Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
máme to taky tak, věšák na stěně a pod ním botník. A na té zdi máme takouvou tu rákosovou rohož. Funguje to už několik let.
Já bych zkusila buď znova namalovat stěnu neotíratelným Primalexem nebo dát klasicky na zeď pod věšák takovou tu rohož. Dělají se v různých provedení a buď je to něco vzdáleně připomínající dřevo, korek nebo jsou použitelný i žaluziový závěsy Ikea a tak
Jeee..moc díky, s tou rohoží…já přemýšlela i o tapetách, ale chtěla bych to co nejrychleji a né se ještě lopotit s tapetou..díky..
No, ted jeste sehnat botnik a vesak co se k sobe hodi…rozmery mi totiz nesedi..Máme rohovou předsíň a v rohu je topení, takže botník musí byt kratší než věšák..pouhých 70 cm…Ale stejně..ještě jednou DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK
Já bych ty tapety nějak nezavrhovala, hlavně ty vliesové jsou úplně něco nového než staré papírové - pokrok jde vpřed. Vše najdeš zde http://www.e-color.cz/page/shop.php? tak se mrkni a uvidíš
Ahoj,
ve starém bytě jsme měli zeď natřenou neotíratelným primalexem a na tom tři háčky (na každý se daly pověsit aspoň 3 bundy - měli jsme tam všechno sezónní oblečení). Nikdy se nestalo, že bychom je měli od zdi špinavé.
A pod tím jsme měli ten nejlevnější botník z Ikey.
A v novém bytě to uděláme stejně, jen botník asi koupíme lepší, aby se na ně dalo aspoň sednout.
Ahoj, asi to nakonec vyřešíme tím primalexem…a v sobotu zajedeme do Ikea a Sconta, ať to stihneme do středy, kdy má přijet návštěva ![]()
Díky za tipy
Mozna pozde, ale my mame z Ikea tento http://www.ikea.com/…cts/65161283
ma vyhodu, ze bundy nejsou primo na zdi a daji se tam inteligentne povesit i raminka.
Tusim, ze z podobneho materialu je tam i botnik..
Hamina
Ahojky, potřebuji poradit, máme malou chodbičku a nemůž sehnat žádnou předíňovou stěnu. Tak mě napadlo koupit botník a klasický věšák na zeď..Máte to někdo taky tak? Spíš řeším porblém, že te věšák bude na zdi, aby se od ní nešpinily třeba kabáty a tak..Už mě to totiž nrbaví, když příjde návštěva, tak si musí hodit bunky a kabáty přes židli..Díky