Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý večer
Asi budu mit ted zřejmě hloupi dotaz ale chtěla jsem se zeptat jak se mam chovat po aplikaci injejce pregnylu musí u toho byt režimovy klid na lužku myslim ti jako že by se mělo až do punkce ležet ja si totíž mam dneska přesně 20,30,aplikovat injekci pregnylu a v nedělí mam přijet do caru na punkci no a ja se bojím aby nedošlo k předčasnemu dozraní vajíček nebo aby mi nepopraskali folikuli mam jích 10jsou krasne a velke tak mam strach aby mi to neprasklo nebo se to nějak nepokazilo mam o to strach děkují za všechny odpovědí amilie ještě myslite si někdo že to vydrží do punkce aby to neodešlo pišu asi zmateně ale mam strach aby mi ti folikuli nepopraskali ![]()
Ahoj, nic se nopokazí, neboooj! Ležet nemusíš, normálně funguj! Pregnyl je právě na to, aby předčasně nepopraskaly, zabrání tomu, prasknou 36 hodin po pregnylu, což je akorát doba odběru. ![]()
nepopraskaj
hele v den opu nam chciplo auto v holešovicích na křižovatce, takže jsem se zralejma folikulama hnala na tramvaj a nestíhali jsme - a byly tam všechny, ještě víc, než na UZ.
Ahojky neboj po pregnylu funguj jako bez něj. Já taky píchla pregnyl před punkcí a vyšlo to, tak držím palečky.
Ahoj, normálně můžeš fungovat, já měla hodně folíků, takže jsme musela trochu ubrat… Nenosit nic těžkýho a žádný sport… Držím palce, aby ti to vyšlo… Je to pak to nejnádhernější na světe ![]()
ahoj ja mam punkci zitra a mam stoho dost nahnano bojim se mužu se zeptat jak jsi se citila a za jak dlouho te vzbudili po punkci a co bolest krvaci to potom