 5týdnů,je zdravý a všechno dohnal.
Katka+Honzík(1.rok) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.6.05 23:20

Ahoj Ketty mam take chlapecka o 5tydnu drive narozeneho a moc by me zajimalo jestli a jake jste meli zdravotni problemy…? My cvicime Vojtu a stale neco resime…diky za odpoved,
mumik+milacek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.6.05 21:34

ahoj Mumiku :P
Já jsem měla porod na prvorodičku naštěstí rychlý a bez komplikací - 3,5hod se vším všudy.Honzík se narodil 6.6.2004 v 10.00hod v Brněnské porodnici na Obilním trhu - 2250g a 45cm.Žádné závažné zdravotní problémy malý po porodu neměl.Lékaři byli překvapeni,protože „Aphgar scóre“(nevím,jak se to správně píše) měl výborné 9-9-10.Byl 6dní v inkubátoru jen na vyhřívání,2dny měl novorozeneckou žloutenku,pak už byl na postýlce.V porodnici jsme byli 12dní.Vojtu jsme začali cvičit ve 3měsících,z důvodu špatného držení hlavičky - moc se zakláněl a přepadával.Cvičili jsme jen 3měsíce,byl hrozně šikovný,rychle se zlepšil,tak nám paní dokrtorka cvičení ukončila.Od 8.měsíce se plazil,od 9.měsíce si začal stoupat a lozit současně,v 10.měsících si začal sám sedat a o trošku později začal chodit kolem nábytku.Na oslavě svých prvních narozenin udělal první dva krůčky,druhý den čtyři.Den před mými narozeninami jsem od něj dostala ten nejkrásnější dárek - začal sám chodit (to bylo 16dní po prvních krůčcích).Na roční prohlídce vážil 9,410g a měřil 76cm.
Myslím si,že mě špatně vypočítali termín porodu.MS jsem měla nepravidelnou jednou za měsíc až měsíc a půl.I paní doktorka na novorozeneckém říkala,že je Honzík sice drobný,ale věkově určitě starší.Ale to už mi stejně nikdo nikdy neřekne.Hlavní je,že je zdravý a hrozně veselý.
Měj se krásně a jestli chceš,tak mi napiš na mail (svobodova.misanek@seznam.cz),jak to bylo u vás.
Katka+Honzík(1.rok) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky