Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je to možné.
Ano znám případ, ze to nekousalo v rodině všechny ale drželo se to pouze u jedné postele.
Tak doma už toho moc nevyresis to uz je asi ken buď a nebo.. ![]()
Dobry den, potrebuji poradit. Dcera prijela vcera od sveho otce takto postipana. Ukazala mi az dnes. Muzou to byt stenice?😱 😱
Byla o vikendu u jeho přítelkyně a jeji dcera ji rekla, davej si pozor lezou nam tu po stene nejaci broucci a snad i te holcine po perine.
@alexxa píše:
Dobry den, potrebuji poradit. Dcera prijela vcera od sveho otce takto postipana. Ukazala mi az dnes. Muzou to byt stenice?😱 😱
Byla o vikendu u jeho přítelkyně a jeji dcera ji rekla, davej si pozor lezou nam tu po stene nejaci broucci a snad i te holcine po perine.
Těžko říct, ty fotky nejsou moc ostrý. Ale i vzhledem k popisu - broucci na stěně a na perine - jsou to celkem znepokojivé indicie.
Dobrý den. Byli jsme s rodinou o víkendu u kamarádky na chalupe. Spali jsme na rozkladacim gauci. Druhy den odpoledne jsem zjistila, ze jsem poštípaná. Ale tak zvláštně. Jednak jsou to výraznější stipance než od komára, také více svědí, dokonce bych řekla, ze bolestive svědí. Pořád o nich vím, i když si je neskrabu. Na jednom místě mám tento trojkousanec. Četla jsem, ze to delavaji prave štěnice. Pupinku mám celkem 8. Takže ne zas tak moc, ale zároveň už je mi to podezřele. Nikdo jiný z rodiny postipany nebyl. Chtěla jsem se zeptat:
díky.
Mate někdo zkušenost s podobným kousancem jako je na fotce?
Mate někdo zkušenost s tím, ze byl postipany jen jeden člen rodiny a ostatní ne?
Děsí me představa, ze po jedné noci na chalupe bych si to měla zavlect k nám domu.