Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj, maminky ptám se raději anonymně, nechci plašit a zbytečně přidávat starosti těm, co mě tu znají.
Zažila jste některá předčasný porod v porodnici ve Vyškově? Nebo jste tam byla hospitalizovaná před porodem?
Jsem 28 tt, už jednou jsem v porodnici ležela, ale v jiné, dostávala jsem kapačky magnézka, tvrdlo mi břiško, měla jsem křeče, dneska asi od rána poslíčci, ne pravidelně… Díky
Jestli máš poslíky víc, než 6 x do hodiny, tak mazej do porodnice.
Nemyslím si, že by tě nechali ve Vyškově rodit v tak brzkém termínu, na to je specializovaný Obilńák. Každopádně by tě tam převezli, kdyby se porod opravdu měl rozjet.
Určitě by tě nenechali rodit v téhle porodnici, musí tě převézt tam, kde jsou na to zařízení a pokud máš nějaké problémy a už jsi jednou ležela v nemocnici pro zastavení porodu, na nic bych být tebou nečekala
@Maky.p tak 2kg máme už teď 31+5
ale ať si tam drobek, ještě alespoň 4 týdny počká
Holky, máte nějaká zkušenost s vyvoláním..? Byla jsem dneska v poradně jsem 40+2 v neděli jedeme do porodnice na monitor a ve středu už by si mě tam prý nechali 41+1 a domlouvali bychom se co dál, takže předpokládám, že nejpozději ve ČT začnou vyvolávat, ale vše se dozvím v neděli 🙄strašně se toho bojím, když ta naše princezna nechce ven, jsem otevřená na jeden prst a dle zpráv hlavička naléhá, měla jste některá stejný nález a rozjelo se Vám to samo.? Stále věřím, že se rozhodne sama… ![]()
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Ahoj, maminky ptám se raději anonymně, nechci plašit a zbytečně přidávat starosti těm, co mě tu znají.
Zažila jste některá předčasný porod v porodnici ve Vyškově? Nebo jste tam byla hospitalizovaná před porodem?
Jsem 28 tt, už jednou jsem v porodnici ležela, ale v jiné, dostávala jsem kapačky magnézka, tvrdlo mi břiško, měla jsem křeče, dneska asi od rána poslíčci, ne pravidelně… Díky