Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, vím, že už tady takové diskuse jsou, ale jsou starší tak bych to ráda obnovila.
Je někdo, kdo tam byl teď někdy v poslední době? Přemýšlím, kam zajít na první screening. Jakou máte zkušenost? Jak vyšetření probíhá? Čekáte dlouho?
Děkuji za odpovědi
@Izulle u nás jsem byla ve fakultce, bez čekání, objednávalo se a čas seděl.. tam cca půl hodiny, hodně podrobný utz, nic víc
na místě mi řekli jen možné riziko downa, spolu s ostatními výsledky posílali mému dr.
@ka2ka u mě bohužel prvotrimestrální screening doktorka nedělá, ultrazvuk ano. Doporučila mi prediko ve Zlíně nebo v Baťově nemocnici, ale nemůžu se rozhodnout.
Já byla spokojená v prediku, kamarádka taky. Švagrová a jiná kamarádka zas v batovce. Myslím, že obě pracoviště jsou dobré a kvalitní.
@Anonymní píše:
Já byla spokojená v prediku, kamarádka taky. Švagrová a jiná kamarádka zas v batovce. Myslím, že obě pracoviště jsou dobré a kvalitní.
Zkoušela sem volat do predika a na mobil mi to nikdo nezvedá. Když volám na pevnou tak je obsazeno. Tak nevím, asi zkusím na tu baťovku s takovou…
Já bych chtěla prediko asi jen z toho důvodu, že by mi krev brala moje doktorka a posílala tam, ptž mi po odběrech bývá špatně a kdybych šla do baťovky tak odběry berou až tam a čekání na lačno a krev je pro mě děsná kombinace