Předměty s logem eMimino.cz

20916
24.1.11 18:20

Předměty s logem eMimino.cz

Pěkný podvečer,
v několika diskuzích jsme zaznamenaly ohlasy po možnosti zakoupení předmětů s logem eMimino a rozhodli jsme se zjistit, jaký je faktický zájem o tyto propagační věci. Pokud bychom se do této akce pustili, měli bychom mít jistou představu i o poptávce… 8-)

Rádi bychom se dozvěděli:

• o jaké předměty by byl zájem: trička (obyčejná i těhotenská), dupačky pro děti, ručníky, hrníčky a co případně dalšího?
  • jakou cenu byste akceptovaly pro tyto věci?
  • co umístit na dané věci (Logo? Nápis/y? Vaše návrhy?)
  • uvítáme jakékoliv nápady, které by posloužily zrealizování tohoto projektu

Pokud bude zájem, rádi bysme udělali nějakou menší soutěž nebo alespoň možnost pro vás vytvořit slogany, ze kterých vybereme, nebo o kterých uděláme hlasování.

Také ať se, prosím, ozvou ty z vás, které by chtěly třeba nějaký design trička nebo oblečení pro děti navrhnout (něco jednoduchého). Logo bychom dodali.

Prosíme co nejvíce eMiminářek o jejich názory 8-) .

Děkujeme,

za tým eMimino.cz,

adminka Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
1477
24.1.11 18:26

Ahojky, já vyhrála hrneček a jsem moc spokojená, kdyby se dělali hrnečky tak by jsem si koupila do páru.. osušky by byli taky príma, nebo třeba dečky pro mimi, osušky, mě by se šikla i podložka pod myš.. :palec:

• načítám...
24798
24.1.11 18:29

Podložka pod myš je dobrý nápad…
Co ještě takové ty „placky“, vzadu se spínacím špendlíkem, na kočár nebo tašku… jen s logem asi?

K ceně se asi nevyjádřím, já jsem škrt :mrgreen:

• načítám...
20916
24.1.11 18:37

Pište, prosím, hlavně, zda byste si doopravdy něco takového chtěli koupit. Rádi necháme věci vyrobit nebo to jinak zařídíme, ale neradi bychom měli zásobu triček / placek/ oblečení pro děti na několik let dopředu pro nás administrátory :-)

Vím, že jsou tu šikovní z Vás, kteří umí udělat pěkný grafický návrh nebo navrhnout slogan na tričko nebo na oblečení pro děti, tak taky neváhejte psát. Díky :-)

admin Honza

• načítám...
Aty
7700
24.1.11 18:37

mě by se líbily určitě hrnečky, jídelní misky, osušky, body super, propisky, ty připínací placky.

Cena no já bych ještě akceptovala přirážku 15% k ceně, která je průměrná cenám v obchodě. Víc určitě ne, připočítám-li navíc poštovné.

• načítám...
Aty
7700
24.1.11 18:38

já bych si koupila hrnečky, misky, placku, propisku.

• načítám...
20916
24.1.11 18:40
Aty píše:
Cena no já bych ještě akceptovala přirážku 15% k ceně, která je průměrná cenám v obchodě. Víc určitě ne, připočítám-li navíc poštovné.

Nechceme na tom vydělávat, to ne. Takto není otázka myšlena. Ale když už, snažili bychom se o věci kvalitní. Napište například klidně částky, které byste zaplatili za

• tričko dámske s logem / sloganem/ čímkoliv, co vymyslíme
  • osušku, župan pro děti
  • dupačky
  • placku, nálepku s logem…

Díky,

admin Honza

• načítám...
15326
24.1.11 18:40

Dříve, než začnete tisknout reklamní předměty, nechcete se zamyslet nad změnou loga?

V minulosti tu proběhlo nějaké hlasování či soutěž a najednou bez varování se tu objevilo tohle infantilní nehezké mimino :-?
P řiznám se, že s tímhle bych si triko nekoupila, nosíc ho bych si připadala lehce slabomyslně… 8-)

• načítám...
3040
24.1.11 18:52

Děti nemám, ale kdybych jednou čekala, tak bych si klidně koupila dupačky. Nejlépe bílé s modrým logem emimi (bez obrázku). Cenu bych akceptovala do 400,–. Pěkným hrníčkem na kávu bych také nepohrdla. Aspoň bych pila z emimi u emimina :mrgreen: Cena do 150,–Kč.

Vlastně ty dupačky bych si koupila klíďo i jako zatím bezdětná. Emimi je moje srdeční záležitost. A co kdyby se náhodou zadařilo - tak hned v porodnici udělat pořádnou reklamu.

Ručník bych zakoupila také.

Jen bych se asi vyvarovala nějakých výstředností (barevných). Mám ráda jednoduché věci, které zaujmou.

• načítám...
102677
24.1.11 18:54

ahojky, já bych určitě předměty s logem emimina zakoupila - určitě hrnečky, body pro mimi, tričko pro sebe.
a za mě - mě se stávající logo emimina líbí :potlesk: :palec:

• načítám...
5907
24.1.11 18:58

Tak já bych si určitě koupila hrneček,osuška by taky nebyla marná :palec:

• načítám...
36544
24.1.11 18:58

hodil by se hrnicek, bodycko taky urco :wink: nebo osuska..
Ale cenu si opravdu netroufam tipnout.. zalezi na materialu popripade vyrobni cene a kvalite.. :roll:

• načítám...
432
24.1.11 19:03

Koupila bych si bodýčko, hrneček, osušku.

• načítám...
10895
24.1.11 19:03

Co jídelní sada pro mimča s přísavkou? :palec:

• načítám...
23847
24.1.11 19:04

Já bych brala hrneček. Dala bych za něj do 50,– Kdyby byl oooobzvlášť krásný (tzn logo + vtipný nápis nebo obrázek) nebo se výtěžek dal na charitu, tak i 100,– víc asi ne. :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová