Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, má někdo z V8s doma pro děti kinetický písek? je to dobrá věc nebo blbost? děkuji
Mam je super, ale chce to aspon tech pet kilo. A znameho co ti ho koupi na zapade, u nas je minimalne o 500 drazsi ![]()
Fakt? a můžu si ho přes tebe objednat? já právě chtěla ten 1 kg, to je málo? právě, že je to moc drahé, tak semi nechce za těch 5 kg dávat 1480 Kč
Holky co to je?? Jsem na mobilu tak se mi nechce preklikavat na google ![]()
Tak mi to nedalo, mrkla jsem na YouTube a uprimne ti dekuju, ze jsi hodila diskuzi na tohle tema
uz mam dalsi darek na Vanoce a myslim, ze nejen pro deti
pokud mate nekdo moznost sehnat levneji tak bych byla raada ![]()
No přes mě asi ne, to fakt nepomůžu. Jinak si představ kilovku mouky, tak asi tak je toho kila písku. Fakt malinko. To s čím si hrají na těch videích na www.kouzelnypisek.cz je podle mě to kilo. S tím si nic nepostaví. Jinak je to fakt dobrý, ale samozřejmě bábovky moc dlouho nevydrží, začnou se rozsypávat, když se staví hrad a hodně se plácá, vydrží trošku déle. Ale je to fakt dobrý, krásně se z toho vykrajuje, krásně se z toho dělají zmrzliny tím zmrzlinovým setem a tak. Jako drahý to je, ale zase to vydrží asi navždy. Pokud do toho teda nevylejí nějaký pití, to se pak myslím už nedá zachránit a ten znečištěný kus se musí vyhodit.
@Sibyla0 A jaké to je na dotek? Podle videa, co jsem se dívala, mi to připadá spíš jako těsto na nějakou buchtu. ![]()
@Samy jo spíš těsto než písek. Jdou z toho dokonalý kuličky. Je to zvláštní, ale prý terapeutický, mě to baví. Malou to nejvíc baví strouhat ![]()
@Sibyla0 Co by ne, člověk potřebuje relax.
Vypadá to zajímavě, tak možná příští rok. Občas fakt koukám, co všechno nevymyslí. ![]()
Jo en je super…děti ho mají ve školce a když tam jdu, tak si s tím někdy pohraju ![]()
@Sibyla0 a je z toho bordel? Padá z toho nějak ten písek nebo to spíš drží pohromadě? Přemýšlím že to koupím holkám, ale jestli z toho bude písek po celým baráku tak se chlap zblázní ![]()
@Antonie Bolavá jo drobi, ale drží jen u sebe, takže ho rukou setřeš a udeláš kuličku a zvedneš. Malá má krabici v kuchyni na dlažbě pozor. a je to ok. Blby je když na to šlápne a odnese to na ponožce na koberec. Ale už to chápe a data
@Sibyla0 píše:
@Antonie Bolavá jo drobi, ale drží jen u sebe, takže ho rukou setřeš a udeláš kuličku a zvedneš. Malá má krabici v kuchyni na dlažbě pozor. a je to ok. Blby je když na to šlápne a odnese to na ponožce na koberec. Ale už to chápe a data
Se bojím aby to nepoškrábalo podlahu. Máme dřevěnou. Chlap by mě vykostil. Navíc to asi bude žrát pes (žere i play doh). Ale líbí se mi to, chtěla bych jim to koupit. No uvidím