Pobolívání břicha po císaři

3929
6.10.10 13:46

Pobolívání břicha po císaři

Ahoj, jsem 2 a půl týdne po císařském řezu. Když si sáhnu na bříško pod pupíkem, tak cítím mírnou bolest jakoby hned pod kůží. Může to být od toho, jak se zmenšuje kůže a svaly? - přijde mi to divné, že to bolí :nevim: Nebo že by to byla děloha? Při chůzi a pohybu mě to nebolí, jen když si na břicho sáhnu.
Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
6.10.10 13:50

Ahoj, mě bolela jizva dost intenzivně asi měsíc po „akci“ :mrgreen: , pak už to bylo jen lepší. Doktor mi na prohlídce na toto řekl že se mám jakoby štípat a nadzvedávat tu jizvu, aby nebyly srůsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.10.10 13:51

Evi myslím, že 2a půl týdne po císaři je to normální.
Mě bolí třeba břicho při námaze ještě dneska. Přímo pod jizvou.
Jinak na dotek jsem ho cítila víceméně celý šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
6.10.10 13:53

jé, me to bolelo snad půl roku. ale malej delal co mohl, aby me rozptylil, takze na zkoumani jizvy nejak ani nebyl cas - a preslo to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
6.10.10 14:03

normální já to měla taky a teď rok a půl po mě jizva občas dáva vědět že ji mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.10.10 14:03

Je to operace, takže se všechno musí nějak vrátit do původního stavu :nevim: Mě bolelo břicho dlouho, pak už jen pobolívalo. A i teď mám to místo kolem jizvy míň citlivý a občas malinko zabolí při velké námaze (a to už jsem po císaři 2,5 roku a mezitím jsem měla další normoš porod :-? ), ale snad jsem jen vyjímka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
6.10.10 14:12

No ono to právě nebolí v místě jizvy… jizvička sama o sobě samozřejmě bolí taky trochu a v okolí jizvy to mám necitlivé.. ale tahle bolest bříška je tak v polovině vzdálenosti mezi jizvou a pupíkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.10.10 15:04

jestli nechceš čekat na konec šestinedělí tak cinkni tvému gynekologovi, za to nic nedáš… :nevim: ( může ti udělat UTZ ) myslím si že je to normální, ale lepší být trochu hysterická než něco zanedbat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
6.10.10 15:18

Ahojky :-)já sem taky skoro 3 týdny po císařském řezu a jizva mě stále pobolívá a mám jí takovou necitlivou a zatuhlou kolem jizvy.taky doufám že je to normální,tak nezoufej ono to časem přejde.Byl to přeci jen zákrok do těla a trochu dýl to trvá než se to tělo s toho zpamatuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.12.23 06:19

@evi., jak to prosím tenkrát dopadlo? Myslím, že mám to samé. Navíc mám i po 25 dnech od sekce stále problém se vyprázdnit.. :,( u prvního císaře jsem nic takového neměla. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí