Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ka2ka píše:
hele a když dojde toal papír i kapesníčky fakt čekáš až pojedeš nakoupit
Většinou je ještě alternativa kuchyňských utěrek.
Obchod mám 500m od domu, není problém do něj další den skočit.
@modravlocka píše:
Většinou je ještě alternativa kuchyňských utěrek.![]()
Obchod mám 500m od domu, není problém do něj další den skočit.
Ty jsou dneska ale často dělané na výdrž (koneckonců stejně jako kapesníky), takže jejich používáním zbytečně ucpáváš kanalizaci ![]()
Krome jiz uvedenych tipu se mi osvedcilo mit vytisteny seznam na lednicce a na mazaci tabulce delat carky, kolik ceho je aktualne v mrazaku. Mam to tematicky setridene v kategoriich napr. Masa, zeleniny, hotova jidla, prilohy…
Jeden mrazak cerne carky, druhy mrazak u garaze cervene carky.
Obcas se chybicka vloudi, ze zapomeneme umazat carku, ale jinak OK
Taky píšu na seznam na lednici. Pokud něco dochází (nebo došlo), tak napíšu.
Na druhou stranu mám pomalu u baráku obchody. A to včetně třeba Jysku nebo elektra. Když něco tedy dojde a nutně potřebuju, zajdu.
Na nějaké megazásoby nemám prostory. ![]()
@Nimie píše:
Ty jsou dneska ale často dělané na výdrž (koneckonců stejně jako kapesníky), takže jejich používáním zbytečně ucpáváš kanalizaci
Neboj, kupuju ty nejlevnější šunty, co se rozpadají ještě před použitím. ![]()
@Svetluska55 píše:
Vždycky mám 1 věc v užívání a 2., náhradní v komoře. Když beru náhradní z komory (nebo kdokoli další z rodiny), píšu věc do seznamu na ledničku. Nakupují online a k tomu si vždycky beru lednickovy seznam. Věci rychle spotřeby neeviduju, ty kupují pokaždé automaticky. Tak mi to vyhovuje, ale já jsem plánovací tabulkový magor.
Já jsem právě taky magor na tabulky až si přítel ze mě už dělá srandu ![]()
@dana.dv to je dobra metoda, mam ted v mrazaku pulku kravy a kvanta ovoce a zeleniny a vubec nemam prehled.