Překouslý stromek

1703
10.4.14 08:52

Překouslý stromek

Pes nám překousl angreštový stromek (letos koupený a zasazený)asi deset cm pod korunkou. Nevíte někdo, jestli se může ještě „zbrchat“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
10.4.14 08:57

Já bych řekla, že by mohl :) když porazíš strom, taky pak pařez obroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
10.4.14 09:00

Kdesi na internetu jsem teď četla, že se má kmínek potřít balzámem, aby nevysychal. Nevíte někdo jakým? co vosk? :think:

Příspěvek upraven 10.04.14 v 09:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.4.14 09:02
@bubulina píše:
Kdesi na internetu jsem teď četla, že se má kmínek potřít balzámem, aby kmínek nevysychal. Nevíte někdo jakým? co vosk? :think:

vosk by měl stačit. Co máte za zlatíčko? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
10.4.14 09:08

Antonie, áále naše psice trpí neustálou potřebou něco žvýkat, před pár týdny vytáhla krajní habr (taky letos zasazenej) a až na kořen ho celej proměnila v mulčovací kůru. Právě se chystala na další, když jsem došla. :lol: Mám pocit, že co nezničí děti, likviduje ona :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.4.14 09:22
@bubulina píše:
Antonie, áále naše psice trpí neustálou potřebou něco žvýkat, před pár týdny vytáhla krajní habr (taky letos zasazenej) a až na kořen ho celej proměnila v mulčovací kůru. Právě se chystala na další, když jsem došla. :lol: Mám pocit, že co nezničí děti, likviduje ona :)

no my se chystáme právě kvůli tomu oddělit zahradu od dvorku, protože máme leonbergera a chceme osadit zahradu. On žere všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí