Přední kolo Quinny Speedi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
674
20.9.13 07:29

Přední kolo Quinny Speedi

Ahoj,
mám prosbu na všechny, kteří svá dítka také vozí v kočárku Quinny Speedi.
Prasklo nám přední kolečko.
Poradíte, jak ho sundat?
Musí se kupovat plášť a duše pouze originál, nebo máte zkušenost s levnější náhradou třeba v cyklosportu?
Moc děkuji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Speedi?

Přidejte zkušenost s Quinny Speedi
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2534
20.9.13 07:44

@babice Taky si s ním jezdíme ;) Nešlo by to ještě zalepit? Se sundáváním neporadím, ale nějak to půjde neb manžel ho měl po zimě celé rozebrané. Mám ten pocit, že na přední kolo z cyklosportu nic nepasuje.
Kamarádka ho objednávala tady http://www.kocarky-ina.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
20.9.13 07:49

@vrboska
Moc děkuji za tip. :kytka:
S demontáží předního kolečka už nemám problém. Chvíli jsem u toho „mdrovala“ a přišla na to. :dance:
Na stránky s náhradními díly jsem se taky už dívala, ale přijdou mně tam hodně nadsazené ceny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
20.9.13 08:02

My jsme sice s kolečkem problém neměli. Ale co se optat v libfinu , dělají pro quinny servis, tak by určitě poradili. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
20.9.13 08:38

Nafouknout tu duši, ponořit do vany, zjistit, kde je díra, zalepit, mám zalepenou duši na kolečku už několik let a nedělá to žádný problém ;) Ve sportovních potřebách se prodávají celé sety se záplatou, lepidlem a je v tom i takové to páčidlo na sundání pláště.
A nebo zanést do servisu, ale to tě vyjde lepení jak nová duše.
Duše stačí neoriginál, jen správný rozměr. S plášti je to horší, tam neoriginál nemusí sedět, ale to bych řešila až po opakovaném píchnutí, první krok je podle mě domácí lepení za pár kaček

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
20.9.13 11:34

Musi byt origos kolecka, takze jedina levnejsi varianta je diru zalepi jak bylo psano nademnou…

• Citovat
  • Upravit
674
20.9.13 12:19

Moc děkuji za rady a tipy.
Sadu na lepení doma máme ještě z dob našeho aktivního jezdění na kole a ještě jsme ji nikdy při našem „cyklistikování“ nepoužili.
Tak snad službu udělá při kočárkování. ;)
Stejně bych ale byla klidnější, kdybychom měli v zásobě náhradní duši, protože kolečko vždycky píchnu v tu nejnevhodnější chvíli. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
20.9.13 12:31
@babice píše:
Moc děkuji za rady a tipy.
Sadu na lepení doma máme ještě z dob našeho aktivního jezdění na kole a ještě jsme ji nikdy při našem „cyklistikování“ nepoužili.
Tak snad službu udělá při kočárkování. ;)
Stejně bych ale byla klidnější, kdybychom měli v zásobě náhradní duši, protože kolečko vždycky píchnu v tu nejnevhodnější chvíli. :roll:

Jeste vlastne jedna moznost :mrgreen: pred nekolika dny jsem na Aukru videla nahradni kolecko na Speediho, tak jedine juknout jeste tam…

• Citovat
  • Upravit
953
24.6.14 15:55

Mooooc prosím o pomoc právě jsem sikoupila jako druhý kočárek Quinny speedi a je tam ve předu rezavé kolečko nevíte zda se dá pořídit náhradní celé kolo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
25.6.14 20:35

@Lucie 85
My jsme přední kolo řešili přes pana Poláčka (viz kontakt). Výborná domluva, ochota… :mavam:

Expresní servis- Quinny, Mutsy, Maxi Cosi
Václav Poláček
Košátky 91, 294 79 Kropáčova Vrutice
www.expres-servis-kocarky.webnode.cz
email: polacek. vasek@seznam.cz
tel. 603 23 60 57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
25.6.14 20:48

@babice moc diky a cena byla jaka? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
26.6.14 15:45

@Lucie 85
Pokud potřebujete kolečko bez vidlice, tak cena byla 750,–Kč a 180,– Kč poštovné.
Pokud chcete vymenit kolečko komplet i s vidlicemi, tak vidlice se prodává jako samostatný díl za 700,–Kč.
Dá se ale domluvit i oprava. To už záleží, jak dalece je kolečko poškozené. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
5.7.14 07:46

Nasla sem servis na kocarky a pan mi to necha za 450 nova by stala i s kolebkoleckem 750takze ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
5.7.14 07:46

Nasla sem servis na kocarky a pan mi to necha za 450 nova by stala i s kolebkoleckem 750takze ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí