Kinetický písek

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
611
4.11.14 13:24

kinetický písek

Ahoj, má někdo z V8s doma pro děti kinetický písek? je to dobrá věc nebo blbost? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
4.11.14 13:25

Mam je super, ale chce to aspon tech pet kilo. A znameho co ti ho koupi na zapade, u nas je minimalne o 500 drazsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
4.11.14 13:32

Fakt? a můžu si ho přes tebe objednat? já právě chtěla ten 1 kg, to je málo? právě, že je to moc drahé, tak semi nechce za těch 5 kg dávat 1480 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
4.11.14 13:34

Holky co to je?? Jsem na mobilu tak se mi nechce preklikavat na google :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
4.11.14 13:42

Tak mi to nedalo, mrkla jsem na YouTube a uprimne ti dekuju, ze jsi hodila diskuzi na tohle tema :* :palec: uz mam dalsi darek na Vanoce a myslim, ze nejen pro deti :lol: :lol: pokud mate nekdo moznost sehnat levneji tak bych byla raada :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.11.14 16:15

No přes mě asi ne, to fakt nepomůžu. Jinak si představ kilovku mouky, tak asi tak je toho kila písku. Fakt malinko. To s čím si hrají na těch videích na www.kouzelnypisek.cz je podle mě to kilo. S tím si nic nepostaví. Jinak je to fakt dobrý, ale samozřejmě bábovky moc dlouho nevydrží, začnou se rozsypávat, když se staví hrad a hodně se plácá, vydrží trošku déle. Ale je to fakt dobrý, krásně se z toho vykrajuje, krásně se z toho dělají zmrzliny tím zmrzlinovým setem a tak. Jako drahý to je, ale zase to vydrží asi navždy. Pokud do toho teda nevylejí nějaký pití, to se pak myslím už nedá zachránit a ten znečištěný kus se musí vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.11.14 17:10

@Sibyla0 A jaké to je na dotek? Podle videa, co jsem se dívala, mi to připadá spíš jako těsto na nějakou buchtu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.11.14 17:12

@Samy jo spíš těsto než písek. Jdou z toho dokonalý kuličky. Je to zvláštní, ale prý terapeutický, mě to baví. Malou to nejvíc baví strouhat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.11.14 17:33

@Sibyla0 Co by ne, člověk potřebuje relax. :pankac: Vypadá to zajímavě, tak možná příští rok. Občas fakt koukám, co všechno nevymyslí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273
4.11.14 19:19

Jo en je super…děti ho mají ve školce a když tam jdu, tak si s tím někdy pohraju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.11.14 22:25

Holky a nemáte někdo ten kouzelný písek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
6.11.14 11:28

@Sibyla0 a je z toho bordel? Padá z toho nějak ten písek nebo to spíš drží pohromadě? Přemýšlím že to koupím holkám, ale jestli z toho bude písek po celým baráku tak se chlap zblázní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.11.14 15:17

@Antonie Bolavá jo drobi, ale drží jen u sebe, takže ho rukou setřeš a udeláš kuličku a zvedneš. Malá má krabici v kuchyni na dlažbě pozor. a je to ok. Blby je když na to šlápne a odnese to na ponožce na koberec. Ale už to chápe a data

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.11.14 15:18

Pozor měl být na konci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.11.14 09:40
@Sibyla0 píše:
@Antonie Bolavá jo drobi, ale drží jen u sebe, takže ho rukou setřeš a udeláš kuličku a zvedneš. Malá má krabici v kuchyni na dlažbě pozor. a je to ok. Blby je když na to šlápne a odnese to na ponožce na koberec. Ale už to chápe a data

Se bojím aby to nepoškrábalo podlahu. Máme dřevěnou. Chlap by mě vykostil. Navíc to asi bude žrát pes (žere i play doh). Ale líbí se mi to, chtěla bych jim to koupit. No uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný