Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
máte nějaké tipy kam na dovolenou v Česku s miminkem ?
Naše malá má 8 měsíců.
Díky za tipy.
Lenka
Doporucuji rodinny hotel na Sumave v Kasperskych Horach. Mrkni na www.sumava2000.cz
Byli jsme tam v zime na horach a byli moc spokojeni. Jsou zarizeni na deti - postylky, prebalovaky, jidelni zidlicky a snad zapujci na pokoj i vanicku (je tam sprch.kout). Navic ted v lete maji k dispozici i vyhrivany bazen.
O krasnych prochazkach a vyletech okolo snad ani nemusim mluvit…
Ahoj,
my jsme se právě vrátili z Doks u Máchova jezera. Bydleli jsme v privátě - domeček se zahradou, grilem, kuchyňkou, TV… a fakt se nám tam moc líbilo. Jestli chceš, můžu Ti poslat kontakt, víc info a třeba i nějaké fotky ![]()
Silvie+Anetka 10 měs.
![]()
ahojky, tu sumavu, kasperky muzu doporucit, byl jsem tam s malym tyden a byla to bomba, virivka, fitko, solarko, prochazky, snidane na pokoj, personal super, dole u recepce je internet, s krbem, fakt uzasny…
doporucuju,
mumik+milacek
dobrou ![]()
Zkus Krkonoše - Betyna.cz. Byli jsme tam vloni (sami děti nemáme), ale byla tam spousta nechodících mrňat. Byli na ně zařízení, mají i vlastní malinké dítě, tak vědí, co je potřeba.
Takže mají různé vybavenosti a mimo sezonu, když není narváno, tak z jedné jídelny dělali hernu - jen pro mrňata. Ceny ujdou. Jsou zatím nejlevnější, co jsme v Krkonoších našli se sprchou, WC na pokoji.
Spousta rodičů večer pobývala dole v hospůdce a měli chůvičky, aby svoje spící ratolesti mohli kontrolovat. ![]()
Ahoj Leni,
my jsme na kratší dovolené byli v květnu s naším 10 měsíčním synem . Byli jsme ve Staňkově u Třeboně v Hotelu Česká Kanada. Bylo to fajn. Jsou tam jak turistické tak cyklistické stezky.Respektivě jsme si dost užili kola, pro malého jsme měi půjčený vozík za kolo , v pohodě to tam vydržel s přestávkami téměř 5 hodin, dobře se mu tam spalo.(A to v něm seděl poprvé). Já jsem si pochvalovala ,že tam nejsou kopce , protože na kole jsem neseděla přes 2 roky . Hotel je nově rekonstruovaný , cenově celkem v poho , výborná kuchyně, majitel vstřícný , měli děstkou stoličku, nebyl problém převařit vodu na kaši , či si schovat v kuchyni jídlo které jsem si přivezla pro malého . Bez problému my ho ohřáli , dokonce umyli i moje nádobí. Byli ochotni i pro malého vařit , majitel mi volal jaké má sehnat suroviny. Kontakt najdeš na www.nakolo.cz
Lenka
Ahoj ženy ![]()
Zatím se rozhodujeme mezi Chorvatskem a ČR, ale pokud se rozhodneme pro ČR, tak také hledáme už nyní nějaké pěkné místo v ČR. Voda - les - nic luxusního, nějaká levnější chatka, či něco takového. Malé v létě bude 9 měsíců a chceme z Prahy.
K ![]()
Kasna píše:
Ahoj ženy
Zatím se rozhodujeme mezi Chorvatskem a ČR, ale pokud se rozhodneme pro ČR, tak také hledáme už nyní nějaké pěkné místo v ČR. Voda - les - nic luxusního, nějaká levnější chatka, či něco takového. Malé v létě bude 9 měsíců a chceme z Prahy.
K
tak pojedte k nám do Českého ráje
![]()
To: Gazolda
a je nějaký tip na konkrétní místo a ubytování?
K.
![]()
Kasna píše:
To: Gazolda
a je nějaký tip na konkrétní místo a ubytování?
K.![]()
tady je všude krásně doporučuji třeba malou skálu, hrubou skálu, sedmihorky, jíčín a plno dalšího.
Všude je voda, řeka, plno možností na výlet do přírody, na hrady, zámky.
Není to daleko do města na nákup…
Je zde velké množství penzionů nádherně zařízených.
Letos jsme byli v českém švícarsku a bylo to tam super malou jsme nosily v krosničče
nebo český ráj ![]()