Překročení kontokorentu u KB

5548
4.3.13 01:55

Ja nevim musela bych se zeptat muze, ale on kontokurent kdysi mel a platil nejake uroky a castku musel myslim vratit do pul roka nebo tak nejak :think: Nikdo mu nikdy nevolal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.3.13 03:14

Paní volala nejspíš z vymáhání pohledávek. Nevím, jak to má nastaveno KB, ale u jiné banky se dá (dalo) domluvou zabránit naúčtování poplatku z prodlení. A volají i proto, protože by ses divila, kolik lidí si nemění adresy v bankách, pak je problém a je přece chyba banky, že se o tom klient nedozvěděl..Můžu se zeptat, proč ses zapřela? :think:
Anonym proto, protože nechci vysvětlovat odkud mám dané informace ;)

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
4.3.13 06:19

Predevsim zapirat se je cesta do pekel. hlavu ti prece nikdo neutrhne. ja bych tam zavolala a situaci vysvetlila

• Citovat
  • Upravit
5980
4.3.13 07:48

Volaji aby se pripomneli. Je lepsi tam zavolat sama a domluvit se s nimi, mne kdyz nezbyly penize na ucte a banka si chtela jeste neco strhnout, tak prisel dopis, ze jsem to presvihla, zavolala jsem tam, rekla, ze penize budou na ucte toho a toho, ona rekla, ze si to tam pise (aby to neresili) a byl klid. Rozhodne si budete jista, az tam zavolate a domluvite se s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
4.3.13 07:56

Kdyz jsem jeste kontokorent mela taky jsem se jednou dostala pres limit - volali, byli v pohode jen chteli vedet kdy splatim - napsali si do poznamky - takze nic hroznyho.
Kazdopadne jsem ho nevratne zrusila a jsem rada ze ho nemam.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
4.3.13 07:56

Kdyz jsem jeste kontokorent mela taky jsem se jednou dostala pres limit - volali, byli v pohode jen chteli vedet kdy splatim - napsali si do poznamky - takze nic hroznyho.
Kazdopadne jsem ho nevratne zrusila a jsem rada ze ho nemam.

• Citovat
  • Upravit
9649
4.3.13 08:20

Volaji, aby Te popohnali a taky zaroven, aby jsi z „blbosti“ nenadelala prusvih.
Prozatim ti nic vazneho nehrozi, ale splat to co nejdrive a pouvazuj nad zrusenim toho kontokorentu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 08:22

Přejela jsem taky kontokorent a účtovali mi pokutu 500, další dva dny co to tam nebylo 200 a podalších dvou dnech další 200, pak m tam přišli peníze, ale mám jinou banku.Ale i tak, na to tohle si dávej bacha

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
4.3.13 08:45

Já ti nevim, nejdřív chceš hypošku, kde nemáš problém zrušit kontokorent, v další diskuzi nemáš ani 1500.V jedné diskuzi je ti 24 v jiné 26.V jedné máš jen psa, v jiné malou dceru. V jedné si sama a v další máš mladšího přítele.
Buď se hodně nudíš nebo by to chtělo léčení.

• Citovat
  • Upravit
5724
4.3.13 08:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.3.13 08:59
@ohýnek píše:
Já ti nevim, nejdřív chceš hypošku, kde nemáš problém zrušit kontokorent, v další diskuzi nemáš ani 1500.V jedné diskuzi je ti 24 v jiné 26.V jedné máš jen psa, v jiné malou dceru. V jedné si sama a v další máš mladšího přítele.
Buď se hodně nudíš nebo by to chtělo léčení.
:palec: :potlesk: Vzala jsi mi slova z klávesnice
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
4.3.13 09:01

Nechápu proč se zapíráš, mě se to taky jednou stalo, strhává se mi to z účtu a tam prostě nic nebylo, pak mi přišel pozdě rodičák a taky mi volali že k nim splátka ještě nedošla ale rovnou jsem řekla jak to je a dohodli jsme se že do týdne tam peníze budu mít a budou se mi moci z účtu na kreditku odečíst. napsala si to počítače a v pohodě nic se nestalo, každopádně na druhém tématu se ptáš na hypo, holka oni vše najdou, tím že jsi byla teď v mínusu tak to banka zjistí, i jiná banka:-)) a pár měsíců budeš na černé listině:-)) manžovi při žádosti o hypošku našli že byl před lety měsíc 200 kč mínus(poplatky měsíční šli do mínusu) a musel napsat prohlášení vysvětlení proč se to stalo a už nikdy se to nestane ač už to dávno bylo zaplaceno a dávno ten účet ani neexistoval, vyšťourali všecko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
4.3.13 09:02

@Clarkia :roll: To je odhalení :palec:.

• Citovat
  • Upravit
16
4.3.13 09:54

Ahoj kontokorent jsem precerpala o 1000 a nikdo mi nevolal, ani nepsal a kdyz mi prisla vyplata dorovnalo se to a bylo to v pohode… Tak nevim co KB banka plasi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
4.3.13 16:07

A nebo třeba bagr

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat