přehazovací rukojeť

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
23.8.05 10:47

přehazovací rukojeť

ahoj holky,

jak moc využíváte přehazovací rukojeť?

Sháníme kočárek, který bude jak hluboký, tak sporťák tak i bude mít možnost nacvaknout na konstrukci autosedačku (jakékoliv opuštění domu, kromě procházky, pro nás znamená jízdu autem). Takové kočárky jsou, ale snad žádný z nich prostě nemá přehazovací rukojeť - tak prostě nevím co s tím.

Děkuju

Snoopy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55
23.8.05 11:00

Ahoj, já přehazuju rukojeť často - jedu s kočárkem a když vidím, že slunce svítí přímo na mimčo, přehodím rukojeť a už na něj nesvítí (akorát pak na něj nevidím :-(()

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.8.05 11:07

Ahojky,
mame kocarek od Růžového Pantera z Brna. Ma všecičko, co jsi psala krome nasazeni autosedacky misto korbicky. Myslim si, ze to ani neni potreba a to taky jezdime dost casto autem. Kocarek ma jak spoustu figlu, ktere se upotrebi tak i prehazovaci rucku, ktera se hodi, kdyz sviti slunicko jen z jedne strany a to prave na mimi, anebo az bude mimco sedet, bude chtit vsechno videt, tak je idealni si ho obratit, at nejezdi pozpatku.
A kdyz budes vybirat kocarek, koukej i na prostor pod nim, jestli tam muzes ulozit vetsi veci, hodi se to.
Stastnou volbu preji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.8.05 11:13

Ahoj Snoopy,

já jsem v podobné situaci - taky se všude dostanu jenom autem, takže kočárek jsem kupovala s ohledem na to. Mám Driver 4XL a pro cestování je optimální, je složený jedna dvě, je to trojkombinace a dá se k němu koupit i kompatibilní autosedačka. Ale co jsem chtěla napsat - má právě i přehazovací rukojeť - to pokud bys ji fakt chtěla.
 Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.8.05 11:21

ahoj Vitko,

dekuju ti za radu, ale at delam co delam tak driver 4 xl nemuzu na netu najit, nasla jsem driver 4 xl sport a podle jeho konstrukce to nevypada ze by mel prehazovaci rukojet :-( netusis kde ho najit?

Snoop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
23.8.05 11:39

Ahoj Snoopy,

mám přesně ten /sport/. Je fakt, že doslova přehodit rukojeť se nedá, musí se přehodit korbička, která je nasazená na konstrukci - je to ale otázka 30 sekund a velmi jednoduché, korbička je lehounká. Stejně tak se dá přehazovat i sedátko od sporťáku. Jediná nevýhoda tohoto kočárku je, že délka vaničky je jenom nějakých 72cm - takže nevím, jak dlouho v něm vydrží třeba zimní miminka s fusakem /už tu jednou na toto téma byla diskuse, maminky měly zkušenosti různé - asi podle velikosti mimi, já mám mimi březnové, takže to je v pohodě/.
Jestli Tě ještě něco bude zajímat, napiš.
 Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
23.8.05 11:44

ahoj, ja jsem prehazovaci rukojet chtela kvuli tomu, ze bydlime na kopci, a vadio by mi vozit mimco hlavou dolu a prehazovat korbicku by se mi nechtelo. Kvuli slunicku je to taky fajn. Takze ji docela vyuzivame :). Mame Pati Combi od freeline a jsme spokojeni, akorat na nej nejde autosedacka, ale ten kocarek je tak sirokorozchodnej, ze uz s sebou bereme cely kocarek a na nakupy beru autosedacku, popr. i s satkem. Drivery myslim prehazovaci rukojet nemely :(.

Jinak freeliny dovazi http://www.babydirekt.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.8.05 11:54

Ahojky,
přehazovací rukojeť je opravdu fakt super věc, kočár bez ní bych už nechtěla. Kamarádka měla bez té rukojeti, když jsme šli spolu, tak vždycky musela kočár obrátit a jet „opačně“, já jen přehodila rukojeť a jela jsem v klidu dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
23.8.05 12:23

Ahojky,
já tedy přehazovací rukojeť neměla a dost často jsem prostě měnila směr jízdy a kočír podle potřeby vezla buď před sebou nebo za sebou. Možná, že kdybych přehazovací rukojeť měla, přišlo by mi tohle přešaltovávání směrů dost uhozený a možná nepohodlný, ale jelikož jsem ji nikdy neměla, tak si vůbec neztěžuju. Ono jít za kočárem není o nic složitější či namáhavější než jít ¨před kočárem a alespoň jsem na mimíse pořád viděla.

Makýš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
23.8.05 13:12

Ahoj, my sice prehazovaci rukojet nemame, ale kdyz sviti slunicko primo do oci miminka, tak asi nic moc. Ja bych urcite, kdyby byla ta moznost koupila kocarek s rukojeti prehazovaci :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.8.05 13:15

Ahoj,
přehazovací rukojeť a zároveň možnost dát autosedačku mají kočárky Hoco ( Big food…a jiné typy, myslím taky), ale musíš k tomu dát ještě takový adaptér. Já mám Hoco Tornádo S, ten tedy nemá přímo přehazovací rukojeť, ale dá se sedačka otáčet :P Je to tříkolka, tak to by ani nešlo :wink: Když byla moje dcerka tak do 9-10 měsíců většinou jsem ji vozila k sobě, ale teď už jí vozím od sebe. Alespoň krásně vidí na cestu a když mě nevidí, tak je hodnější, nechce ven z kočárku a nehraje na mě divadlo :wink:

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.8.05 13:20

Ahoj
My přehazovací rukojeť máme a bez ní je to složité, když svítí sluníčko do kočárku, boudičkou ho neodstíníš i když na ní je kšilt. A táhnout kočárek za sebou je dost nepraktický, pořád někm zahybá.
A když budeš vybírat, doporučila bych koukat na velikost vnitřního prostoru, některé kočárky jsou uvnitř dost krátké a zbytečně se pak musí kupovat něco dalšího když se tam mimčo nevejde.
Taky se poptej jak se servisem, aby jsi kvůli každé prkotině nemusela kočárek dávat na dýl pryč, některé zančky je odesílají a nemají v prodejně servis i třeba kvůli takové maličkosti jako je výměna pružinek :)
Stejně se to ukáže časem jak se vám výběr podařil.
Tak držím palce.
Vybrat kočát mi připadalo ze všech nákupů nejsložitější :lol:
Ještě jsme si vzpomněla, že je dobré mít v boudičce zhora průhled (slída, síťovina), aby když přehodíš rukojeť s i viděla na mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
23.8.05 13:23

Ahojky,

taky hodně cestujeme, a proto jsme volili kočárek právě pro tento případ. Vybrali jsme si Peg-Pérego PlikoP3 (model 2005), ke kterému máme jak autosedačku s boudičkou, tak korbičku hlubokou, která se dá použít na delší cesty místo autosedačky (musí se připevnit dle návodu a dokoupit popruhy),a také jako malá postýlka - kolébka (má nožičkz a složená se houpe i pohybem mimi). Jsou to golfky, trojkombinace, takže bude i sedačka jako taková, až mimi povyroste. Velmi lehce se složí, je skladný a lehký, má nastavitelnou výšku rukojeti a polohovatelnost zádíček v hluboké korbičce.

Když jedeme nakupovat nebo třeba na krátký výlet, sbalíme jen golfky a autosedačku a jedeme.

A co se rukojeti týče, není přehazovací; ale měla jsem přehozenou plínku, anebo jsem kočárek otočila. A nevadilo mi to. Ono toho sluníčka u nás zase moc není :lol:

Pěkný den a dobrý nákup.

Greta a Lotka (2,5 měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
23.8.05 13:31

ahojky

pokud můžu doporučit, vyber si kočárek s přehazovací rukojetí. Já to nejdřív neviděla zas tak žhavě - vždyt všechny ty starší byly nepřehazovací, ale dobře jsem udělala že ho mám. Přehazovat celou vaničku s mým živým dítětem by byl dost nadlidskej úkon, nehledě na to že když spí , tak bych ho tím zbytečně budila.

Radši ožel nějakou jinou vychytávku ale přehazovací rukojeť určitě kup… jednak pokud chodíte do přírody a jedete z prudkeho kopce, tak se vyplatí že není mimi hlavou dolů (byli jsme na šumavě a Michala bychom museli půlku cesty táhnout za sebou, jelikož to bnylo dost z kopce).

každopádně dobře pořiď:))

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.8.05 13:36

Jakmile svítí sluníčko, tak přehazovací rukojeť využíváme pravidelně. Máme Hoco Big Foot, takže máme štěstí. Ten přehazovací rukojeť má. Taky to pak je super, když se vyndá taška a používá se jen sporťák :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí