Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky všem miluju kouzlo Vánoc a jelikoz jsem na neschopence přemýšlím o vyzdobe nemyslím ozdoby stromek ale ladění do červené.
Napadlo mě kdy se na to chystáte
Asi budu za magora:), ale já to miluju
Já mám v plánu tak v pulce listopadu velký předvánoční úklid, a kolem Mikuláše začnu nejspíš s výzdobou. ![]()
Taky mám ráda kouzlo Vánoc a vůbec miluju celou zimu, když je tedy zasněžená a mrazivá. Na výzdobu, pečení cukroví, na které se letos ( a to mě budete mít možná taky za magora
) také hrozně těším a už shromažďuju recepty se chystám na konci listopadu, ale takové ty věcičky na výzdobu nakupuji v průběhu ![]()
@luciekal já už se chystám od léta.
Něco průběžně celý rok.
Úklid si teď dělám průběžně a pečení až za měsíc.
Jinak si šiju, vyšívám a háčkuji dekorace a nakupuji materiál na tvoření. Kombinuji a předělávám, abych to mohla na 1.adventní neděli vše nadekorovat. ![]()
@luciekal píše:
@LenďuleB já už mám taky seznam:)receptu
co pečeš? (budeš péct) Já si včera našla na netu recept na nutelové špičky ![]()
A sháním osvědčený recpet ne ořechy, nemáš? ![]()
@LenďuleB já každý rok měním. Nekdy si udelam recept podle sebe pak to všem chutná a já nevím jak jsem to dělala milujeme nutelove rohlíčky a kokosky
Ja mam v plane zatial len generalny uklid - milujem navonany byt na vianoce - ale mam dve ruky na upratovanie a styri male rucky na rozhadzovanie. ![]()
Jo, a na vianoce rozhodne musia kazdy rok byt orechove kosicky so zltkovym kremom - ked som leniva tak nutelovym - a najnovsie gastanove medvedie labky… aj slecny naznali ze je to najlepsie cukrovi, skoro sa mi ani neuslo ![]()
Jinak kombinace do červena je pěkná, taky to takto většinou ladím. Letos mě láká ale i modro bílo stříbrná kombinace - ale ta je taková studená (nemyslím jen strome
) anebo modro - zlato - bílá.. zní to ďábelsky, ale fakt to vypadá kouzelně. Loni, když jsem byla v porodnici, jsem koukala na Vánoční výzdoby a tenkrát si obrázek vystřihla, jakože frajerka ještě po návratu z porodnice stihnu ladit byt… no nestihla, takže byla klasika červeno zlatá ![]()
@Eleonora93 uplně mě přejel mráz po zádech, jak jsem četla o předváčnočním vlekém uklidu ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Ja mam v plane zatial len generalny uklid - milujem navonany byt na vianoce - ale mam dve ruky na upratovanie a styri male rucky na rozhadzovanie.
jééé. hezky napsáno
Ty naše dětičky ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Jo, a na vianoce rozhodne musia kazdy rok byt orechove kosicky so zltkovym kremom - ked som leniva tak nutelovym - a najnovsie gastanove medvedie labky… aj slecny naznali ze je to najlepsie cukrovi, skoro sa mi ani neuslo
a o recept se podělíš? ![]()
Holky jakou kombinaci plánuejte??
Já přemilý rok jsme měla fialovo stříbrnou - výzdobu, adventní věnec, loni jsem to měla červeno zlatou a letos nevím ![]()
@luciekal tak jsem ujetá na všechno spojené s Vánoci. Ale aby mě manžel neměl za šílence, tak zatím jen nakupuji dárky, chystám se na úklid, na který se mi nechce
a navíc moje snahy kluci stejně zničí do pár hodin. Výzdobu plánuji až na začátek adventu. Péct začnu koncem listopadu perníčku a plynule budu pokračovat dál, abych všechno stihla.