Překřikují mě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@andiedvorakova píše: Více
To je známá pravda, to je fakt.
Jak pak vysvětlíte, že třeba po boku toho charismatického partnera to je úplně jinak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Zřejmě jsi nudná v komunikaci, nebo to, co vypustíš z úst, je vždy totální pí. čovina. Znám pár takových, zapojují se do komunikace, ale melou kraviny a proto se s nimi nechce nikdo bavit, odchází pryč, nebo schválně dotyčného překřičí, či jen odpovídají hm, ehm, ano, ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
A tobe se to nedeje, ze te lide radeji prehlednou? Znis totiz jako strasne neprijemny clovek ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja myslim, zes to popsala uplne skvele. Tak to proste je. Ten „cerveny“ kabat nebo cokoliv jineho muze byt fajn pomucka, ale nejdulezitejsi je vnitrni pocit, jak pises.
Vychazi z toho jedine reseni, pracovat na sobe. Coz je ta nejtezsi, ale zaroven nejlepsi cesta. Zaklad je podle me uvedomeni, jak a proc veci jsou, resp. poznani sebe sama a svych strachu a pocitu. A pak clovek muze pracovat na odstraneni nezadouciho a naopak posilovani silnych stranek ![]()
- Citovat
- Upravit
Takže vlastně se už teď mám cítit, že si ten respekt zasloužím…
Zkusím pro začátek nějaké afirmace + spojím to s praxí. Na běžných, každodenních situacích. ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, děkuji za názor, je možné, že si to myslíte, ale já si takhle rozhodně nepřijdu.😁
Doufám, že u Vás neplatí přísloví „Podle sebe soudím tebe…“
Přeji hezký den!💚
- Citovat
- Upravit
U mě to rozhodně neplatí
. Čerpám z celoživotních zkušeností z okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybys nosila jiné oblečení… tak bych si myslela, že píšeš o mně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já bych věděl…a už jsem i začal psát. Skončil jsem když jsem si přečetl, že studuješ pajdák. U zrovna u učitelství se to myslím nedá použít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Více
Chci vědět, pokud možno… ![]()
Hm, příště nesmím být tolik sdílná 😁 😁 😁 jinak se nedozvím nic…
- Citovat
- Upravit
No vidis, pro me je treba nekdo, kdo vtrhne do diskuze a zacne se vyjadrovat o ostatnich ze „vypousti pi*oviny a mele kraviny“, clovek, kterymu chybi socialni inteligence a slusnost. Tihle lide casto ani nepoznaji, ze jsou nekde neoblíbeni, protoze takove rozlisovaci schopnosti proste nemaji.
- Citovat
- Upravit
No ne… Chtěl jsem napsat: Vyber si obor, kde neuspěje ten, kdo překřikuje ostatní, ale ten, kdo má výsledky vlastní píle.
Ale nevím, jestli to jde u učitelek pracujících s puberťáky, třeba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mě je třeba moc i to, že dáváš tři zubící se smajlíky po sobě. Jako bys tolik stála o to, aby tě někdo bral, ale chybí ti sociální inteligence. Přijde mi to zoufalé a odrazuje mě to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit