synarel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
143
19.11.09 18:10

synarel

:-P ahoj zdravím všechný ktere by mi mohli pomoct beru už 16 den nosní sprej synarel po celou dobu jsem měla klid ale od včerejška mám nepřijemne bolestí v krku opravdu nepřijemne a po vstřiknutí nosního spreje plný nos po hodině se to vstřeba a je to super jen ta bolest v tom krku je hrozna mate některa taky zkušenost se synarelem a bolestí v krku je to normalní mam strach abych neonemocněla picham si injekce a pak mě čeka punkce předem děkují za odpověde
amilie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6263
19.11.09 20:02

Ahoj, synarel jsem si strikala tri mesice, pamatuju si porad plny nos (dr. mi v podstate zakazal smrkat. tobe rekl, ze po hodine uz muzes? boze, ja se stim natrapila…) a neprijemny pocit v krku. Nebylo to primo boleni, ale takovy jako tlak, takze se mi i hur polykalo. Myslim, ze jestli te boli v krku, je dost pravdepodobne, ze je to sprejem a ne chorobou. Drzim palce, at ti vse dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.11.09 18:22

puropen

*ahoj děkují za odpověd ještě jem se chtěla zeptat jestlý nemate někdo skušenost s injekcema puropen a jak jste to snašelí a co nežadoucí učinky je jich tam dost a mam sních dost strach mužete mi někdo říct jestlý jste některa měla nějake nežadoucí ¨přiznaky moc děkují za přispěvky :kytka: *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí