Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den ráda bych se zeptala na zuby. Jako malý mu zuby nedorostly zubař nic neříkal zda vypadnou nebo tak něco proto bych se ráda zeptala i někoho jiného kdo to zažívá syn má 4 roky, syn má jen malé kořenky ale zuby ne bohužel má kazí a čištění zubů je obtížné u syna samozřejmě chodíme k zubaři ale ten se nevyjádřil a trapy mě to otázka je zda zuby vypadnou nebo ne děkuji
@Michaela345 píše: Více
ta levá jednička vypadá úplně černá
tak mléčné zuby vypadnou, o tom žádná, ale je otázka, jak budou vypadat ty pod tím
asi budeš muset zapracovat na tom čištění, nebo mu zaděláš na problém do konce života…
Čistím každý den jenže syn dostane záchvat že ho to bolí a je konec už nevím jak dál od malá mu čistím zuby druhý syn má krásné zuby a to je mu rok a půl
@Keyllah doktor mu tam udělal díru vyvrtal mu tam není to černý
levá jednička na fotce černá je, bych měla strach až kam se ten kaz dostane
@Okta pije čaj někdy pije ochucení vodu sladké jsme už vyřadili ale doktor říkal že to cukrem nemusí být hlavně čistit
Ony ty zuby vypadaji všechny divne. Byt tebou okamžitě změním zubaře.. ![]()
Nedorostlé, podle mého je má zkažené
kam by měly růst? Ten zub nenaroste zpátky
Já bych to zkonzultovala jinde. Od kud jsi?
Našla bych si dle recenzí dobrou kliniku. Jinak ty kazy by se měly odvrtat, pokud dítě nespolupracuje dá se to v celkové narkóze.
My na soukromé klinice platili asi 20000 Kč.
To není nedorostly to je zkažený až na kořen..musí ho to bolet chudáka
když to nejde po dobrým x zpusobama, tak zakleknout ruce a vyčistit s řevem
bohuzel tady není kompromis. Zkoušeli jste mu pouštět u toho klidně televizi? Na tu chvíli by se to nepo…:)
@Svesticka22 Ano to dělám zakleknu ho jinak nevydrží čistíme dvakrát denně
Chodíme do Ostravy bohužel tolik nemáme aby mu to udělali teď máme splátkový kalendář na dentálku
@Svesticka22 on to má od roku takhle byl mlne kojen žádné sladkosti nic čistili jsme nonstop když sem byla v roce sním zubaři v Kopřivnici tak se na nás vysral řekl ať to neřeší mě že mu nic neuděla a hledali jsme dalšího zubaře do by se s tím zaobyral a to samé že nic neudělají že je malý
Jde o zdraví dítěte a o to, jaké bude mít následně zuby do konce života. Co je přednější?