příkrmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1428
27.6.05 12:02

příkrmy

Ahoj holky,

náš Lukášek má 5 měsíců, takže cca za 2 měsíce bych chtěla začít s příkrmy. Pročítám vaše diskuze a chci se zeptat, odkud čerpáte informace jako např., že banán a meloun jsou jediné plodiny, co jsou v HA jídleníčku z ovoce dovolené čerstvé, ostatní do konce prvního roku jen povařené. Předpokládám, že HA znamená jídlo pro alergiky - nebo ne ? Pro nealergika můžu dávat např. jablíčka nepřevařená a nastrouhaná dříve než v jednou roce?! Jako každá z vás bych chtěla načerpat co nejvíce informací, abych svojemu mazlíkovi nějak neublížila. :D

Děkuji za tip

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
27.6.05 12:58

Ahoj Daso,
HA mliko znamena opravdu hypoalergenni, my ho pijeme (pro jistotu) male sice nema zadny ekzem :D , ale manzel ma atopicky ekzem a tak je lepsi radeji dite do roka chranit. Takze jime jablka, banany, meloun, ale napr. broskve, jahody jsou vysoce alergenni, takze bych je zacala davat opravdu opatrne po malych davkach. Take davame jen bily jogurt, ovocny radeji take az pozdeji. Diskuze o prikrmech tady uz probehlo nekolik, zkus se podivat zpatky a urcite nejake najdes :!

Simona&Kristy(za tyden rok) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
27.6.05 13:11

Dášo,

napiš mi mailem a můžu Ti poslat tabulku vhodných potravin po měsících.

Info čerpám různě, převážně z internetu a z literatury, ale přímo zpracované jako HA výživu to nemám.

Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1460
27.6.05 13:14

Dášo,

napiš mi mailem a můžu Ti poslat tabulku vhodných potravin po měsících.

Info čerpám různě, převážně z internetu a z literatury, ale přímo zpracované jako HA výživu to nemám.

Alice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
27.6.05 16:48

Ahoj Alice.
Sice nejsem Dáša,ale přěsto bych tě poprosila,jestli by jsi mi tu tabulku nemohla taky poslat :wink: .
Můj mail je :jirin.a@seznam.cz
Díky moc Jiřka a Natálka 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
27.6.05 17:01

Ahoj Alice,

pošli mi to prosím taky na p.tomasova@centrum.cz

Moc děkuju :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.6.05 17:56

ahoj Alice…

prosím tě zatím nic neposílej a počkej až se tu shromáždí dostatečný počet nadšenců a pak to pošli jako hromadnou zprávu.o))))

Takže pokud tě už rozesílání mailů neunavilo tak já bydlím na markeetka@centrum.cz

anebo co to poslat jako deníček????

Děkujeme

Michal 4,5 měsíce a Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.6.05 20:36

Moc , moc prosím, přidávám se také na seznam zájemců o tabulku. Je nám 7 měsíců a pomalu dáváme příkrm. Zatím jen v poledne zeleninku a večer zkouším dělat Hami kaši z MM. Ale malá toho zatím moc nesní, tak čtvrtku té malé skleničky a večer tak 5 lžiček kaše. Je to malý závislák na kojení.
mail andreamis@seznam.cz

Děkuji
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
27.6.05 22:01

Ahojky,

Pokud bys nebyla moc unavená také bych poprosila o email. Manžel je alergik a všichni v rodině také.

My jsme na UM HA, jsou nám 4m, tam pomalu začneme přikrmovat, děkuji ti mnohokrát.

darina.bartosova@email.cz

Zdravíčko + Matýsek 4m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.6.05 20:09

ahoj,Alice asi už jsem tady pozdě ale kdyby tak taky bych moc poprosila o tabulku.jestli to prosím bude někdo číst co ji už má pošlete mi prosím tabulku předem děkuji.
ryka barča.5apůl měs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.6.05 20:23

já jsem ale vůl zapoměla jsem meil- saryka5@centrum.cz :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.6.05 19:35

Mužeme taky prosím dostat tabulku příkrmů podle měsíců, díky sabvlk@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.6.05 20:25

Ahoj,tak myslím,že se tady sejde ještě dost e-mail adres :D .Prosím také o zaslání HA jídelníčku. Právě bojujeme s něčím, co údajně není atopický ekzém a podle několika dr. to není z jídla, ale já jim moc nevěřím.
Díky moc Jára+Míša 8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.6.05 20:26

Samo,že jsem zapomněla ten e-mail - jarkamix@centrum.cz.
Ještě jednou děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky