Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
mám prosbu na všechny, kteří svá dítka také vozí v kočárku Quinny Speedi.
Prasklo nám přední kolečko.
Poradíte, jak ho sundat?
Musí se kupovat plášť a duše pouze originál, nebo máte zkušenost s levnější náhradou třeba v cyklosportu?
Moc děkuji. ![]()
Máte zkušenost s Quinny Speedi?
Přidejte zkušenost s Quinny Speedi@babice Taky si s ním jezdíme
Nešlo by to ještě zalepit? Se sundáváním neporadím, ale nějak to půjde neb manžel ho měl po zimě celé rozebrané. Mám ten pocit, že na přední kolo z cyklosportu nic nepasuje.
Kamarádka ho objednávala tady http://www.kocarky-ina.cz/index.php?…
@vrboska
Moc děkuji za tip. ![]()
S demontáží předního kolečka už nemám problém. Chvíli jsem u toho „mdrovala“ a přišla na to. ![]()
Na stránky s náhradními díly jsem se taky už dívala, ale přijdou mně tam hodně nadsazené ceny. ![]()
My jsme sice s kolečkem problém neměli. Ale co se optat v libfinu , dělají pro quinny servis, tak by určitě poradili. ![]()
Nafouknout tu duši, ponořit do vany, zjistit, kde je díra, zalepit, mám zalepenou duši na kolečku už několik let a nedělá to žádný problém
Ve sportovních potřebách se prodávají celé sety se záplatou, lepidlem a je v tom i takové to páčidlo na sundání pláště.
A nebo zanést do servisu, ale to tě vyjde lepení jak nová duše.
Duše stačí neoriginál, jen správný rozměr. S plášti je to horší, tam neoriginál nemusí sedět, ale to bych řešila až po opakovaném píchnutí, první krok je podle mě domácí lepení za pár kaček
Musi byt origos kolecka, takze jedina levnejsi varianta je diru zalepi jak bylo psano nademnou…
Moc děkuji za rady a tipy.
Sadu na lepení doma máme ještě z dob našeho aktivního jezdění na kole a ještě jsme ji nikdy při našem „cyklistikování“ nepoužili.
Tak snad službu udělá při kočárkování. ![]()
Stejně bych ale byla klidnější, kdybychom měli v zásobě náhradní duši, protože kolečko vždycky píchnu v tu nejnevhodnější chvíli. ![]()
@babice píše:
Moc děkuji za rady a tipy.
Sadu na lepení doma máme ještě z dob našeho aktivního jezdění na kole a ještě jsme ji nikdy při našem „cyklistikování“ nepoužili.
Tak snad službu udělá při kočárkování.
Stejně bych ale byla klidnější, kdybychom měli v zásobě náhradní duši, protože kolečko vždycky píchnu v tu nejnevhodnější chvíli.
Jeste vlastne jedna moznost
pred nekolika dny jsem na Aukru videla nahradni kolecko na Speediho, tak jedine juknout jeste tam…
Mooooc prosím o pomoc právě jsem sikoupila jako druhý kočárek Quinny speedi a je tam ve předu rezavé kolečko nevíte zda se dá pořídit náhradní celé kolo?
@Lucie 85
My jsme přední kolo řešili přes pana Poláčka (viz kontakt). Výborná domluva, ochota… ![]()
Expresní servis- Quinny, Mutsy, Maxi Cosi
Václav Poláček
Košátky 91, 294 79 Kropáčova Vrutice
www.expres-servis-kocarky.webnode.cz
email: polacek. vasek@seznam.cz
tel. 603 23 60 57
@Lucie 85
Pokud potřebujete kolečko bez vidlice, tak cena byla 750,–Kč a 180,– Kč poštovné.
Pokud chcete vymenit kolečko komplet i s vidlicemi, tak vidlice se prodává jako samostatný díl za 700,–Kč.
Dá se ale domluvit i oprava. To už záleží, jak dalece je kolečko poškozené. ![]()
Nasla sem servis na kocarky a pan mi to necha za 450 nova by stala i s kolebkoleckem 750takze ok
Nasla sem servis na kocarky a pan mi to necha za 450 nova by stala i s kolebkoleckem 750takze ok