Zkrácená verze studia Bc. po předchozím studiu VOŠ

2
9.10.24 08:18

Zkrácena verze studia bc

Zdravím, mám dotaz zdali někdo nemá zkušenosti se zkráceným studiem bakalář, po předchozím studiu VOŠ. Mám vystudovanou VOŠ v oboru strojírenství, ale poté jsem se rozhodl jít do státního sektoru, tudíž by se mi vyplatilo dodělat si ideálně někde bakaláře, někde píšou, že chtějí podobný obor, někde jsem se zas na diskuzích dočetl, že to vlastně neřeší. Kdyby někdo měl nějaké informace, popřípadě jaké školy nabízejí tuto možnost, byl bych vděčný. :D
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2362
9.10.24 09:00

Budete muset rozeslat maily na fakulty o ktere mate zajem a individualne si zjistit informace.

Potrebujete kombinovane nebo distancni studium (pri zamestnani). Budete mit povinnou praxi, vetsinou uznavaji z prace, pokud jste zamestnany v oboru studia.
Dochazka byva patky, nekde sobota
Pusti Vas zamestnavatel?

Jaky obor… verejna sprava, socialni cinnost, verejna sprava a ekonomika?
Soukroma nebo klasicka VS?

Příspěvek upraven 09.10.24 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
9.10.24 09:11

Ségra šla z VOS sociálně správní na VS ekonomku soukromou a uznali ji tenkrát myslím jen úplně něco málo.
Musíš si to zjistit na konkrétní škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
9.10.24 09:56
@jejjej píše: Více

No, to si teda nejsem jistá, že to nabízí skoro každá VŠ. Měla jsem stejný plány jako zakladatel, jediná škola, která nabízela dodělání bakaláře za rok byl pražskej UJAK (Andragogika), ale ten loni koupil Ambis a od minulýho září, kdy jsem tam chtěla nastoupit, ten obor už neotevřel. A co tak psali lidi na FB, už se to nedá dodělat snad nikde. Ale teda nevím, jak to je s oborem strojírenství, co má zakladatel, tam to třeba někde půjde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2362
9.10.24 13:14
@PetraJ píše: Více

Aha tak je to mene pruchodne na VS nez byvalo :think:
Kdyz byl stejny obor, predmety uznavali (ne vsude ale neco se najit dalo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.10.24 14:14

Já se dozvěděl, že něco uzná Panaevropská ale víc detailů nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2362
10.10.24 14:32

Zde je podrobne info https://www.peuni.cz/…olventy-vos/
Studium je určeno pro absolventy VOŠ obdobného zaměření, jako má program, na který se uchazeč hlásí. @tomin653

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2362
10.10.24 14:33
@Tomin653 píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie