Pregnyl - rychlá rada

Anonymní
30.12.11 16:47

pregnyl - rychlá rada

Holky, mám dotaz, chodíme do caru do gennetu, ale jelikož to máme daleko, tak jsem si kontrolní ultarvuky, folikulometrii, dohodla u svého obvodního gyndr.

Jenže mě nenapadlo, že když budu mít folikl, už dostatečně veliký, jestli mi obvoďák může píchnout pregnyl na uvolnění nebo to může jen dr z CARU?? což by byl problém, než bych dojela do Prahy,abychom to stihly, mám totiž strach že nepraskne samo, a dr z caru mi o pregnylu říkal, že ho píchneme. ?

Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68943
30.12.11 16:54

Pokud ho s sebou vyfasuješ (nebo recept na něj a vyzvedneš v lékárně - bacha, ne všude ho mají bez objednání), tak to může píchnout libovolný doktor (sestra), můžou to píchnout večer na pohotovosti a pokud dostaneš patřičné vybavení a instrukce k tomu, můžete si to píchnout klidně sami doma ;)
Jestli bude ochoten ti ho předepsat i tvůj obvodní gyndr. - předem se zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
30.12.11 17:13

No tak že folík praskne, o to tím píchnutím jde, ne? :mrgreen:
Jinak si ho můžeš píchnout i sama, není to nic strašnýho, akorát to míchání je trochu alchymie, obzvlášť když si máš píchnout víc :lol: Ale zvládli to jiné, zvládla bys taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.12.11 17:16

já se hlásím taky…vyfasovala jsem nádobíčko a dneska o půl dvanácté dopoledne …jsem si ho píchala sama. :)
nejlepší píchnutí je vzdálenost pichance asi 5 cm od pupíka…chytneš kožní řasu a pich. Nic to není…nato ,že ještě donedávna jsem byla fobijářka injekcí. Tak jsem to zvládla sama … :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
30.12.11 17:17

Já taky pregnyl píchla doma, ale do zadku do svalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.12.11 17:24

já se jen děsím…abych tu ovu nepropásla…myslíte ,že když jsem píchala dnes o půl dvanácté,tak manžela mám kdy znásilnit??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
30.12.11 17:26

Ovulace nastává cca 36 hodin po Pregnylu. Spermie tam můžou čekat i dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.12.11 17:38

Víš co mi ještě vrtá hlavou…když jsem byla na folíkometrii… tak na levé straně jsem měla folík 18 mmm a na pravé straně jsem měla 15 mm. A vrtá mi hlavou ,jaktože na straně ,zkteré mám nyní ovulovat mám menší folík ,než na druhé straně. Někdy mám více mluvit ,než mlčet …když jsem zrovna v ordinaci a pak příjdu domů a mrzí mě ,že jsem se nato nezeptala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
30.12.11 17:40

No tak budou dvě možnosti - buď dozrají a prasknou oba (celkem pravděpodobné) nebo jen ten větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.12.11 17:43

na folíkometrii jsem byla 10 DC a tet jsem 13 DC takže si myslím,že tam budou pěkní macci narostlí…až se děsím dvojčat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.12.11 17:44

ale po více ,jak roku snažení…by se aspon jedno mohlo ujmout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová