Předčasné thelarche - růst prsou u dvouleté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.6.24 10:00

předčasné thelarche - růst prsou u dvouleté

Dcera je sledována od 17 m na endogkrinologii pro růst pršíček - má opravdu vidět zvětšené žlázky není to tuk. Základní hormonální profil byl v pořádku - předčasná puberta vyloučena, nemá ani žádné další příznaky. Doktor říkal, že to časem zmizí, ale mě prijdě, že spíš rostou nebo jsou stejná. Teď jsou jí bylo 23m a museli jsme přeobjednat kontrolu - nemoc, další termín zas za 3 měsíce.
Máte někdo zkušenost? Kdy se to spraví? Nebo to bude mít až do puberty?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LiduNe
3.6.24 12:20

Nemám vůbec zkušenosti, ale pamatuju si diskuzi, kde toto několik diskutujících řešilo a bylo to údajně způsobeno konzumací kuřecího masa. Po odstranění z jídelníčku nebo nahrazení bio se tom prý spravilo. Jistou logiku by to mělo. Ty kuřata jsou narvaný hormonama na růst prsou. Ale nevím 🤔

• Citovat
  • Upravit
2213
3.6.24 12:56

Dala bych si pozor na jídlo. Viz ty hormony výše v kuřecím mase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.24 12:57

My jsme to měli u syna, někdy asi v 10 letech. Dost mě to u kluka vyděsilo, ale co jsem se dočetla, tak se to stává. Zmizelo to během pár měsíců. Ale u vás to asi bude něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.24 20:55

Dcera to mela prave uz od jednoho roku a to jsem ji davala jen biopotraviny - az na drobne vyjimky. Ani ted normalni kure moc neji - doma jen bio nebo aspon Kralovske, co roste 2× dele. Detska rikala, ze to z kurete byt muze, ale ten endokrinolog rikal, ze spis ne - navic kdyz ho skoro nedavame. Pry to nic neznamena, ale zase ji chteji sledovat. A navic az si to zacne uvedomovat. Uz ted si na ne saha a rika „prsa, maminka taky prsa“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML