Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Od kdy paní doktorka přepujuje na operátora
To oko bude určitě těhotné ![]()
@admin
Kdyz chceš trollit, tak ať to má aspoň úroveň, toto je ubohé ![]()
@hanicka1997 píše:
Dobrý den, minulý týden jsme měli s přítelem pohlavní styk. Můj přítel pak chtěl vystříknout ejakulát do mých úst, ale trefil se do mého levého oka. Oko jsem okamžitě vymyla a doufala jsem, že to bude v pořádku. Včera jsem se probudila, a přestala jsem vidět na levé oko. Volala jsem paní doktorce, ale ta mi to nezvedala, přepojila mě na zákaznické centrum T-Mobile, kde mi nabídli lepší tarif, ale na mojí otázku, nezodpověděli. Proto Vás prosím o pomoc, a doufám, že nebudu do konce života vypadat jako Mike Wazovski.
Děkuji, Hanička, 25 let
Hele když chce trolit tak to chce aspoň trochu nějakou úroveň. Tak příště jo.
Tak já chápu, že když je tvůj přítel vetřelec, co má kyselinu nejen v krvi, ale i v ejakulátu, může to být problém.
Buď ráda, žes to nespolkla, dokážeš si představit, co by ti to udělalo s vnitřnostmi? ![]()
Tak to je vážné. Jde o takzvaný syndrom Bártova upřímného oka. Výměšky jednookého hada se přes oční nervy dostanou až do dutiny lebeční, kde při normálním průběhu začnou konzumovat šedou kůru mozkovou a pokud se léčba nezahájí včas, dojde k celkové sepsi, úpadku, degeneraci, rezignaci, až dehonestaci v nejtěžších případech. Ty buď ale v klidu, u tebe chcípnou hlady.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, minulý týden jsme měli s přítelem pohlavní styk. Můj přítel pak chtěl vystříknout ejakulát do mých úst, ale trefil se do mého levého oka. Oko jsem okamžitě vymyla a doufala jsem, že to bude v pořádku. Včera jsem se probudila, a přestala jsem vidět na levé oko. Volala jsem paní doktorce, ale ta mi to nezvedala, přepojila mě na zákaznické centrum T-Mobile, kde mi nabídli lepší tarif, ale na mojí otázku, nezodpověděli. Proto Vás prosím o pomoc, a doufám, že nebudu do konce života vypadat jako Mike Wazovski.
Děkuji, Hanička, 25 let