Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Leviatan píše:Čtvrt roku, jednou moje osobní omluva, druhé setkání, zapsání mě jako otce
Jak je to dlouho? Možná se jí to ještě rozleží
Duvodem urcite nebyla pujcka 10000. To si nenalhavej.
Treba chce jen deti (aby do budoucna s kamaradkou vytvorily rodinu
). A ty uz prekazis.
Vzdalenost 65 km nic neni, abyste spolu nemohli bydlet. To muj manzel dojizdi kazdy den do zamestnani (a par mych kolegu taky). Je to casove narocne a unavne, ale neni to nemozne.
Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody.
Nenalhavam, mě 65 kilometrů tam a dalších 65 zpět nevadí, ale když mě nevěří…
@Mevrick1981 píše:
Nenalhavam, mě 65 kilometrů tam a dalších 65 zpět nevadí, ale když mě nevěří…
Proto pisu, ze duvodem neni pujcka takove zanedbatelne castky
Duvody jsou uplne jine.
A nestalo se mezi vámi ještě něco jiného? Taky si nemyslím, že by půjčka 10000 byla důvodem k rozchodu
Já jsem lehce alergická na výlevy, jak by jeden tu chybu rád napravil, proto není ten špatný v tom vztahu a nechápe, jak ten druhý může být tak zlý, že se s ním teď neba. Obvykle přitom totiž tomu jednomu uniká, že pros.al, co mohl, a to do té míry, že ho ten druhý prostě už nechce.
Souhlas, že by se ona měla chovat rozumněji, když s tebou čeká dvojčata. Minimálně v té komunikaci - na druhou stranu je čtvrt roku krátká doba, pokud jste si něco zásadního udělali (fakt nevěř tomu, že žena čekající dvojčata odejde z fungujícího vztahu kvůli půjčce pár drobných, v tom bylo stoprocentně něco jiného), ještě to v ní může bublat. Přestaň se cpát zpátky a cosi lepit a raději pracuj na tom, aby ses o své děti opravdu mohl postarat. Ať se k sobě vrátíte nebo ne, budeš otcem.
65km nic není. To jezdí můj muž denně mnohem dál a vždy se vrátí domů. A ta půjčka 10tisic mi taky přijde jako dost blba výmluva
@Mevrick1981 nebyl její ex samé dluhy? třeba se bojí že těch dluhů je víc a brzy by přišel exekutor a to lhaní bylo taky blbě. proč jsi to tajil kvůli 10 000? vysvětlil si jí vše pořádně? snad se to ještě zlepší a dostaneš příležitost vše vysvětlit. Já bych se bála že těch dluhů je víc a pro lžeš kvůli 10 000. na druhou stranu sama na 3 děti to bude pro ní hodně složité a nejen finančně ![]()
Tak to vypadá, že měl zakladatel dřív dluhy, exekuce, nebo něco podobného. No a teď vzal opět půjčku a Zatloukal to. No a ji prostě blikla kontrolka, že když ji lže už teď kvůli tak malé půjčce, jak to bude vypadat později. Takže chrání sama sebe a své děti.
Ženatý s ní nejsi, takže těhotenství nejspíš nebylo plánované..jak si na ně zareagoval?
@vokishka píše:
Tak to vypadá, že měl zakladatel dřív dluhy, exekuce, nebo něco podobného. No a teď vzal opět půjčku a Zatloukal to. No a ji prostě blikla kontrolka, že když ji lže už teď kvůli tak malé půjčce, jak to bude vypadat později. Takže chrání sama sebe a své děti.
Taky si myslím, vzhledem k tomu že píše o nějaké minulosti. Upřímně pokud bys měl dluhy dříve, a vzal si půjčku o které bys mi neřekl, taky už bych tě nechtěla zpátky.
Nějak mám pocit, že by její verze byla o dost zajímavější. Napsaný je to jak od tatara, nekomunikuje-jezdis za ni, neřekl jsi ji o půjčce-o své minulosti jsi jí řekl,… No za prvé si myslím, že v té půjčce ses sekl o jednu nulu a pokud s tebou vymetla tímto stylem, tak si nestav vzdušné zámky o kompletní rodině. Mmch. co jsi prosím tě vyřizoval s ridičákem? Ten nemá s pobytem nic společného ![]()
Dobrý den všem, chci vám přiblížit můj vnitřní boj.
a chtějí vidět své děti růst, ne jen jednou za týden nebo dva týdny
Ex přítelkyně a já, sme se rozešli, respektive jsem byl vyhozen ze společného podnajmu, kde jsme žili asi 6 týdnů, během toho vyřízeno trvalé bydliště a další věci stim spojené, řidičák a občanka. Driv sem dojížděl na víkendy a jak jen to šlo i během týdne po praci, vzdálenost cca 65 km tam. Duvod byla půjčka na 10000 Kč na opravu auta, já ji o té půjčce neřekl a zapíral, že sem si ji vzal, dnes už doplacena a bála se exekuce. O me minulosti věděla, sám sem ji to rekl
Omluva nepomohla, nyní sem v situaci, že spolu čekáme dvojčátka s předchoziho vztahu má dceru, vztah zachránit nechce, chce být jen kamarádkou, chtěl sem ji časem požádat o ruku
Komunikace, bohužel s její strany je nulová, SMS přijde když se jedná o placení nákladů spojených s těhotenstvím a zdravotního stavu dvojcat a já tak přicházím o společné chvíle a růst bříška, děti sem chtěl a sem pripravenej se o holky starat a postarat, těším se na ně, po rozhodování jestli mě zapsat jako otce na matrice, tak ano, ale alimenty soudně, domluva reálná není
K vzhledem vzdálenosti a práci na směny a placení podnájmu, se bojím toho jak budu moci, finančně utáhnout náklady na výchovu dvojcat, od vyhození sem sám a partnerku nehledám.
Chci tím říct, že chci aby rodina byla celá a děti nemuseli cestovat tam a zpět
S příspěvků žen, většinou otci vychází jako ta špatná strana i když by svou chybu rádi napravili, jen dostat šanci. Vim, že to co sem napsal asi nedává velký smysl, ale je to tak i mužům záleží na celé rodině