punkce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
24.11.09 09:59

punkce

:dance: ahoj zdravím všechny chtěla bych se na něco zeptat a taky možna pomoc beru purogen pen a zitra jdu na kontrolní ultrazvku chtěla jsem se zeptat nevite některa jaky je pak postup a co ta punkce mam sní strach a hlavně s narkozy jak jste se po te punkci citilí a za jak dlouho jste šlí, domu a jěště poslední věc kdy se vracejí oplodněna vajíčka děkují slišela jsem že je třeba tam ležet je to pravda jsem nervozní muže byt manžel po celou dobu semnou děkují amča :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
24.11.09 10:08

tak neni to unkce , ale odber vajicek, v narkoze jsi chvili, nechapu, ze ti nikdo nevysvetlil ostup, to asi nechodis do zrovna „profesionalniho“ centra…
provádí v celkové narkóze odběr vajíček. Pod kontrolou ultrazvuku se pochvou do vaječníků zavede jehla, kterou se z folikulů odsává tekutina, s kterou se současně odsají i vajíčka.Jejich počet a kvalita se bezprostředně po výkonu hodnotí v embryologické laboratoři.

Výkon se provádí ambulantně, takže za 2 hodiny může žena odejít s doprovodem

V den odběru vajíček je nutné získat vzorek spermií partnera. Použitá metoda fertilizace závisí na aktuálním výsledku spermogramu o kterém je pacientka infomovávna po odběru oocytů. Po odběru vajíček začne pacientka užívat Utrogestan 1-1-2 (do pochvy nebo lze tablety polykat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
24.11.09 10:09

a zavadi se podle kvality a taky toho co si zaplatis, nejdele do 5 dnu jsou embrya z5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí