Kinetický písek

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1104
26.1.15 20:12

Máte prosím někdo zkušenost s oběma písky magickým i kinetickým? Je v nich nějaký rozdíl? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
26.1.15 21:25

@Marta 28 rozdíl tam nějaký bude, chci vyzkoušet, malý dostane ještě magický v březnu k narozkám, tak budu až potom vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.3.15 09:31

Ahojky, tak jdu napsat zkušenost, malý dostal teď ten magický(bílý, prodává se pod názvem super sand nebo sand alive nebo taky zauber sand).No mě teda velice zklamal, příjemný na omak je, takový měkučký víc než kinetický, je takový práškový, jak mouka nebo škrob, přitom drží ale tvar, ALE! dělá rozhodně větší bordel :roll: mě teda nejde ani vysát z koberce, třeba z kinetikého udělám kuličku a naberu co popadalo, tady to jde taky ale hůř a něco tam zůstane :cert: a taky mě smrdí jak sprej proti mravencům :poblion: taky jsou děti od ně špinavý, oprát to jde ale třeba kinetický je otřepu a je, ale tohle drží dost i na rukách, takže je to pak naťapkané všude. Samožejmě popisuju zkušenost s malými dětmi, větší jsou opatrnější atd.No ale každopádně se dětem líbí to jo, ale z praktického hlediska pro mě nic moc, takže děti si hrají jen tam kde to pak jde zaméct, no jsem ráda, že jsme na Vánoce vybrali ten kinetický a neinvestovali tolik do tohohle.
Za mě je kinetický lepší, a top zábava pro moje děti :pankac: a já se ním taky hodně hraju úžasně uklidňuje ;)
Kdyby měl někdo dotaz klidně pište :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.3.15 09:38

@TynaCut souhlasím, ze Sands Alive je děsnej bordel. I se jim to nelepí na boty a roznosí mi ti všude po baráku. Ale vyhrajou si s tím, to jo. Kinetický jsme nezkoušeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.3.15 09:51

Máme kinetický a super. Jak píšeš, shrnu to do kuličky a zbytky poťapám právě tou kuličkou a je to :mrgreen: Když to odnese na kalhotech nebo ponožkách, je to většinou placka co se dobře odnese zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.3.15 10:52
@Run píše:
Máme kinetický a super. Jak píšeš, shrnu to do kuličky a zbytky poťapám právě tou kuličkou a je to :mrgreen: Když to odnese na kalhotech nebo ponožkách, je to většinou placka co se dobře odnese zpátky.

Hmm, začínám vám ten kinetickej závidět :think: Ale znepokojuje mě tam to utajený složení. Žere mi to pes a mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rite
30.3.15 21:15

Kinetický písek

Tak já za sebe můžu říct, že kinetický písek je úžasný. Fakt konečně hračka, se kterou si děti vyhrají dlouhé hodiny a dny. Nepořádek minimální, malá má dva roky a samozřejmě zkusila jak to chutná, ale v tom není problém, výrobce píše, že to vyjde přirozenou cestou ven :lol: takže v pohodě. Fakt nejlepší hračka :potlesk: :potlesk: doporučuje se 2,5 kg na 1 dítě, tak jsem koupila 5 kg a bohatě to stačí, podělí se o to je a je hotovo. Koupila jsem jim ještě mamut židličky a stůl, písek je vevnitř, takže když si nechtějí hrát tak na to dají poklop a staví si lego nebo si třeba z druhé strany kreslí. Opravdu doporučuji. Cena je sice vyšší, ale kupovala jsem to asi v akci na *** kde jsem koupila i ten stoleček tega a už ted vidím, že investice za to opravdu stála :lol: :lol:

Příspěvek upraven administrátorem 30.3.2015 22:18 - reklamní odkaz

• Citovat
  • Upravit
2962
31.3.15 10:55
@Antonie Bolavá píše:
Hmm, začínám vám ten kinetickej závidět :think: Ale znepokojuje mě tam to utajený složení. Žere mi to pes a mimino

o složení se asi ani nic přesného nedozvíš, ale píší že je zdravotně nezávadné, nealegrické a při požití vyjde přirozenou cestou ven, to máš jak s lepidlem Herkules, taky při požití nic závažného nehrozí, ale složení je taky chráněno patentem, já bych se toho nebála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
31.3.15 11:00

@rite docela mě zaujal ten stolek, jako mám to chápat, tak že je v tom stole vanička a pak se tam dá deska a může se stavět lego? můžu poprosit o odkaz kde je víc fotek, a asi bude pro menší děti, že starší syn má čtyři a je docela velký tak aby se mi tam vešel :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
21.4.15 22:02

My jsme koupili ten super sand a uz je venku na zahrade a bude si s tim hrat jen venku :cert: To je bordelu 8o 8o 8o
Ale vyhraje si s tim pekne, to zase jo.Ale doma to uz nechci ani videt. Koupim jeste ten kineticky.Nu coz, zahrada je velka, takze uvidime jak se osvedci tento a kdyz tak poleti na zahradu taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.5.15 10:23

Tak máme kinetický a nedá se to s kouzelným vůbec srovnat! Je to bomba, hraju si s tím i já a puberťačka. Kouzelný pomaže ven :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.15 10:25

@Antonie Bolavá no vidíš, že jsem nekecala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.5.15 11:03
@Run píše:
@Antonie Bolavá no vidíš, že jsem nekecala :P

Noto teda nekecala :palec: Nejradši bych ho měla celý velký pískoviště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.5.15 11:28
@Antonie Bolavá píše:
Tak máme kinetický a nedá se to s kouzelným vůbec srovnat! Je to bomba, hraju si s tím i já a puberťačka. Kouzelný pomaže ven :cert:

jj tak tak taky plánuju, že kouzelný půjde na zahradu :cert: :cert: :cert: to je děs i to oblečení jak se tak děti všeho chytají hnus, škody osmy stovek, kinetický je bomba já se s tím taky hraju :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
17.10.15 11:30

Kinetický písek

Prosím, vy kdo tady vychvalujete kinetický písek… Máte někdo přímo tento? http://www.chytrypisek.cz/…sek-5kg.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný