Kinetický písek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
29.9.17 21:51

Tak konecně přišel ten správní pisek jsem nadsena :D opravdu luxus na nervy a malá by u toho vydržela celý den ani by nejedla. Proste super a doporucuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
30.9.17 07:13

@Jane1987 :palec: super děkuji za odpoěď :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.10.17 15:36

… právě řeším jestli má Ježíšek tenhle zázrak sehnat. Napsala si o něj starší dcerka 7,5 roku, máme ještě jednu 5 let tak nevím jestli si s tím ještě vyhrají, jestli už na to nejsou staré. Teď to 5 kg balení mají na fedoo za 1096 i s poštou, nějakou bednu + formičky tak bych se do 1500 vešla. Kupovat nějakou náhražku z Číny asi nemá cenu, nebo má někdo zkušenost? Děkuji všem za reakce????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.11.17 05:15

@Aliik Ahoj, můžu se zeptat, jak jste spokojení s pískem z lidlu? Uvažuju nad jeho koupí.
A nezkoušeli jste míchat i s pískem od jiného výrobce?
My už právě doma něco máme a nevím, jestli se můžou kombinovat značky.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.11.17 06:23

Spokojeni jsme, ale nemame zkusenosti s jinymi. Beru to tak, ze je za vybornou cenu celkem fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
27.11.17 08:38

Taky jsme letos kupovali tento písek pod stromeček, tak jsem zvědavá, jaký bude mít úspěch :) Ale ve školce si s ním hraje, tak myslím, že úspěch bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.12.17 13:32

Zdravím, koupila jsem písek k Vánocům, ale nevím, co mi poslali, protože podle reklamy by měl být písek jako těsto a neměl by dělat nepořádek. Náš písek je jako jemný prášek, který se dá tvarovat, ale sype se. Uklízet je pak horor, protože je všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.11.18 14:12

@TynaCut Ahoj chtěla jsem se zeptat (pokud tedy ještě písek máte), jestli se vejde těch 5 kg pisku do krabice (co je na fotce, zelená z IKEA) nebo je potřeba na skladování ta hlubší? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
5.11.21 18:10

Zdravým, doporučí někdo nějaký aktuální píšek?
Zkusila jsem asi dva odkazy těch 6 let staré a už nefungují nebo zboží neexistuje.
Koukám po Play Sand a Kinetic Sand tak jestli někdo napíše zkušenosti i s temi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
9.12.21 18:06

Ahoj, nemáte někdo doma nějakou pěknou sadu? Kde je ideálně i náčiní a bábovky které jsou akorát velké, žádné mini a písku je taky akorát. Prosím dáte tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.23 11:12

kinetický či dynamický písek

Dobrý den!
Pokouším se otevřít staré vlákno.
Chci koupit dětem kouzelný písek. Nechci se zmýlit a koupit šmejd.
Prosím, jaké značky se vám osvědčily? A dali jste přednost dynamickému nebo kinetickému písku?
Děkuji za radu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
18.1.24 22:21

Takybse přidávám s prosbou o vaše osvědčené značky kinetického písku, vzala jsem z Rohlíku jakýsi magic sand a nic moc teda :?
Má někdo zkušenost s pískem od Mámy v rejži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.1.25 07:07

Zrovna včera mi přišel písek od Mámy v rejzi a jsem nadšená. Před tím jsem měla levnější z nějakého eshopu a z něj mě štípal nos. Ten od těch Mamin mi to nedělá a i se s ním líp pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
18.11.25 14:57

@bambaramba zdravím, a můžu se zeptat jestli je ten písek od Mámy v rejzi spíš takový tužší, že drží víc pohromadě, nebo se to všude sype? Vydržel vám dlouho? Taky zvažuji koupii. Díky 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.11.25 19:34

@Maggie_V Mám tři druhy a každý je jiný, liší se podle té tvrdosti a soudržnosti. A mám všechny doteď a vypadají jako nové, jsem s nimi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný