Kinetický písek

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2962
26.10.16 07:06

@smutná máma ahoj, tak nejlepší je to mít v nějaké bedě, ale pozor neuchovávat pak zavřené, nebo do víka udělat díru, aby nevyschnul.
Na hraní k tomu cokoliv - normální bábovky(taky se dají dokoupit ty 3D a ty jsou moc pěkné, nebo kup nějakou sadu vykrajovátek třeba jak jsou na plastelínu kluci to mají i s válečkem, pak různá tiskátka, prostě cokoliv s čím si tam bude chtít hrát, kluci si třeba i staví kopce a dávají tam různé postavičky zvířat, rytíře, vojáky, nebo je baví je zahrabávat a potom je pomalu odkrývat, jako vykopávky, no ale když si vzpomenu jak jsme to dostali byli mladšímu necelé dva roky a to ho spíš rozhazoval, jako zahrál se, ikdyž i teď ho někdy schválně rozhazuje, takže to je spíš o jeho povaze :mrgreen:
Budeš se muset smířit s tím, že je to hračka po které musíš pouklízet :jazyk:,ale podle mě je to úžasné na vše, fantazie, motorika - děti posilují sílu v ruce jak mačkají atd. a navíc můžeš použít jako antistresovou pomůcku pro sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
26.10.16 07:14

@TynaCut ahoj,jsme s ním moc spokojeni.Ale je fakt, že to dělá bordel. Malá ho pořád ale chce.Je z něj nadšená. Díky za tvé zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
26.10.16 07:15

@smutná máma Máme klasické bábovičky a kuchyňské potřeby, různá vykrajovátka od plastelíny taky pomůžou. Kluky nejvíc bavilo dělat bábovičky a zahrabávat si ruce. S pískem si hráli v krabici na stole.
@TynaCut @Tamtama Holky taky vám ten písek tak lepí? Máme Kinetic sand a mám pocit, že lepí čím dál víc. Kluci jsou v tom obalení až po lokty, z oblečení to už skoro nejde setřepat, drží to i na bábovičkách.

• Citovat
  • Upravit
6307
26.10.16 07:17

@Elenloth mě to lepí taky, a to ho máme nový. Krabice z IKEA s víkem, kde je uprostřed díra asi 2cm v průměru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
26.10.16 13:27

@Elenloth z oblečení to jde dolů blbě, pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.10.16 17:43

Holky, je toto prosím ono? Malypomocnik.cz
Neteř (4roky) mi o tom pořád básní, že by to potřebovala k narozkám a já jsem o tom nikdy neslyšela. A říkáte, že 2,5 kg teda nestačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.10.16 20:56

@LenuleD jj, je to ono a za mě stačí, vyhrály si s tím u nás dokonce tři děti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
29.10.16 21:35
@Tamtama píše:
@drsňačka na koberec nebo deku bych to nedala, nemůžu to pak oklepat ani z tepláků a ponožek.. :think: a než pořádně klepu jednoho, druhý mi s těmi pískovými fuseklemi proběhne celý byt :lol: :zed:

já koupila takový ten plastový ubrus co se prodává na metry do kuchyně a na tom si syn staví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
29.10.16 22:35

@LenuleD přesně ten máme, i těch 2,5kg, plně dostačuje. Malá je z toho úplně v tranzu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.10.16 22:36
@katkak9 píše:
já koupila takový ten plastový ubrus co se prodává na metry do kuchyně a na tom si syn staví :)

to bych ho potřebovala hodně, to vždycky rozhází po celé místnosti :mrgreen: ale nápad dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
29.10.16 22:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.10.16 20:44

@smutná máma @Tamtama Holky děkuju, to jsem ráda. Ona má snad všechno a hlavně jsem chtěla i něco, co podpoří její fantazii a tvořivost. I já si s tím asi budu hrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaM
241
5.11.16 01:30

Zdravím pískomily :)
Také uvažujeme o koupi kinetického písku. Jen jsem myslela, že bych koupila víc barev (mají i krásné třpytivé). Netušíte, jak to pak vypadá smíchané? Dcerka miluje PlayDoh modelíny, ale všechny krásné barvy zmatlá neuvěřitelně rychle dohromady a do dvou dnů se přetransformují v uniformní zelenohnědou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
5.11.16 05:42

@MaM no to netuším, ale na jedné kopici by to asi být nemělo. To pak postrádá smysl. Jestli mohu mluvit za mě, tak opravdu stačí ta klasika.To je tak něco nádherného :lol: Dcera s tím pořád chce stavět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
7.11.16 11:06

@Elenloth Je pravda, že lepí víc než když byl nový, ale ono to zavisí na vlhkosti vzduchu, zkusím ho dát k topení co to udělá. Mě už totiž děti do toho i vylily šťávu, ale dala jsem to vyschnout a byl zase ok, což nechápali ani prodejci když jsem jim o tom psala, takže prakticky vydrží všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný