Předčastný porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
14.11.10 20:13

Ahojky, mě porod hrozil taky už od nějakýho 31. nebo 32. týdne, dostala jsem pesar, ale hrozně mi tvrdlo břicho, takže mi ho v 36. týdnu vyndávali. Každý se smál, že budu ještě přenášet. A výsledek? Terezka se narodila 37+2, měřila 49 cm, vážila 2 490 g. V porodnici jsme byli 6 dní, celou dobu jsem ji měla u sebe, žádný inkubátor nepotřebovala, jen jí hrozilo to modré světlo kvůli žloutence, ale nakonec naštěstí nebylo potřeba. Držím pěstičky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
16.11.10 11:20

ahoj, mne řekli ve 32 tt, ze to bude predcasny porod a ze odted mam jen lezet s nohama nahore a pokud se satv nezlepsi (tvrdlo mi dle gyn. bricho, ja ale nic nepocitovala), budu muset do nemocnice..doma jsme to nakonec zvladli, ale fakt jsem lezela a nic nedelala, a porodila jsem 38+0!!!takze jeste neves hlavu a hodne stesti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.11.10 12:22

ahoj,mě se narodil syn ve 32+5tt a vážil 2250g a 47 cm. V inkubátoru byl týden. Ale měl asi 14dní žloutenku. Jinak zdravej a spokojenej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinula
22.11.10 13:02

Ahoj,taky mi hrozili předčasny porod od 30t dva tydny sem si poležela v nemocnici pak už sem tam nevydržela a chtela za každou cenu domu.Byla sem tam už na nervi a to je ješte horši se tam stresovat tak me doktorka pustila domu sice nerada ale pustila stim že budu jen ležet z nohama nahoře.No a na konec se mali ani nechtelo na svet rodila sem v terminu a vše bylo v pořadku uf sem zato moc štastna.Akorat me mrzi že mi takto skazili tehotenstvi že sem se jen strachovala protože me přesvedčovali každy tyden že budu každou chvili rodit tak si asi umite představit ty muka.Proto obdivuju všechny maminy co porodili předčasne.Na to človek potřebuje silu a odvahu. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100