Přehled o zásobách v domácnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2813
11.8.21 12:48
@ka2ka píše:
hele a když dojde toal papír i kapesníčky fakt čekáš až pojedeš nakoupit :mrgreen:

Většinou je ještě alternativa kuchyňských utěrek. :mrgreen: :mrgreen: Obchod mám 500m od domu, není problém do něj další den skočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
11.8.21 12:52
@modravlocka píše:
Většinou je ještě alternativa kuchyňských utěrek. :mrgreen: :mrgreen: Obchod mám 500m od domu, není problém do něj další den skočit.

Ty jsou dneska ale často dělané na výdrž (koneckonců stejně jako kapesníky), takže jejich používáním zbytečně ucpáváš kanalizaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
11.8.21 13:04

Krome jiz uvedenych tipu se mi osvedcilo mit vytisteny seznam na lednicce a na mazaci tabulce delat carky, kolik ceho je aktualne v mrazaku. Mam to tematicky setridene v kategoriich napr. Masa, zeleniny, hotova jidla, prilohy…
Jeden mrazak cerne carky, druhy mrazak u garaze cervene carky.
Obcas se chybicka vloudi, ze zapomeneme umazat carku, ale jinak OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14124
11.8.21 13:06

Taky píšu na seznam na lednici. Pokud něco dochází (nebo došlo), tak napíšu.

Na druhou stranu mám pomalu u baráku obchody. A to včetně třeba Jysku nebo elektra. Když něco tedy dojde a nutně potřebuju, zajdu.
Na nějaké megazásoby nemám prostory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
11.8.21 13:08
@Nimie píše:
Ty jsou dneska ale často dělané na výdrž (koneckonců stejně jako kapesníky), takže jejich používáním zbytečně ucpáváš kanalizaci ;)

Neboj, kupuju ty nejlevnější šunty, co se rozpadají ještě před použitím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.8.21 13:37
@Svetluska55 píše:
Vždycky mám 1 věc v užívání a 2., náhradní v komoře. Když beru náhradní z komory (nebo kdokoli další z rodiny), píšu věc do seznamu na ledničku. Nakupují online a k tomu si vždycky beru lednickovy seznam. Věci rychle spotřeby neeviduju, ty kupují pokaždé automaticky. Tak mi to vyhovuje, ale já jsem plánovací tabulkový magor.

Já jsem právě taky magor na tabulky až si přítel ze mě už dělá srandu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
11.8.21 17:04

@dana.dv to je dobra metoda, mam ted v mrazaku pulku kravy a kvanta ovoce a zeleniny a vubec nemam prehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný