Prednison a Clostilbegyt

12
17.5.13 18:43

prednison a clostilbegyt

Ahojky holky,
vím, že je tu podobné téma, ale otevírám nové.
dnes beru první den prednison 5,ale jen půlku tablety denně s tím, že od 5dne cyklu mám brát clostilbegyt( bez něj neovoluji). mám mírnou alergii na manželovo sperma. od doktora z imunologie sem dostala dávku 5mg denně a 6týdnů žádné snažení. moje doktorka mi řekla, že si mám dát jen půlku tablety(že mám opravdu mírnou reakci…bez zánětů…) že to stačí a můžeme se hned snažit. JENŽE SEM ČETLA ŽE CLOSTILBEGYT A PREDNISON SE TLUČE. máte s tím někdo zkušenost? bral ste někdo taky tyhle tablety společně? a pomohlo vám to k vytouženému miminku? děkuju za radu. ráda bych aby mi napsali ti co s tím mají zkušenost vlastní nebo od známého a jak na to reagovali. děkuji mocc :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24870
17.5.13 19:17

Brala jsem oboje zaráz a pomohlo, za pár týdnů rodím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.5.13 19:31

Ahojyk, teda lepší zprávu sem snad ani nečekala:) teda takať máš krásný porod a zdravé miminko:) a můžu se zeptat jaké množstvi prednisonu si brala a clostilbegyt? já mám 1/2tabletu denně prednisonu a 2tablety di 5dne na 5dní clostilbegytu. a měla si nějakou pauzu léčení před tím snažením? jak doporučují 6týdnu prednison a nesnažit se otěhotnět a pak až teprve potom? nebo si hned od začátku jela jako já?
děkuju za odpovědi:)
moc otázek co:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.5.13 19:39

A ještě bych se chtěla zeptat jak dlouho si tohle brala- nebo jestli pomohlo na poprvé? my už se snažíme dlouho teď budu mít 6clostilbegyt a mám za sebou i iui bez úspěchu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 20:02

Já po 5 letech snažení a 2 potratech brala prednison a nechápu, že ti doktorka řekne, že nemáš poslouchat imunologa a začít se snažit hned. Oni tomu prostě nevěřej. Já bych to neriskovala těch pár týdnů za to prostě nestojí. Jinak se omlouvám ptala ses na něco jinýho, ale nedalo mi to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.13 20:03

Jo ještě bych dodala, že s prednisonem jsem otěhotněla a konečně i donosila a brala jsem ho do 15.tt

• Citovat
  • Upravit
24870
17.5.13 20:21

@lucieW - já jsem brala Prednison taky kvůli potratu a brala jsem ho do 1/2 tablety ráno až do konce 12tt. Clostil jsem měla 3-7DC 1-0-1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.5.13 21:05

Ahojky
no já nemám přímo alergii na sperma to bylo negativní spíš (jestli to teď dobře popíšu) mám prý nějaké ph v děloze, který se změní jakmile tam příjde manželovo sperma a já si pak ( moje tělo) vytvářím protilátky, abych neměla záněty. jelikož na záněty fakt netrpím a nějaká ta cytologie či co nedávno dopadla dobře tak proto doktorka usoudila, že 5mg je dost velký záhul na moje tělo. a vzhledem k tomu, že ona mě léči řadu let a ví, že zánět sem nikdy neměla. tak si říkám, že ví co dělá a máme už jedno dítě a jeden potrat. jelikož na imunologii mi žádné stěry nedělali:) jen mi brali krev. tak asi proto i víc důvěřuju doktorce svojí. ale moc děkuju za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí