Předporodní kurzy

1
30.11.05 12:22

Předporodní kurzy

Ahoj všichni,

očekáváme milý přírustek do rodiny a delší dobu hledáme
předporodní kurz - ne obyčejný 8O potřebujeme ho v angličtině :?
Moje manželka je z USA a je to naše první tak chceme kurzem projít.
Tak bych se Vás všech chtěl zeptat pokud o něčem náhodou nevíte.

Budu rád za každou informaci
Díky

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
30.11.05 12:37

myslím, že nějaký „hromadný“ kurz neseženeš ani v Praze, ale určitě by se to dalo domluvit individuálně se Zuzanou Štromerovou, což je porodní asistentka, která zároveň i překládá z angličtiny. MNožná bys našel i jonou porodní asistentku, která je jazykově vybavená, protože dost jezdily do zzahraničí na zkušenou.
Zkus to přes www.capacz.cz.
 LaPepa

• Citovat
  • Upravit
1138
30.11.05 19:32

O cizojazyčném kurzu nevím ale byla jsem na jednom, kde byl pár a jeden druhému překládal. Zvaž to. KOntakt www.aperio.cz kurzy a semináře pro veřejnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
2.12.05 16:44

My spojili rozumne a suzitecnym

Ahojki,

prave jsme dokoncili predporodni kurz a muzu vazne jen a jen doporucit.
Ja osobne jsem si nejdrive vybrala porodnici, kde budu rodit a u nich jsem se pak prihlasla na predporodni kurz i s manzelem.
My budeme rodit u Apolinare a kurzy byli super. Vime presne co nas ceka, kdy, kam a proc se mnou tatinek nesmi, kam muze, kde se budeme pohybovat, co vsechno budou monitorovat, kde se pak postaraji o toho naseho broucka a tak.
Hlavne jsme meli moznost si vsechno a opravdu vsechno prohlidnout, coz v kurzech, ktere neporada porodnice nemas. A preci jen v kazde porodnici to chodi urcite malinko jinak.
Myslim, ze jsou na zahranicni klientelu zvykly a ze dohoda bude mozna snad v kazde vetsi porodnici a v Praze by me to vazne prekvapilo.

Stastny vyber a pohodovy porod

Jarka + Hugo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.12.05 22:06

Já bych také doporučila zkontaktovat se se Zuzanou Štromerovou - je možné se s ní domluvit na individuální konzultace a anglicky umí výborně. Kontakt na ní najdeš na www.rodina.cz/cap . Přeji hodně štěstí :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí