Překvapení - pohlaví miminka

Anonymní
18.6.22 20:45

Překvapení - pohlaví miminka?

Krásný dobrý den,
ráda bych vaše rady, zkušenosti anebo jen nápady:). Moje rodinná nejbližší čeká miminko, a chtěla by taky překvapeni s manzelem (jako jsou různá videa na internetu, jako balonky apod.). Každopádně ale absolutně nemám nějaký originální nápady. Jako nouzi budou barevné balonky nebo konfety, ale nějaký originální a krásný nápad mě nenapadá. Vás ano? Přemýšlela jsem nad dýmovnicemi, ale musela bych je všechny vytáhnout mimo domov, aby nebylo vše barevné a zničené 😀 😀 😀 chtěla bych něco opravdu originálního, milého a od srdce. Já se pohlaví dozvím a dle toho potom vyberu barvu a jako překvapeni se to všichni dozví.

Co se líbí vám? Co by vás jako nastávající maminku potěšilo? Nebo jako nastavajiciho tatínka?

Plus nevím, zdali někoho zvát - jen rodinu nebo i nejbližší kamarádky? Rada bych něco výjimečného pro výjimečně rodiče.

Dekuju za vaše nápady anebo sdílení názoru. Mějte se hezky :srdce:

Anonym jistě pochopíte - nechci aby si to zde kdokoli z rodiny či okolí přečetl.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65203
18.6.22 20:47
@Anonymní píše:
Krásný dobrý den,
ráda bych vaše rady, zkušenosti anebo jen nápady:). Moje rodinná nejbližší čeká miminko, a chtěla by taky překvapeni s manzelem (jako jsou různá videa na internetu, jako balonky apod.). Každopádně ale absolutně nemám nějaký originální nápady. Jako nouzi budou barevné balonky nebo konfety, ale nějaký originální a krásný nápad mě nenapadá. Vás ano? Přemýšlela jsem nad dýmovnicemi, ale musela bych je všechny vytáhnout mimo domov, aby nebylo vše barevné a zničené 😀 😀 😀 chtěla bych něco opravdu originálního, milého a od srdce. Já se pohlaví dozvím a dle toho potom vyberu barvu a jako překvapeni se to všichni dozví.

Co se líbí vám? Co by vás jako nastávající maminku potěšilo? Nebo jako nastavajiciho tatínka?

Plus nevím, zdali někoho zvát - jen rodinu nebo i nejbližší kamarádky? Rada bych něco výjimečného pro výjimečně rodiče.

Dekuju za vaše nápady anebo sdílení názoru. Mějte se hezky :srdce:

Anonym jistě pochopíte - nechci aby si to zde kdokoli z rodiny či okolí přečetl.

tomu nerozumím, proč to řešíš ty? To by si snad měli zorganizovat sami, podle svých představ. Pokud to vůbec chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
18.6.22 20:48

@vokishka Hodně párů požádá své nejbližší o překvapení s pohlavím, nevidím na tom nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5705
18.6.22 20:56

Mně tohle přijde divné. Myšlenka, že nějaká kamarádka nebo příbuzná zná pohlaví mého dítěte dřív, než já, se mi nelíbí.
Jinak bych vodila klasiku, balónky nebo dort. Pro rodiče to bude evidentně poprvé, takže není potřeba vymyslet nějakou chujovinu, kterou ještě nikdo neměl. Pokud tedy nejde hlavně o sbírání liků na FB nebo Insta z následného videa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15247
18.6.22 21:15

Zažila jsem na svatbě, novomanželé propíchli balónek a z toho se vysypalo něco modrého. Připravila to pro ně svetkyne, která jediná znala předem pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.6.22 21:18

Já jsem tohle nepraktikovala, ale kamarádka krájela bílý dort a náplň uvnitř měla barvu pohlaví dítěte. Na hostech bych se domluvila s nastávajícím rodiči - ať ti dají seznam, nebo aspoň rámcově řeknou, koho tam chtějí a koho ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
18.6.22 21:23

Hlasuju pro dort ve tvaru miminka. A jak ho podriznou, vytece prislusna barva. To urcite bude prudce originalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27671
18.6.22 21:43

A budoucí rodiče to fakt chtějí?? Mě osobně by to hodně vadilo my to tajili před rodinami z určitého důvodu jsem to neřekli a nechtěli jsme aby pohlaví věděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
18.6.22 21:58

Znám balonky, dýmovnice, konfety, dort, pak tahání špejlí - jsou modré a růžové a ta nejdelší je pohlaví. Pak jsou ještě piňaty…
Ještě jsem to viděla ve formě losů, všichni dostali los, všude jiné pohlaví a rodiče pak počítali, které převažuje a dělali na tabuli čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2756
18.6.22 22:15

Těšim se az v Americe bude in nechat se prekvapit. To urcite taky prijde.

Inspirace je jinak plny internet, podle me je to nevkusny, ale to jsem asi v mensine. Videt jak budouci tata vlastne nechce dceru, ale syna, nebo naopak. Nebo kdyz si konfety streli misto nad hlavu do rozkroku. Fakt uzasny. Nebo kdyz se to nepovede. Nebo se udela tahle super extra moderni cool party a pak se neco posre a rodice se rodici nestanou a jsou akorat jeste vic v prdli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
18.6.22 22:18
@K. Rocánková píše:
Těšim se az v Americe bude in nechat se prekvapit. To urcite taky prijde.Inspirace je jinak plny internet, podle me je to nevkusny, ale to jsem asi v mensine. Videt jak budouci tata vlastne nechce dceru, ale syna, nebo naopak. Nebo kdyz si konfety streli misto nad hlavu do rozkroku. Fakt uzasny. Nebo kdyz se to nepovede. Nebo se udela tahle super extra moderni cool party a pak se neco posre a rodice se rodici nestanou a jsou akorat jeste vic v prdli

Jo, treba takovy Pastrnak. Taky s pompou oznamovali, ted maji prazdnou naruc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
18.6.22 22:31

Nedávno jsem náhodně viděla video na YouTube. Měli tam vajíčka obarvená na modrou a růžovou barvu. Byla uvařená všechna až na jedno s barvou pohlaví. :lol: v tom videu si vejce rozbíjeli o hlavu, takže veliká zábava pro toho, kdo „vyhraje“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myška zlatá
19.6.22 15:37

Já pohlaví nechci vědět. Chci překvapení, až do konce těhu

• Citovat
  • Upravit
np10021
19.6.22 15:57

Ať si to vymyslí oni, pozvou koho chtěji a ty pouze objednáš/nakoupíš věci v té barvě.

• Citovat
  • Upravit
np10021
19.6.22 15:58

@Myška zlatá na to se zakladatelka neptá 😂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky