Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Možná je to hloupá otázka,ale odkdy bývají plíce vyvinuté?? Jsem 33.týden …Asi by mě trochu děsil ten pohled s hadičkama…Neměli jste to tak? ![]()
Tiffany to ti neřeknu,ale můj syn byl ve 29 tt a dýchal od začátku sám,jen mu pak dali takovou jako boudičku průhlednou nad hlavičku a dostával čerstvý kyslík.Takže žádné hadičky se u nás nekonali.
Tak já nevim… právě nevim,co dělat,kdyby náhodou, jestli se mám bát nebo co? Navíc, zatím jsme polohou KP, tak bychom šli císařem, tak jsem přemýšlela, jestli hned jet nebo nehysterčit nebo co bych asi jako měla dělat
![]()
Nene,ale poslední dobou mám poslíčky docela často.. Docela dost často, tak už jsem párkrát i počítala časy.. Víc,jakpo 20ti minutách to ale nebylo a třeba za dvě hodinky to odeznělo.. Tak nevim,asi je to normální..ale člověk nikdy neví ![]()
Mívala jsem poslíčky asi od 33tt a to tak po 15-20min tak 4 zasebou a pak nic,takže u mě to bylo normální a když jsem šla rodit tak to byl fofr.Druhého syna jsem rodila v 37tt.
Hmm, takže asi normoš,noo:)) Člověk už by toh Prcka měl nejradši u sebe.. a zároveň víš, že tam ještě musí počkat,aby byl ok ![]()
No joo,a myslím, že asi poslední, asi bych ráda jenom jedno dítko, teda,nikdy neříkej nikdy, ale asi jenom jedno, jsem ráda, že to vůbec vyšlo, první těhotenství bylo diagnostikováno jako mimoděložní,tak už mám jenom jeden vejcovod… ![]()
Hele já taky nechtěla druhé a nakonec to na nás přišlo a jsou od sebe 12 let. ![]()
Jo jo staršímu je ted 16,puberta sním cloumá,ale dá se říct,že je v normálu.Můžu ti říct,že k sobě mají suprovej vztah,ten starší by mu dal cokoliv,jen ne venku,to se nám vyhne jako čert kříže,to je totiž trapné
.
Tak to je krásný:) Já tedy nevim, jsem ráda,že jsem podruhé už otěhotněla tak,jak se má a dál to neřešim, uvidíme, co se bude dít,ale zatím jsem neoblomná a trvám si na jednom, přítel ten mě na´tukává, že by jako dvě,ale dvě v dnešní době jsou komfort… ![]()
Ahoj já rodila teď 6.6. v 32tt a vše dopadlo dobře, chvilku byla malá zaintubovaná, nestihli mi napíchat kortikoidy, vážila 1840g. Dnes už máme skoro tři kilíčka a jsme doma už skoro měsíc. Dávej na sebe hlavně pozor, lepší bude pro vás oba, ať tam ještě počká
ale, už teď by pravděpodobně bez větších komplikací mohl fungovat samostatně.Rodí se 600g děti, co přežijí.