Pregnyl injekce - máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1606
1.4.16 12:21

Pregyl

Ahojiy holky, prosim o radu jak mam namíchat pregnyl prvne.Vodu nabrat a alikovat do prasku? Nebo obracene, snad me pochopite. Vychazi i to na vikend musim sama aplikovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.6.16 14:34

Ahoj holky, v CARu mi píchli pregnyl na vyvolání ovulace na časovaný styk a celý víkend po tom jsem proležela v horečkách, s šílenou bolestí břicha a průjmem. V příbalovým letáku nic o průjmu ah orečkách nepíšou ani ve vedlejších účinkách. Myslíte, že to je náhoda a mám i virozu do toho, nebo že to mohl způsobit pregnyl? :nevim: :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.9.16 14:37

Pregnyl

Ahoj, nezbyl vam nekomu pregnyl? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.2.17 08:58

Ahojte holky. Ráda bych se přidala do diskuze se svým dotazem… Již 4.měsíc stimuluji s clostilbegytem, bohužel každý měsíc jak na potvoru, mám dominantní folikul na levé straně (strana na které mám neprůchodný vejcovod), takže bohužel se to zatím nemělo šanci podařit. Tento měsíc mám na levé straně opět dominantní - vel.24mm a na pravé straně 18mm a včera mi poprvé doktor píchnul Pregnyl. Tzn. že ten 18mm ještě možná trošku vyroste. Mou otázkou je, zda jste to měla některá taky tak a zda je možné, že po Pregnylu mi puknou oba dva folikuly, tzn. i ten menší? Nebo vždy pukne jen jeden, ten větší? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
17.2.17 14:42

@renina86 ahoj, snad ti prasknou oba…jak jinak by se. delala. dvojvajecna dvojcata? Tak preji hodne stesti…dej pak vedet jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.2.17 15:09

@petrus85 dekuji moc, urcite dam vedet.Dnes dorazila ovulace a nemuzu ani sedet jak me boli podbrisek… Zatim boli jen vlevo, takze ten vetsi uz puknul. Ted se jen modlim aby zacala bolet i prava strana a zadarilo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.2.17 15:10

@petrus85 jinak s temi dvojvajecnymi dvojcaty mi to nedoslo, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
17.2.17 15:18

@renina86 ja dostala ovitrele, mam pichat zitra a tulit se muzem jen v nedeli, v pondeli se neuvidime, coz me stve, zase mam z toho depky, a v utery az vecer, coz uz asi nema sanci…chjo, nebejt takovej srab, tak nejdu do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.2.17 15:50

@petrus85 vsak ti to celkem vychází…spermijky z nedele si tam pekne počkají, takže to bude stačit a v úterý bych to jen potuplovala, kdyby se to opozdilo. Nejlepsi je pry stejne sex obden, takze bud v klidu, pokud se to podarit ma, tak se to podari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.3.17 16:15

@petrus85 tak bohužel zase nic. Nevím v čem je zakopaný pes, tak nějak jsem v to tento měsíc doufala a zrovna dnes, v den mých narozenin přišla červená, celkem mě to dnes dostalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
6.3.17 14:16

@renina86 tak to me mrzi :hug:…me dorazila v sobotu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.3.17 14:23

@petrus85 ach jo, takze zase pekne od znova. Drzim palce tento mesic, ja bych mela jit na prvni inseminaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
6.3.17 15:32

@renina86 ja jdu za 3 mesice na ivf…prirodne to proste nejde no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.3.17 15:43

@petrus85 a muzu se prosim zeptat kde a proc az za 3 mesice, kdyz vis ze prirozene to nepujde? To nejde driv? Ja jsem tady v tom novacek, snazime se zatim 10 mesicu ale tim ze mam 100% jeden nepruchodny vejcovod tak jsme to zacali resit o neco driv. Ted mi to pripada, ze se mozna ucpal i ten druhy :,( jinak si to nevysvetluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
19.3.17 13:30

@renina86 ahoj, tak ja valcite dal? My se snazime uz pres 2 roky…me chybi jeden vejcovod…ten druhy je pruchozi, ted mi delali ten test tim plynem…jako zazitek, fakt :palec:
Ted jsem brala clostik 3-7dc 1-0-0 a mela jsem 4 foliky…dva nalevo a dva napravo…tak sem pichla ovitrelle a zase cekame…akorat mam nizkou sliznici no…opravdu si to moc prejeme…a nevim proc to. nejde…napada me ze treba. nemam plodna. vajicka, nebo prazdne foliky…jinak fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí