Prekroceni rychlosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prekroceni rychlosti
Ahoj. Obracím se s dotazem. Jeden den jsem velmi spěchala do práce. Bydlím na konci obce a někde před ceduli konec obce mě změřila policie
. Netuším kolik jsem mohla jet. Asi ale dost protože mi přišlo předvolání na policii. :/ Fakt si to nepamatuju a vím že jsem jen prostě zrychlovala na to že už pojedu mimo obec. Myslíte si že předvolání musí automaticky znamenat sebrání rp? Noc děkuji.
Jinak ani vím. Není to moc čím se chlubit. Jinak jsem zodpovědný řidič. Body mám furt všechny zatím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To záleží asi právě na tom, o kolik byla rychlost překročena… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renninka no předvolání je divné, mně se tohle stalo 2× v průběhu 2 let
, a vždy mi přišla pouze pokuta Kč 600,–- bez sebrání bodů a bez předvolání,
to jsi musela jet hoodně rychle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renninka měli by ti jen asi vzít nějaké body. Pokud to bylo poprvé a nenadýchala jsi nebo něco, tak by ti řidičák měli nechat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele je to divny, já jela snad 75km/hod a přišla mi pokuta kolem 1000,– Kč už fakt nevím.
Před x lety me zastavili policajti, rychlost taky skoro 80km/hod a stalo me to 2000,– a 2 body.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi jela v obci 90 a víc, tak si berou řidičák na 6 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží kolik jsi jela, někdy nebo jen na pokutu, pokud jsi jela hodně rychle, tak seberou řidičák. Ale jestli si nejela víc jak 90, tak by řidičák sebrat neměli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli tě tenkrát nezastavili na místě, nemají ti víceméně jak dokázat, že jsi řídila ty. Tzn. nemůžeš přijít o body ani o řidičák, pokud se nepřiznáš. Max. pokuta jako „provozovateli vozidla“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To tu funguje nějaká brigáda na zvýšení návštěvnosti fóra a tím většího počtu zobrazení reklam? Celý dotaz je blbost, dnes se nepředvolává „jen tak“ při překročení rychlosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No takhle si mě předvolali před 2 roky a na místě fotka, kde jsem jela na 30 přesně 50 a bylo to za 2 body a po roce jsem byla čistá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše:
To tu funguje nějaká brigáda na zvýšení návštěvnosti fóra a tím většího počtu zobrazení reklam? Celý dotaz je blbost, dnes se nepředvolává „jen tak“ při překročení rychlosti.
taky se mi to zdá zvláštní, jedině by jela těch víc jak 90 v obci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý se predvolava i třeba překročení o 20…když to měří policie a ne radar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Renninka píše:
Prý se predvolava i třeba překročení o 20…když to měří policie a ne radar
Pokud se nic nezměnilo a dobře si to pamatuji, tak pokud neměří automatizovaný prostředek, tak tě musí zastavit a ztotožnit pro udělení pokuty. Jinak pokud je pravda, co píšeš, že máš plný počet bodů, tak už jsi stejně bez řidičáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit