Kinetický písek

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2962
8.1.15 11:10

Holky jen píšu zkušenost, kluci dostali k Ježíšku 5 kilo písku, řekla bych že je to minimum, aby se s tím dalo vyhrát(i případě že si to dělí do dvou boxů)u nás je to top dárek, kluci si vyhrají, ano sem tam je z toho bordel, ale to k dětem patří, udělám kuličku a drobky tím vyzbírám i z koberce, zbytek vysaju, pro mě osobně menší zlo jak Playdoh kterou mi zašlapávali do koberce, taky se musí počítat s tím, aby dítě bylo dostatečně rozumné na to, aby písek nikam nenosilo, neházelo atd.ale pochopil to i mladší syn (necelé 2 roky).Akorát mě včera do toho nalil pití :cert: :cert: :cert: myslela jsem že je potom, ale za čtyři hoďky u topopení se vše vrátilo k normálu :dance: :dance: :dance: nezičitelná hračka, nevyschne jako časem plastelína, kdo přemýšlí o koupi vřele doporučuji :pankac: Klidně se ptejte ráda odpovím ;)
Zapoměla jsem dodat, že je to perfektní i pro dospělé, je to velmi příjemné a uklidňující u nás se stím hrajou všichni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
8.1.15 11:15

Přemýšlím, že písek koupím k narozeninám. Na kolik vyšlo 5kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
8.1.15 11:24

@veeeraf Já kupovala tady http://www.kouzelnypisek.cz/…-kg__k4__p12 i s krabicema, ale jsou z ikei, vykrajovátka mají co už jsme měli doma na plastelínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
8.1.15 11:27

Krabici tuhle http://www.kouzelnypisek.cz/index.php?… ale může bý samozřejmě jakákoliv, hlavně se nesmí uzavírat, proto je tam víko s dírkou, písek potřebuje stálý přísun vzduchu jinak velmi ochotní jsou i tady http://chytrypisek.cz/…y-pisek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.1.15 11:51

Mě přišlo 5 kg asi na 1200,– objednáno u jihozápadních sousedů. Krabice za pár kaček z Globusu, vykrajovátka z domova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
8.1.15 12:01

Tak to by bylo neco pro nasi ctyrletacku.Ale me by asi trefilo z toho bordelu okolo :oops: No, popremyslim o tom.Ona je desne tvoriva a prakticky porad ma v ruce plastelinu :think: Musim se kouknout kde to tady sezenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
8.1.15 12:04

@TynaCut joo deti maji taky. Kdyz to manzel objednal a prislo to.domu tak konstatoval, ze to dostanou k svatku, ktery maji v lete, aby si s tim hraly na terase, ze doma tohle ani omylem :-D

• Citovat
  • Upravit
3157
8.1.15 12:14
@Haku píše:
Tak to by bylo neco pro nasi ctyrletacku.Ale me by asi trefilo z toho bordelu okolo :oops: No, popremyslim o tom.Ona je desne tvoriva a prakticky porad ma v ruce plastelinu :think: Musim se kouknout kde to tady sezenu.

Z jakýho bordelu? A Tvoje děti nemají plastelínu? To žádnej větší bordel než plastelína nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
8.1.15 12:15
@marmelada78 píše:
Z jakýho bordelu? A Tvoje děti nemají plastelínu? To žádnej větší bordel než plastelína nedělá..

U nás to větší bordel dělá, ale zase se to mnohem snáz uklízí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
8.1.15 12:24
@marmelada78 píše:

Plastelinu ma, vzdyt to i pisu. A nekdo tu psal, ze to bordel dela.Ja uz jsem na palici i z te plasteliny :zed: Ma na to extra stolecek, ale taha to porad nekam s sebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.1.15 12:43
@Haku píše:
Plastelinu ma, vzdyt to i pisu. A nekdo tu psal, ze to bordel dela.Ja uz jsem na palici i z te plasteliny :zed: Ma na to extra stolecek, ale taha to porad nekam s sebou :nevim:

Aha, no mně to tak tragický nepřipadá, vzdyt jsou to děti :-D Ale ok v pohodě, chápu že někdo to má holt jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
8.1.15 14:48

@marmelada78 Přesně,taky si myslím, že se to dá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
8.1.15 14:50
@Run píše:
Mě přišlo 5 kg asi na 1200,– objednáno u jihozápadních sousedů. Krabice za pár kaček z Globusu, vykrajovátka z domova :mrgreen:

super, já to mám do německa daleko, naši občas jezdí tak je pověřím, chtěla bych zkusit i ty jiné hmoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.1.15 15:20

Je to v pohodě, tříletá si s tím hraje kultivovaně, co se vysype se krásně sebere. Jediný blbý je, když si nevšimne a dupne do toho, to se pak přilepí na ponožku. Ale už si dává pozor i na to. Jako mladším bych to asi nepořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.1.15 17:33
@marmelada78 píše:

No mně by třeba vadilo, kdyby nám to poškrábalo podlahu. Třeba kdyby jim to upadlo a některá na to šlápla :think: V tom je pro mě proti modelíně dost podstatný rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný