Vánoce v práci

Baslerinda
23.12.11 16:05

Vánoce v práci ...

Zdravím a přeji krásné odpoledne, celý den čtu, jak všichni plánují štedrý večer, svátky a Silvestr, co kdo nestíhá atd… Je tady vůbec někdo, kdo letošní Vánoce nebo Silvestr bude muset strávit v práci? Zdravotníci, policie, hasiči …
Za sebe říkám, že letošní vánoční atmosféra a nálada absolutně chybí, nadcházející dny budou jako každé jiné, sloužím štedrou noc a pětadvacátého, přítel slouží silvestr, takže kdybych dnes nemusela jít zabalit dárky, ani nevím, co je zítra za den… nějak jde všechno kolem mě a nad davovým předvánočním šílenstvím jen kroutím hlavou …
Co vy, je tu někdo, kdo letos vše bojkotuje a nějak to extra neprožívá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.12.11 16:14

Ahoj :-) Také jsem v práci, dnes a také zítra… nejhůř to bere dítě, no… nemáme Vánoční atmosféru, jestli je to tím, že všude je zeleno, nebo státní smutek nevím, každopádně letošní Vánoce se mi nelíbí :-( a nejraději bych je smazala :-(

• Citovat
  • Upravit
1751
23.12.11 16:17

Já sloužím na Silvestra noční, to mi nevadí, ale na Vánoce to musí být hrozný. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.11 16:20

jo je… :-( i když hrajou nám koledy, na stole je cukroví, ale ta rodina ta prostě chybí… :-(

• Citovat
  • Upravit
24292
23.12.11 16:27

Já byla v práci 24.12. třináct let po sobě, zkraje denní směna, odhaduju, že tak 11× noční. Určitě by mi víc bylo líto, kdyby tam musela bejt máma od dětí. Někdy jsem vzala i Silvestra, ale ten snad v práci nevadil skoro nikomu. Snad 2 kolegyně se chtěly organizovaně veselit. Noční máme normálně od 19 hod, tak jsme si s přítelem a posléze manželem udělali Ježíška už na oběd a na 16. hodinu jsem mazala do práce, aby holky z denní mohly odejít.
Letos poprvé budou Vánoce až běžně večer, navíc s tříměsíčním prckem.
Jo a v práci neměl kdo vzít noční :-))))

Příspěvek upraven 24.10.14 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
23.12.11 16:32

U nás se letos kvůli mě bude jíst v pět, dáme dárky, zaběhneme k přítelovo rodičům a na sedmou budu spěchat na noc … ale nějak to letos neprožívám, víc by mě to mrzelo, kdyby bylo dítě, zatím to ještě jde a říkám si, že nejsem jediná kdo bude dělat … :|

• Citovat
  • Upravit
7828
23.12.11 16:37

Nejsi v tom sama…Já jdu na noční dneska, druhý svátek mám denní a 31.,1. jdu na denní taky.....Ale snažím se Vánoce si užít i tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
23.12.11 16:41

Holky, plně vás chápu, že je to smutné být na Štědrý den mimo domov a rodinu :hug: Já to znám z dětsví, můj otec pracuje v nemocnici přes 30let a na Sťědrý den byl doma pouze 3× - když mi bylo 15 a 21let, a zítra. V těch pravých dětských letech, kdy jsem to nejvíce prožívala byl prostě mimo domov :(
Bohužel, pokud chybí doma máma, tak je to možná horší :nevim: Holky, držím palce, aby tyto nesváteční Vánoce byly výjimečné :mavam:
Zkuste nepropadat smutku a zajistěte vašim dětem co nejlépe improvizované vánoční dny :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinasedl
23.12.11 16:50

Tak to já sloužila pravidelně Vánoce 6 let, denní i noční a to zcela dobrovolně.. a teď bych šla klidně taky, ale mam u sebe mrně, tak to nejde.. Mě to vůbec nevadilo, spíš mi to vyhovovalo, že mi nikdo nediktoval, jak si svátky udělat…

• Citovat
  • Upravit
1249
23.12.11 16:51

letos budem konečně všichni doma,odmítla jsem jít do práce i na silvestra jim prdím,přítel má taky konečně volno,vždy nám vycházeli silvestry a jemu štědrý dny v práci…ještě dnes večer jdu do práce a dost mě to vadí.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.11 16:53

aspoň máme zítra v práci svíčkovou zadarmo :-) prý aby nám to nebylo tak líto :-)

• Citovat
  • Upravit
2976
23.12.11 16:57

No určitě je to nepříjemné, když jsou malé děti, ale jinak by mi to asi nevadilo. Já třeba lituji prodavačky u nás v Kauflandu, kde je otevřeno do půlnoci, než se dostanou do postele jsou pomalu 2 hodiny ráno. Jsou tam většinou mladé ženy, určitě mají rodiny a mají plno starostí s přípravami. Myslím že je to zbytečné mít otevřeno do půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
23.12.11 16:59
Anonymní píše:
aspoň máme zítra v práci svíčkovou zadarmo :-) prý aby nám to nebylo tak líto :-)
to máš dobrý,já budu ještě zítra v práci a jediný co uvidím,vožralýho šéfa na štědrý den… :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
23.12.11 17:03

Ja takhle zazila jen Silverstry, ted uz mam deti dve a slouzit zatim odmitam, nastesti to jde, je nas dost a tak me nenuti… mame zatim dost bezdetnych kolegu a kolegyn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.12.11 17:05

Vánoce máeme s manželem volné, on teda zítra přijde z noční a jde až 26. na noční. Silvestra a 1.1. máme spolu denní. To nám nevadí. Vadili by nám ty vánoce, ikdyž denní 24. už jsme taky měli a dalo se to. Jen se to prostě šouplo o pár hodinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová