Přeji si celou rodinu

Anonymní
29.7.20 03:29

Přeji si celou rodinu

Dobrý den všem, chci vám přiblížit můj vnitřní boj.
Ex přítelkyně a já, sme se rozešli, respektive jsem byl vyhozen ze společného podnajmu, kde jsme žili asi 6 týdnů, během toho vyřízeno trvalé bydliště a další věci stim spojené, řidičák a občanka. Driv sem dojížděl na víkendy a jak jen to šlo i během týdne po praci, vzdálenost cca 65 km tam. Duvod byla půjčka na 10000 Kč na opravu auta, já ji o té půjčce neřekl a zapíral, že sem si ji vzal, dnes už doplacena a bála se exekuce. O me minulosti věděla, sám sem ji to rekl
Omluva nepomohla, nyní sem v situaci, že spolu čekáme dvojčátka s předchoziho vztahu má dceru, vztah zachránit nechce, chce být jen kamarádkou, chtěl sem ji časem požádat o ruku
Komunikace, bohužel s její strany je nulová, SMS přijde když se jedná o placení nákladů spojených s těhotenstvím a zdravotního stavu dvojcat a já tak přicházím o společné chvíle a růst bříška, děti sem chtěl a sem pripravenej se o holky starat a postarat, těším se na ně, po rozhodování jestli mě zapsat jako otce na matrice, tak ano, ale alimenty soudně, domluva reálná není
K vzhledem vzdálenosti a práci na směny a placení podnájmu, se bojím toho jak budu moci, finančně utáhnout náklady na výchovu dvojcat, od vyhození sem sám a partnerku nehledám.
Chci tím říct, že chci aby rodina byla celá a děti nemuseli cestovat tam a zpět
S příspěvků žen, většinou otci vychází jako ta špatná strana i když by svou chybu rádi napravili, jen dostat šanci. Vim, že to co sem napsal asi nedává velký smysl, ale je to tak i mužům záleží na celé rodině :( a chtějí vidět své děti růst, ne jen jednou za týden nebo dva týdny

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4443
29.7.20 04:39

Jak je to dlouho? Možná se jí to ještě rozleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mevrick1981
29.7.20 04:42
@Leviatan píše:
Jak je to dlouho? Možná se jí to ještě rozleží
Čtvrt roku, jednou moje osobní omluva, druhé setkání, zapsání mě jako otce
  • Citovat
  • Upravit
27104
29.7.20 04:43

Duvodem urcite nebyla pujcka 10000. To si nenalhavej.
Treba chce jen deti (aby do budoucna s kamaradkou vytvorily rodinu :nevim: ). A ty uz prekazis.
Vzdalenost 65 km nic neni, abyste spolu nemohli bydlet. To muj manzel dojizdi kazdy den do zamestnani (a par mych kolegu taky). Je to casove narocne a unavne, ale neni to nemozne.
Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mevrick1981
29.7.20 04:47

Nenalhavam, mě 65 kilometrů tam a dalších 65 zpět nevadí, ale když mě nevěří…

• Citovat
  • Upravit
27104
29.7.20 04:49
@Mevrick1981 píše:
Nenalhavam, mě 65 kilometrů tam a dalších 65 zpět nevadí, ale když mě nevěří…

Proto pisu, ze duvodem neni pujcka takove zanedbatelne castky :nevim: Duvody jsou uplne jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.7.20 05:10

A nestalo se mezi vámi ještě něco jiného? Taky si nemyslím, že by půjčka 10000 byla důvodem k rozchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6126
29.7.20 06:11

Já jsem lehce alergická na výlevy, jak by jeden tu chybu rád napravil, proto není ten špatný v tom vztahu a nechápe, jak ten druhý může být tak zlý, že se s ním teď neba. Obvykle přitom totiž tomu jednomu uniká, že pros.al, co mohl, a to do té míry, že ho ten druhý prostě už nechce.

Souhlas, že by se ona měla chovat rozumněji, když s tebou čeká dvojčata. Minimálně v té komunikaci - na druhou stranu je čtvrt roku krátká doba, pokud jste si něco zásadního udělali (fakt nevěř tomu, že žena čekající dvojčata odejde z fungujícího vztahu kvůli půjčce pár drobných, v tom bylo stoprocentně něco jiného), ještě to v ní může bublat. Přestaň se cpát zpátky a cosi lepit a raději pracuj na tom, aby ses o své děti opravdu mohl postarat. Ať se k sobě vrátíte nebo ne, budeš otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
29.7.20 06:38

65km nic není. To jezdí můj muž denně mnohem dál a vždy se vrátí domů. A ta půjčka 10tisic mi taky přijde jako dost blba výmluva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59516
29.7.20 06:49

@Mevrick1981 nebyl její ex samé dluhy? třeba se bojí že těch dluhů je víc a brzy by přišel exekutor a to lhaní bylo taky blbě. proč jsi to tajil kvůli 10 000? vysvětlil si jí vše pořádně? snad se to ještě zlepší a dostaneš příležitost vše vysvětlit. Já bych se bála že těch dluhů je víc a pro lžeš kvůli 10 000. na druhou stranu sama na 3 děti to bude pro ní hodně složité a nejen finančně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66586
29.7.20 07:10

Tak to vypadá, že měl zakladatel dřív dluhy, exekuce, nebo něco podobného. No a teď vzal opět půjčku a Zatloukal to. No a ji prostě blikla kontrolka, že když ji lže už teď kvůli tak malé půjčce, jak to bude vypadat později. Takže chrání sama sebe a své děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17120
29.7.20 07:11

Co vedela o tve minulosti? Nema strach spis z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
29.7.20 07:24

Ženatý s ní nejsi, takže těhotenství nejspíš nebylo plánované..jak si na ně zareagoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.7.20 08:01
@vokishka píše:
Tak to vypadá, že měl zakladatel dřív dluhy, exekuce, nebo něco podobného. No a teď vzal opět půjčku a Zatloukal to. No a ji prostě blikla kontrolka, že když ji lže už teď kvůli tak malé půjčce, jak to bude vypadat později. Takže chrání sama sebe a své děti.

Taky si myslím, vzhledem k tomu že píše o nějaké minulosti. Upřímně pokud bys měl dluhy dříve, a vzal si půjčku o které bys mi neřekl, taky už bych tě nechtěla zpátky.

• Citovat
  • Upravit
34473
29.7.20 08:11

Nějak mám pocit, že by její verze byla o dost zajímavější. Napsaný je to jak od tatara, nekomunikuje-jezdis za ni, neřekl jsi ji o půjčce-o své minulosti jsi jí řekl,… No za prvé si myslím, že v té půjčce ses sekl o jednu nulu a pokud s tebou vymetla tímto stylem, tak si nestav vzdušné zámky o kompletní rodině. Mmch. co jsi prosím tě vyřizoval s ridičákem? Ten nemá s pobytem nic společného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna