Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, prosím o zkušenosti (především minusy) s těmito kočárky, resp., který z nich vybrat? CAM jsme měli vybraný a S4 byl náš druhý favorit. Teď ale váháme. Předem moc děkuji za reakce.
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4@Michaela1983 Ahoj Míšo. Cortina má o něco větší korbičku pro malý mimi. Záleží, kde s ním budeš jezdit. Casulaplay má podle mě výhodu, že přední kolečko je dvojité, přijde mi to stabilnější.
Sama bych si vybrala mezi těmito dvěma, ale u mě vede Casualplay. Přijde mi takový compaktnější.
Ráda si přečtu reakce, které se tu objeví
Za mě cortina, jde totiž sporťák do sedu. Já jsem musela zrušit x-lander protože není do sedu a syn se mohl zbláznit když už seděl že nemůže sedět úplně ![]()
navíc se mi víc líbí rukojeť u cortiny, jde polohovat jinak. Ale u nás jezdí s kočárkem dost lidí s rozdílnou výškou (rodina) takže je to potřeba ![]()
@Becky00 ale polohovatelný jsou oba, ne? Jak u sportáku tak u rukojeti
@Alowen píše:
@Becky00 ale polohovatelný jsou oba, ne? Jak u sportáku tak u rukojeti
však píšu že jinak
casual se musí tahat celá tyčka, u cortiny jenom to držadlo ![]()
polohovat jde všechno
ale u cas. né do úplného sedu
@Michaela1983
já taky zvažovala tyto dvě varianty a za mě Cortina.
Sestřenice má obchůdek pro mimina a Casual je dost často reklamován…
Cortina je kvalitou hodně ve předu
Dekuju za nazory, vcera jsme to omrkli a jednoznacne vyhral CAM.
Já co jsem si tak pročetla všechny možný diskuze, tak nad tím Casual taky začínám váhat. Naštěstí mám ještě dost času.
Díky @Michaela1983 za založení týhle diskuze
No z těchto dvou ani jeden, cam je plastový des a casu jsem mela osobně s hlubokou korbou byl fajn, ale sportak desny.ja bych ještě koukla po jiném…třeba Jane slalom, quinny, brio… ![]()
@adelina3 po jinem uz koukat nebudeme, je vybrano. Nerozhodovali jsme se jen mezi temito dvema, to uz bylo jen finale a to jen proto, ze ta S4 sla cenove hrozne dolu. Jinak favorita jsme meli uz davno. Ale dekuju.
Možná už píšu pozdě
My máme Cam cortinu kolekce 2012 a jsem s ní naprosto spokojená! Hluboká korbička je opravdu velká, má krásné polstrování uvnitř. Malé se v kočárku velmi líbilo. Je lehký snadno jde složit. Velmi dobře se s trojk. jezdí. Často jsme na horách, proto jsem i ocenila že i ve velkém sněhu není problém s kočárek jet a to, tak lehce. Ještě jsem zapomněla kamínky NEopadávají.