Zpožděná MS 6 dnů, na tt duch pak tt negativní

Anonymní
31.8.22 21:03

Zpožděná MS 6 dnů, na tt duch pak tt negativní

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu… nevím na čem jsem, předem se omlouvám za anonymitu.
Pro představu přikládám fotky ms kalendáře a fotku testu s duchem (test dělaný v pondělí ve 3 ráno).
10. Srpna jsem byla na preventivce u dr. vše OK. Srdíčka jsou nechráněný sex (miminko chceme), od 14. Srpna jsem spinila naruzovele, končilo to pastelově ruzovohnědým spinenim do 18. Srpna. Nevím zda to byla ovulace či co… BT si nemerim. MS jsem měla dostat 26. Srpna, dnes už 6 dnů meškám s MS. Dnešní ranní test byl takový nejasný, možná tam něco bylo ale ne jak na fotce.. :think: :( citim upřímně ze tam dole asi něco navíc mám nebo jak to říct, citim na pravé straně
Pobolívání jak kdyz to mám dostat ale je to jiné :think:, antikoncepci jsem nebrala, stres žádný nemám.. a hlavně se mi toto nestává, ani s opozdenou MS tolik dnů ani s tím spinenim uprostřed cyklu.. asi se spis chci zeptat zda se to někomu taky stalo, jak do dopadlo.. zajímají mě spis zkušenosti než jako jak to u mě dopadne, to nikdo neví, to je jasný. K dr. Jsem se objednala a jdu až za 14 dnů… zítra ráno zkusím test ještě jednou, pak to nechám osudu :oops: děkuji za případné reakce, budu ráda…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3507
31.8.22 21:16

Moc tomu nerozumim - na fotce ducha vidim, ale jestli to je z pondelka, dnes by mela byt druha carka silnejsi… Hcg se kazde 2 dny zdvojnasobuje. Pokud ti prijde slabsi, zes to ani nefotila, tak je mi to lito, ale rekla bych, ze to vypada spis na biochemko. Na doktorku je skoro brzo i za 14 dnu bych rekla, ale treba by tam uz neco videt mohla - pokud tedy to nakonec bude prosperujici tehotenstvi. Jinak spineni behem ovulace jsem nezazila nikdy, jen asi 2× nidacni krvaceni, ale to bylo vicemene jen jednorazove zaspineni, ani se neda rict, ze by to trvalo cely jeden den. Tohle ma ale kazda holka jinak… Kazdopadne drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.8.22 21:19

@Magda26 proto tomu moc nerozumím ani já.. ten duch byl v limitu, prakticky hned. Tak mě objednala sestra :nevim: jsem z toho zmatená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
31.8.22 21:47

Souhlasím s Magdou, touto dobou bys měla už výraznou čárku, když máš zpoždění 6 dní a v pondělí byl duch…moc to nevypadá :/
Na gyndě neuvidí nic určitě, ale můžou ti vzít krev a tam se uvidí, zda hcg je a jaké.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.8.22 21:48

@Suelinda děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.8.22 22:18

A jednalo se o stejne testy? Pokud byl v pondeli duch a dnes uz skoro nic, tak to neni moc dobre, pokud se nejedna o dva ruzne testy - ruzna citlivost. Ale jinak 6 dni po terminu ms by uz měla byt carka vyrazna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.8.22 22:20

@Zoui ten z duchem byl pepino, druhý dr max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
31.8.22 22:25

To chce test rano, ale max byva (minimalne byval) pomerne citlivy, to by musela byt hodne opozdena ovulace 🤔 mozna spatny test nebo biochemko…ale nekdy se stane, ze se jeste něco ukaze 🤔 me se duch ukazal az 3 dny po ms, ale jak uz se ukazal, pak uz jen silil, ale různé testy ukazovaly ruzne carky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.8.22 22:28

@Zoui nevím, možná začala až s tím spinenim :nevim: a ne jak je na fotce z kalendáře.. když jsem byla 10. Srpna u té dr. Tak mi rekla ze to ještě na ovulaci nevidí.. ptala jsem se na to když jsem viděla ze bych ji podle kalendáře měla mít 12. Srpna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
31.8.22 22:41

Já mela taky testy se stejnou citlivosti různě zabarvený, ze mi někdy přišlo ze je za dva dny čárka slabší, nebo stejná. Mohla jsi mít i posunutou ovulaci. Nezbyde teď než čekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
31.8.22 22:44

@Mystery-lady to myslím ze jsem asi měla.. ale jen se domnívám.. podle toho ovulacniho spineni. Na toal. Papíře po utreni byla slaboucka růžová krev nebo jak bych to rekla. Uvidím zítra ráno.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
31.8.22 22:55

@lucciu zkus spis vydržet do patku. Ze se otestujes zítra stejně ani kdyby bylo vše v pořádku tak velký rozdíl nebude, pokud v pátek už nebude čárka jasnější, asi bych spis počítala s tím, ze to nejspíš nedopadne. Pokud bude vidět víc, tak bych se zas naopak začala pomalu radovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.9.22 02:44

@Mystery-lady @Zoui holky dneska ráno :hug: :hug: na fotce to není tak vidět ale naběhlo to hned a krasně růžové i když ne stejně silné jako kontrolní. A je ruzovejsi než ta v pondělí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.9.22 02:47

S bleskem

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.9.22 02:56