Prekroceni rychlosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Renninka píše:
@rmot
Nenapsal jsem to možná dostatečně srozumitelně. Pokud tě nezastaví a neztotožní při změření živým policistou, nešlo dřív udělit pokutu provozovateli vozidla. Tudíž pokud se nic v zákoně nezměnilo, rozumný řidič v takovém případě žádnou pokutu nedostane, protože sám sebe nenapráská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše:
Nenapsal jsem to možná dostatečně srozumitelně. Pokud tě nezastaví a neztotožní při změření živým policistou, nešlo dřív udělit pokutu provozovateli vozidla. Tudíž pokud se nic v zákoně nezměnilo, rozumný řidič v takovém případě žádnou pokutu nedostane, protože sám sebe nenapráská.
rozumný řidič nejezdí jako ho.va.do v obci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak jak psala gortyna výše. Taky si ji předvolali a jela +20/km/hod. Takže to je asi standard. A k tomu přiznáváno se. 1. Fotka a za druhé když majitel neví kdo byl řidič vozidla tak je to snad ještě horší…za to je až 100000myslim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renninka píše:
No tak jak psala gortyna výše. Taky si ji předvolali a jela +20/km/hod. Takže to je asi standard. A k tomu přiznáváno se. 1. Fotka a za druhé když majitel neví kdo byl řidič vozidla tak je to snad ještě horší…za to je až 100000myslim
Pokud by tam byl automatický radar, přišla by ti výzva k zaplacení „výpalného“, nebo k udání řidiče. Pokud tam stál policista, tak s největší pravděpodobností fotka nebude. Nenapráskat sebe je něco naprosto jiného, než tvrdit, že nevíš, kdo řídil. Správně by tě o tom měl policista poučit, než s tebou začne jakýkoliv úkon, že máš právo nevypovídat, pokud bys způsobila škodu sobě, nebo osobě blízké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD právě naopak ne? Policista předvolání a radar jen pošlou pokutu ne?
Radar tam není na 100pro. Byl to policisfa. Takže neznamená automaticky předvolání ztráta řidičáku? O to jediné mi jde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stálo tam auto, kde byli 2 policisté a fotili, nakonec když bylo po všem, tak mi řekli, ať se příště vymluvi manžel na osobu blízkou, auto je psaný na něho. Holt tady se pravda nevyplatila, je vidět že zákony nejsou pro poctivé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen dodám že to byla černá oktávka nebo Superb, nikoliv auto na kterém by bylo vidět že se jedná o policii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže co je lepší říct? Že jsem řídila já, osoba blízká nebo nevím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem poctivý blbec a rok utekl jako voda. Každého věc jaké má svědomí, ale v ten moment jsem byla hodně naštvaná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
postih za překročení rychlosti
Při překročení povolené rychlosti je třeba postupovat tvrdě. Tím míním min 6 bodů dolů a min. 50000 kč pokuta, protože řidiče ovlivní pouze to, když se jim sáhne výrazně do kapsy. Policie to má však na háku, protože je to práce navíc a kdo by se za ty prachy honil.Pak to vypadá tak, že jsem největší brzda a hlupák já, protože dodržuji předpisy, což mi připadá hodně dekadentní. A to jen proto, že jsem nikdy neměl poj. událost a nemám žádné minusové body. Jezdím však jenom 45let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ja994 píše: Více
Tak ty určitě nejezdis 45 let 😂 člověk,. který ma najezdeno hodně tak ví, že problém jsou spíše pomalí řídici, kteří svoji jízdou vytváří potenciálně nebezpečné situace než trochu rychlejší řidiči (nemyslím piráty).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gortyna píše: Více
Zákony jsou pro ty, kdo je čtou.
Resp. zákony jsou psány pro bdělé, zákony jsou psány pro ty, kdo dbají o svá práva.
Vigilantibus iura scripta sunt.
Jet jak prase v obci moc poctivé není. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon ok rok utekl, jak voda, blbá zkušenost je taky zkušenost a jet 50 místo 30 není takový průšvih. Od té doby nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osoba, která není schopna vzhledem ke svým mentálním schopnostem chápat dopravní předpisy a značky v dopravě, není způsobilá řídit motorové vozidlo. Proto dnes mnoho kretenů neví, jak použít směrovku, přednost zprava a omezení rychlosti podle druhu komunikace. A pokud někdo trpí antisociální poruchou osobnosti, je mu to absolutně jedno. Kdo jak žije, tak řídí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit