Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj zdravím všechný ktere by mi mohli pomoct beru už 16 den nosní sprej synarel po celou dobu jsem měla klid ale od včerejška mám nepřijemne bolestí v krku opravdu nepřijemne a po vstřiknutí nosního spreje plný nos po hodině se to vstřeba a je to super jen ta bolest v tom krku je hrozna mate některa taky zkušenost se synarelem a bolestí v krku je to normalní mam strach abych neonemocněla picham si injekce a pak mě čeka punkce předem děkují za odpověde
amilie ![]()
Ahoj, synarel jsem si strikala tri mesice, pamatuju si porad plny nos (dr. mi v podstate zakazal smrkat. tobe rekl, ze po hodine uz muzes? boze, ja se stim natrapila…) a neprijemny pocit v krku. Nebylo to primo boleni, ale takovy jako tlak, takze se mi i hur polykalo. Myslim, ze jestli te boli v krku, je dost pravdepodobne, ze je to sprejem a ne chorobou. Drzim palce, at ti vse dobre dopadne.
*ahoj děkují za odpověd ještě jem se chtěla zeptat jestlý nemate někdo skušenost s injekcema puropen a jak jste to snašelí a co nežadoucí učinky je jich tam dost a mam sních dost strach mužete mi někdo říct jestlý jste některa měla nějake nežadoucí ¨přiznaky moc děkují za přispěvky
*