Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
snazime se, aby nam rachejtle a vseobecne veseli nevzbudilo vsechny deti, koukame na oblibene filmy
My silvestra nějak neprožíváme. Posedíme a pokecáme s přáteli pěkně doma v klidu ![]()
První silvestr ve třech, tak ještě nevím co budeme dělat, malej bude spát, my si ťuknem a tím to asi hasne
Jen přemýšlím jak odhlučnit všechny stěny v ložnici aby to malýho neprobudilo ty ohňostroje ![]()
MonnyDee píše:
První silvestr ve třech, tak ještě nevím co budeme dělat, malej bude spát, my si ťuknem a tím to asi hasneJen přemýšlím jak odhlučnit všechny stěny v ložnici aby to malýho neprobudilo ty ohňostroje
no pri prvnim silvestru jsem mnela take strach ale na konec dceru nezbudilo vubec nic
![]()
Pro mě je to den jako jiný,většinou trpíme u nudné televize a snažíme se vydržet do půlnoci. Ťukneme si,občas máme povinný sex v novém roce
a jdeme spát. A jak tu zaznělo,hlavně ať se nevzbudí prcek ![]()
S přáteli, většinou doma, letos budeme u příbuzných v baráčku, takže tam všichni i s dětma přespíme ![]()
Neprožíváme to, malou dáme spát, pak si možná uděláme nějaké chuťovky a budeme koukat na nějaké filmy. O půlnoci se mrkneme z okna, manžel si možná otevře vínko, já nemůžu, a pak půjdeme spát.
s rodinou (sestra, svagr, tchani… mozna i nekdo dalsi) v klidu a pohode, nejake dobre jidlo a piti, povidani, spolecenske hry, pak se z okna podivame na ohnostroj a pudem spat ![]()
Loni jsem mela taky srach, aby malej spal, ale nebyl problem. U nas toho teda moc slyset nebylo
U nás nic moc, kraválu se nebojím lidé už nemají na to, tak jak to bylo kdysi , aby kupovali rachejtle a ty uřvané bomby
…u nás ticho jak v kostele, možná nějaké šmouhy na obloze
Jinak klasika, sedíme u telky, čučíme na pořady , na stole hody, návštěvu letos taky ne, malá se buď zbudí, jak ne tak nevadí
taky dobře…a pak? Tuli tuli v postýlce s mojim, jak bude nálada bude i sexík
..jak psala tady výše-jpichova- novoroční povinný- jak na Nový rok- tak po celý rok ![]()
nesnáším silvestra a to snažení se být veselý protože je silvestr. takže budu doma jako v běžný den,stejně chodím spát kolem půlnoci,ani na stůl nebudu nic chystat, a ač bydlím u náměstí nejdu ani se podívat na ohňostroj ani na balkon.
Loni měla prcek dva týdny a vzbudil se na kojení pět minut před půlnocí tak to měl s přípitkem ![]()
Letos budeme nejspíš doma u televize, něco dobrého na stůl + lahvinka vínka a o půlnoci mrkneme na ohňostroj
S pětiměsíčním prckem budu trnout, kolikrát se probudí. Jinak budeme u našich, chystáme pořádnou hostinu - přežírajdu:-) Potom TV jako kulisa a nějaké ty stolní hry. Všichni zúčastnění kromě mě budou na dobrém vínku a já na dobré vodě
Jinak jsem hledala to nejklidnější místo, kde téměř nikdo nebude, právě kvůli malému… vyřádili jsme se už dost v předchozích letech:-)
tak my u náměstí klidu moc mít nebudeme ale loni bylo malé 9 měs. a ani jí to nevzbudilo, tak uvidím letos ![]()