Co je vaším cílem?

Anonymní
27.12.11 07:31

Mym soucasnym cilem je...

Tak premyslim, co se svym zivotem, na co se zamerit. Bavi me, kdyz mam nejaky konkretni cil, resp. vyzvu.

Ted nepisi o „cilech“ typu mit stastnou rodinu, abychom byli vsichni zdravi, co nejlepe se starat o sve dite apod., to je jasne, to chce asi kazda z nas.

Ted mam na mysli cile typu naucit se sit, dodelat si skolu, zhubnout apod. Proste ty, bez kterych se i tak da relativne spokojene zit. Mate nejake takove?

A jestli mohu poprosit, tak pridejte i vas vek, vzdelani a pocet (event.vek deti). Nebojte se, nedelam zadnou diplomku, ale dost tyhle faktory s vyse uvedenym souvisi.

Jo a omluva, ze pisi anonymne. Trochu se stydim, ze, ackoliv je mi uz 37, tak si nejak v posledni dobe nevim v tomto smyslu se zivotem rady. Jo a mam 1 male dite a vysokou skolu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.12.11 07:58

Ahoj,tak ja jsem vyucena,mám 3,5 letou cácorkua cílu bych mela několik ;)
jako každy rok zhubnout:-)najit si práci,udělat si nějaky kurz ci rekvalifikaci,zorganizovat si cas na me koníčky,velice toužím po druhátku,bohuzel musim pomoci CAR,ale momentalne nastal uplne jiny probelem,co mi v tom brani…takze mi zbyva vyckavat..tim padem mam nabourane vsechny plany,po kterych touzim…protoze nevím,kudy se dát :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.11 08:00

ještě jsem zapomněla napsat,že je mi 33let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.11 08:12

Tak me uz se tnto rok zacali plnit
zacala jsem hubnout a studovat,tak to jen udrzet,
jinak mi je 36 leta mam 3 deti,vzdelani gympl

• Citovat
  • Upravit
9044
27.12.11 08:27

Tak me je 26,mam 2letyho prcka a mym cilem je zhubnout 15 kg :) A dalsi hlavni cil je ten,ze bych chtela od jara do prace a prcek do skolky,tim padem zbavit se jeho pliny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.11 08:35

tak koukam,ze to tu mozna bude hubnouci diskuze :) ju,15kg bych take bralo,bylo by to super…treba nam anonymni 3 poradi,jak na to :lol:

anonymni 2

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.11 08:47
Anonymní píše:
tak koukam,ze to tu mozna bude hubnouci diskuze :) ju,15kg bych take bralo,bylo by to super…treba nam anonymni 3 poradi,jak na to :lol:anonymni píše: Více

zatim mam dole 6 kilo za 3 mesice,koupila jsem orbirek,diky tomu muzu cvicit,kdyz mala spi nebo vecer u televize a nemusim nikam za cvicenim,uz takhle mam malo casu,no a jim kazde 2-3 hodiny,klidne i v 9 vecer,kdyz vim,ze pujdu spat v 11,rano nejcasteji chleb se syrem ,sunkou nebo vejcema zelenina,zadne maslo,svacina je ovoce a maly 4procentni jogurt,obed kvalitni maso,brambor nebo testovina a hodne dus.zeleniny,svacina opet nejaky chleb treba s tvarohem,ja mam 8procentni a vecer treba test.salat se sunkou nebo syrem,mastim oliv. olejem
a porad kojim

• Citovat
  • Upravit
3478
27.12.11 08:49

Tak když teda pominu, že opravdu nejdůležitější je pro mě zdraví mojí rodiny, ze které se modlím každý den, tak ted je takovým mym konkrétním cílem naučit se pořádně fotit, přijít tomu na kloub a dělat opravdu hezké fotky, at už rodiny, krajiny nebo i produktové fotografie ( ty budou asi ty nejsložitější :) )
A mám 1 malé dítě, vysokou a zítra mi bude 30 :? hubnout nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.12.11 08:51

skoro 33 let, dvě děti, gympl.
Cíl?
Asi smířit se s nástupem do práce, kde mi drží místo, zařadit se tam a najít v té práci smysl ( což je pro mě problém).
Dále rozjezdit se autem ( 2.1 si jdu pro řidičák) a mít pocit, že opravdu dojedu všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.11 08:52

Potřebuji se naučit anglicky. Myslím tím DOBŘE anglicky.
Ne, že bych neuměla, měla jsem ji na škole dohromady cca 10 let, pak sem-tam jsem někam chvílemi chodila na angličtinu…a tím jak jsem nikdy nebyla na zahraniční stáži ani jsem ji skoro nikdy nepotřebovala v zaměstnání, tak je to typická česká bída :(
Ve chvíli, kdy ji začnu potřebovat a musím mluvit (to bylo jeden čas chvíli v práci), tak úroveň prudce stoupá a zlepšuji se obrovským tempem…ale prostě nejsem schopná jen tak přijít a zvládnout pracovní pohovor v Aj :( .
Mám v práci obrovský potenciál, ale jsem trochu v pasti, protože tak 95% těch svělých míst pro mě má jedno společné - požadavek na „fluent english“ :nevim:
Bez angličtiny se nikdy platově nepřehoupnu přes cca 60tis. :?
Takže to by měl být můj hlavní cíl, abych se někam posunula… Ostatní jsou drobnosti 8)
Anonymní V. 33let, 1 malé dítě, VŠ

A co vlastně ty, Zakladatelko? Sama jsi nic nenapsala… ;)

• Citovat
  • Upravit
10726
27.12.11 08:58
Mmonnika píše:
Tak když teda pominu, že opravdu nejdůležitější je pro mě zdraví mojí rodiny, ze které se modlím každý den, tak ted je takovým mym konkrétním cílem naučit se pořádně fotit, přijít tomu na kloub a dělat opravdu hezké fotky, at už rodiny, krajiny nebo i produktové fotografie ( ty budou asi ty nejsložitější :) )
A mám 1 malé dítě, vysokou a zítra mi bude 30 :? hubnout nechci :mrgreen:

Tak to jsi tady asi zatim jedina, ktera nechce hubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
27.12.11 09:00

Je mi 31, mám VŠ, jedno dítě a jednoho manžela.
Taky jsem celý život musela za něčím jít: diplom, získat skvělou práci, být v ní dobrá a nepostradatelná, svatba, donosit konečně první mimčo… Teď chci do roka pořešit bydlení - sehnat a zrekonstruovat něco většího a pak zas další mimčo. A k tomu takové maličkosti: být krásná a přitažlivá pro manžela (cíl na každý den :mrgreen: ), pracovat na jazycích, soustředit se na přítomnost a užívat si ji. No, ale jsem teď dost unavená (nemoc + nevyspání) a spíš se mi daří jen přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.11 09:02
Anonymní píše:
Potřebuji se naučit anglicky. Myslím tím DOBŘE anglicky.
Ne, že bych neuměla, měla jsem ji na škole dohromady cca 10 let, pak sem-tam jsem někam chvílemi chodila na angličtinu…a tím jak jsem nikdy nebyla na zahraniční stáži ani jsem ji skoro nikdy nepotřebovala v zaměstnání, tak je to typická česká bída :(
Ve chvíli, kdy ji začnu potřebovat a musím mluvit (to bylo jeden čas chvíli v práci), tak úroveň prudce stoupá a zlepšuji se obrovským tempem…ale prostě nejsem schopná jen tak přijít a zvládnout pracovní pohovor v Aj :( .
Mám v práci obrovský potenciál, ale jsem trochu v pasti, protože tak 95% těch svělých míst pro mě má jedno společné - požadavek na „fluent english“ :nevim:
Bez angličtiny se nikdy platově nepřehoupnu přes cca 60tis. :?
Takže to by měl být můj hlavní cíl, abych se někam posunula… Ostatní jsou drobnosti 8)
Anonymní V. 33let, 1 malé dítě, VŠA co vlastně ty, Zakladatelko? Sama jsi nic nenapsala… ;)

Chtela bych, resp. mela bych se zlepsit v anglictine (ackoliv o cifre vice nez 60 tis. teda neuvazuju, jsem hodne pod 60tkou - muzes mi napsat, v jakym oboru se berou takovy prachy? Predpokladam,ze v IT.) Taky bych se mela zlepsit v jezdeni autem, abych v lete mohla byt s malym sama na chalupe. Mela a chtela bych zhubnout (jsem kratce po porodu + taky kila pred otehotnenim).
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
83
27.12.11 09:02

Ahoj holky tak se připojuji do vaší diskuze na letošní rok mám mnoho cílů a nevím kde začít. Je mi 32let mám dvě děti holku 9let a kluka 3roky. největší cíl je najít si práci v lednu mi končí mateřská! Potom se dát do formy a zhubnout tak 10kg. abych se vešla do sedáku na lezení a začít pořádně lízt tk jak jsem chtěla než jsem zjistila že jsem těhu. Potom si chci udělat rybářský lístek a začít chodiit na ryby no a do toho všeho jsem pod stromečkem našla běžky a in_line a ani jedno neumím na běžkách jsem vživotě nestála tak to bude velká výzva! No nevím jak to všechno zvládnu,ale určitě se o to pokusím tak se přidejte budu ráda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.11 09:03

Jo a taky by nebylo spatny naucit se zaklady siti na stroji. Ale taky se mi do toho nechce, stejne jako u cviceni, anglictiny a jizd autem.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová