Císařský řez a hojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3276
20.6.14 17:37

cisarsky rez a hojeni

Ahoj, potrebovala bych asi nejak povzbudit a poradit. Dneska jsem se vratila z porodnice jsem po cisarskem rezu a pekelne me to boli. Vubec nepocituju, ze se to lepsi. Jak dlouho vam trvala rekonvalescence? Mam doma jeste skoro dvouletou holcicku a miminko v noci dost spatne spi tak vubec nevim jak to zvladneme. Je mi uplne do place. Pomohlo nekomu nejake mazani, leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
697
20.6.14 17:54

Ahoj, tak já tedy nemám tuhle zkušenost, po druhém císaři a pátý den propuštěna domů, normálně jsem uklízela, nosila starší dceru a naprosto bez problémů..nicméně každému se to hojí jinak, nevěš hlavu, já tedy mazala dubovou kůrou v gelu, stálo to asi 60,–Kč v lékárně a mazala jsem jen týden a pak už nebylo potřeba..ale nic mě nebolelo, jen jsem v určitém momentu ucítila jizvu, tak si říkám jestli to třeba není ještě něco jiného, že tě to pekelně bolí..já šla na císaře ve středu, v neděli jsem už spala na břiše a v pondělí doma už jsem vše dělala..tak nevím, co ti napíšou holky..ale přeju ať je ti dobře, neboj to zvládneš!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.6.14 17:54

Asi tě nepotěším, ale mně nepomohlo nic. Mám prvního kluka císařem a nevím, co bych dělala, kdyby si tenkrát manžel nevzal dovolenou, nezvedla jsem se sama ani z postele. Trvalo mi to asi měsíc, než to přestalo tak nějak bolet. Držím pěsti, ať tě to brzy přejde, musí to být náročné se dvěma dětma :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
20.6.14 17:58

Ahoj, koukám, že každý se hojí jinak. Já jsem to v porodnici docela cítila, ale jak jsem se vrátila domů a začala normálně fungovat, tak jsem o jizvě skoro nevěděla. Po vyndání stehu jsem začala tlakovou masáž, mazala jsem střídavě měsíčkovou mastí a modrou indulonou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
20.6.14 18:02

Ahoj, ja byla prvni den total, dhuhy uz lepsi, treti jsem litala jako camrda. Normalne jsem zvedala strasi dceru. Bud se ti to hoji pomaleji, nebo bych zasla k dr. Ale je fakt, ze bricho, kde mam rez, mam stale necitlive. hodne'stesi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.6.14 18:05

Ahoj mě trvalo skoro 2 měsíce než jsem přestala jizvu cítit dost pomáhá mazat sádlem a často jizvu sprchovat a větrat a můžeš paralen na to brát a kamarádka dostala od gyndarky nejaka hemeopatika nebo jak se to pise a pomohlo ji to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.6.14 18:07

Bohuzel nekterým mamimkám to trvá déle a déle se hojí a taky to muze být alergie na nit jak vyjde ci ji vyndaji tak bude urcite dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
20.6.14 18:07

@Reinka mesic? To je strasny.

8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
20.6.14 18:08

Ahoj ja jsem 5 tydnu po akutnim Cs a prvnich 7 dni jsem byla jak nemehlo, nedovedu si predstavit jak bych zvladala normalne fungovat. Pak uz to bylo den ode dne lepsi ale i ted kdyz neco prezenu ji citim. Pry pomaha chozeni a myslim ze na tom neco bude. Ale sedet na tvrdym neprichazelo v uvahu tak 14 dni. Jinak mazu sadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.6.14 18:12

Ahoj, já jsem po prvním císaři byla fit skoro hned, za to druhý, to byla „parádička“ - sama jsem se měla problém i otočit v posteli, bolelo a bolelo, dokonce jsem doma brala i Paralen od bolesti, byla to fakt síla. Najít si polohu na kojení taky téměř nadlidský výkon. To nejhorší trvalo asi měsíc, pak už to bylo lepší. Ale jsem po sekci 17. měsíců a jizva pobolívá stále (už ne tak moc, ale trochu jo). Klidně si vezmi ten paracetamol na bolest, netrp zbytečně. Čím více budeš chodit, tím lepší to bude. žádné kalhoty apod. - aby to netlačilo na jizvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.6.14 18:13
@medun píše:
Ahoj, potrebovala bych asi nejak povzbudit a poradit. Dneska jsem se vratila z porodnice jsem po cisarskem rezu a pekelne me to boli. Vubec nepocituju, ze se to lepsi. Jak dlouho vam trvala rekonvalescence? Mam doma jeste skoro dvouletou holcicku a miminko v noci dost spatne spi tak vubec nevim jak to zvladneme. Je mi uplne do place. Pomohlo nekomu nejake mazani, leky?

8o já jsem fungovala hned 3 den, a 5 den už dobré, vůbec mě to nebolí, sice mi sesstřička dala sebou léky proti bolesti ale neberu je, jmenuje ATARALGIN a prý působí stejně jak injekce proti bolesti, tak zkus, jen nevím jestli nejsou na lék. předpis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
20.6.14 18:14

Kazdymu se to opravdu hoji jinak. Ja byla na pokoji s maminkou, ktera uz po 4 dnech spala na boku, behala tam jak camrda a v noci krasne spala. Ja usnu tak na hodinu max a nemuzu ani slezt z postele. Nedokazu se ani radovat z miminka jen cely den myslim na to, aby v noci mala aspon spala a neplakala. Psychicky jsem uplne na dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.6.14 18:14

Možná mě to nebolí, protože jsem musela doma hned fungovat, stěhujem se, tak máakám na bytě a stěhuju krabice, do toho dítě, zvířata, manžel :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.6.14 18:16
@Reinka píše:
Asi tě nepotěším, ale mně nepomohlo nic. Mám prvního kluka císařem a nevím, co bych dělala, kdyby si tenkrát manžel nevzal dovolenou, nezvedla jsem se sama ani z postele. Trvalo mi to asi měsíc, než to přestalo tak nějak bolet. Držím pěsti, ať tě to brzy přejde, musí to být náročné se dvěma dětma :hug: :hug:
8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
20.6.14 18:18
@medun píše:
Kazdymu se to opravdu hoji jinak. Ja byla na pokoji s maminkou, ktera uz po 4 dnech spala na boku, behala tam jak camrda a v noci krasne spala. Ja usnu tak na hodinu max a nemuzu ani slezt z postele. Nedokazu se ani radovat z miminka jen cely den myslim na to, aby v noci mala aspon spala a neplakala. Psychicky jsem uplne na dne.
úplně tě chápu, děs :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky