Pregnafolin a spineni

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
2.9.22 18:05

Pregnafolin a spineni

Dobry den, chtela bych se zeptat zda nekdo to taky mel nevo ma zkusenosti, beru pregnafolin a vcera se mi stalo to, ze jsem nepatrne zaspinila spis takove do hneda, ale nic hrozneho, tak jsem si myslela, ze prichazi ms(mam nepravidelnou ms a ted jsem 31DC) tak jsem si vzala vlozku a pak nic, dneska rano jsem mela silene bolesti do podbrisku a vajecniku, tak jsem cekala, ze uz dorazila ms a stale nic, podbrisek poboliva, ale nikdy jsem nemela takove spineni a ze by ms druhy den nedorazila. Dekuji za vase postrehy, nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11773
2.9.22 18:21

Pregnafolin sem brala před otěhotněním jen jednou (asi měsíc než se zadarilo jsem začala brát) a toto se mi nestalo…možná zkus těhotenský test jesli ms nedorazí přes vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.9.22 18:52

@Vladusxx podle kalendare mam dostat ms zitra, ale mam ms nepravidelnou nekdy 32Dc nekdy 36DC tak uvidim co a jak uz jsem myslela, ze ms dorazi tak cely den nosim vlozku pro jistotu a nic 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.9.22 18:53

@Vladusxx a tedy k otehotneni pomohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11773
2.9.22 19:10

@Hajglish těžko říct..porce jsem otěhotněla bez něj na první dobrou…teď podruhé teda s ním s tím že to ale trvalo jen dva cykly..takže myslím že to zrovna u mě moc neovlivnil :lol: hlavně bych řekla že není ani tak k tomu aby pomohl otěhotnět spíš aby v těle bylo dostatek všech látek už ve chvíli kdy dojde k početí.. a hlavně je to velký reklamní trhák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
2.9.22 20:02

Pregnafolin jsou prece normalni vitaminy. Je fajn je brat kvuli te listovce, ale nezpusobi špinění a nebudou mit nijak zazracny vliv na otěhotnění. Vlastne ani nevim, na co se ptas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí