Prediko nebo nemocnice?

62
11.11.16 09:40

Prediko nebo nemocnice?

Ahoj holky, vím, že už tady takové diskuse jsou, ale jsou starší tak bych to ráda obnovila.
Je někdo, kdo tam byl teď někdy v poslední době? Přemýšlím, kam zajít na první screening. Jakou máte zkušenost? Jak vyšetření probíhá? Čekáte dlouho?
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.11.16 09:45

@Izulle u nás jsem byla ve fakultce, bez čekání, objednávalo se a čas seděl.. tam cca půl hodiny, hodně podrobný utz, nic víc :nevim: na místě mi řekli jen možné riziko downa, spolu s ostatními výsledky posílali mému dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
11.11.16 09:56

Mě dělala doktorka v ordinaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.11.16 10:00

@ka2ka u mě bohužel prvotrimestrální screening doktorka nedělá, ultrazvuk ano. Doporučila mi prediko ve Zlíně nebo v Baťově nemocnici, ale nemůžu se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
11.11.16 10:02

@Izulle to mám daleko, tam to neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.11.16 10:31

@Izulle @Izulle ono je naprosto fuk, kam zamíříš, všude je to stejné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.16 13:12

Já byla spokojená v prediku, kamarádka taky. Švagrová a jiná kamarádka zas v batovce. Myslím, že obě pracoviště jsou dobré a kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
62
11.11.16 13:21
@Anonymní píše:
Já byla spokojená v prediku, kamarádka taky. Švagrová a jiná kamarádka zas v batovce. Myslím, že obě pracoviště jsou dobré a kvalitní.

Zkoušela sem volat do predika a na mobil mi to nikdo nezvedá. Když volám na pevnou tak je obsazeno. Tak nevím, asi zkusím na tu baťovku s takovou…
Já bych chtěla prediko asi jen z toho důvodu, že by mi krev brala moje doktorka a posílala tam, ptž mi po odběrech bývá špatně a kdybych šla do baťovky tak odběry berou až tam a čekání na lačno a krev je pro mě děsná kombinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí