Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, já jsem píchala puregon a bylo to vpohodě. injekce nebolely, jen malé modřinky se mi udělaly, ale jehlička je krátká a tenká, vůbec to nebylo cítit. Problémy, no nabrala jsem při tom asi 6 kilo, všechno byla voda, ale jinak vpohodě.
ahoj děkují za odpověd jinak se ti neobjevily žadné nežadoucí příznaky víš četla jsem přibalový letak a dost mě vylekaly ti nežadoucí učinky a nějvice mě vylekalo to že tam je riziko trombozy a mužu se zeptat jak dlouho jsi si to pichala děkují
![]()
ahoj chtěla bych se vás některe zeptat zda jste mělý bolestí v lýtků mě totíž dneska začlo nějak bolet lýtko je to takový pocit jako by bylo unavene nebo těžklo a ještě jsem se chtěĺa zeptat kdy jste na sobě začalí něco pozorovat ja picham 3 den a nic nepozorují nejsem divná picham davku 250 dík za odpověd amča ![]()
Prosím o zodpovězení dotazu - nemám s tímto absolutně žádnou zkušenost.
To pero je zadarmo od pojišťovny? Nebo je tam doplatek?
Jedná se o to, že moje sestřnice se rozčiluje, protože našla inzerát, jak ho někdo prodává použité - že je to neetické, že je zadarmo od pojišťovny a teď na něm někdo vydělá…a tak ![]()
Tak mě zajímá, kdo by si ho mohl koupit? Dá se využít i na něco jiného? ![]()
Děkuji. ![]()
@Lenka512 samostatné pero je asi zdarma…ale na ty náplně do něj se dost doplácí. Nevím jestli se dá na něco použít samotné pero. ![]()
A ono se do toho pera dávají náplně? Já teda měla Gonal F pero a měnily se jen jedličky. Jakmile se pero vyprázdnilo, tak se vyhodilo…
@amilie já jsem si píchala přes toto pero 300 jednotek zhruba týden, nepřibrala jsem vůbec nic, jen se mi trochu zvětšil podbřišek, ale to bylo dobré znamení, že se tam něco děje. Jinak občas malá modřinka, jinak nic. Uvidíš, že ho budeš dobře snášet ![]()
Ahoj holky, kdyby někdo chtěl, tak daruji Puregon Pen. Použité při jednom cyklu IVF.