Kinetický písek

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
2.11.15 21:48

Ahoj,
chci se přidat k předchozímu dotazu. Máte někdo písek z www.chytrypisek.cz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 09:26
@LinaKubi píše:
Ahoj,
chci se přidat k předchozímu dotazu. Máte někdo písek z www.chytrypisek.cz?

Ahoj,

zde jsem kupoval pro vnuka. Došlo to, co píší na webu. Originální Kinetic Sand ze Švédska. Před tím dostal levnější napodobeninu z číny a ty vlastnosti se nedají srovnat (to byla spíš plastelína než písek). :nevim: a dárek 500g písku zdarma k objednávce potešil. Doporuruji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.11.15 12:50

Tak super, půjdu do toho. Jen ještě zvážím, jestli to našemu dvouleťákovi dát k Vánocům, nebo později až pobere víc rozumu a nebude mi to roznášet po bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.11.15 22:38

Můžu se zeptat, kde do toho kupujete formičky? mají něco na výše uvedených stránkách, ale třeba ještě něco jiného není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 23:05
@LinaKubi píše:
Tak super, půjdu do toho. Jen ještě zvážím, jestli to našemu dvouleťákovi dát k Vánocům, nebo později až pobere víc rozumu a nebude mi to roznášet po bytě.

Vnoučkovi je 2,5 roku a vyhraje si suprově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.15 23:07
@smada píše:
Můžu se zeptat, kde do toho kupujete formičky? mají něco na výše uvedených stránkách, ale třeba ještě něco jiného není?

Bral jsem tyto http://chytrypisek.cz/…komplet.html a jsou skvělé! Jinak dostal od mamky i nějaké vařečky z kuchyně a vyhraje si s tím nejlépe :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
5.11.15 23:01

Také chci koupit písek k vánocům, ale nevim který. Jaký je lepší ten Kinetický tekutý písek a nebo Magický písek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.15 18:18
@Terezie231 píše:
Také chci koupit písek k vánocům, ale nevim který. Jaký je lepší ten Kinetický tekutý písek a nebo Magický písek???

Neváhejte, určitě kinetický! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
11.11.15 00:19

@Jiřka123456 Taky chci koupit synovi k vánocům, jen váhám jakou gramáž :think: 2,5 kg ( +0,5 zdarma) to by byly tři kila, stačí to, aby se dalo něco postavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.15 08:07
@katkak9 píše:
@Jiřka123456 Taky chci koupit synovi k vánocům, jen váhám jakou gramáž :think: 2,5 kg ( +0,5 zdarma) to by byly tři kila, stačí to, aby se dalo něco postavit?

Přesně to samé máme my a stačí. 1kg by bylo málo, ale z 3kg postaví už vše na co si vzpomene. A časem mu zase dokoupíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
13.11.15 09:09

@Jiřka123456 Díky za reakci…taky jsem takhle uvažovala, že když by náhodou bylo málo, tak dokoupíme třeba k narozeninám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.11.15 09:44

Tak já jsem koupila rovnou 5kg, abych pak nemusela dokupovat a zase platit poštovné. A pokud je dětí v rodině víc než jedno, tak si myslím, že se to neztratí. Zrovna mi přišel mail, že do 2 dnů ho máme doma. Už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
13.11.15 10:02

Také budu rovnou objednávat 5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.12.15 15:00

Prosím Vás, kde jste kupovali ten písek levněji? Na jakých adresách? (myslím Německo, Rakousko…). Děkuji za info!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.12.15 16:57

Myslím, že na Amazonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...