Překyselený organismus a snažení

Anonymní
1.9.13 07:37

překyselený organismus

Ahojky. Mám dotaz, ale je celkem dost intimní. S přítelem se snažíme o mimi. Já mám už jedno. Snažení je více než rok a 3/4 neúspěšný. Včera mě zarazila slova mé polovičky. Řekl mi, že jsem kyselá. Tulili jsem se a po tulení mi to řekl. Takže ve zkratce řečeno, jsem kyselá tam dole.Jak to mám řešit? Co s tím dělat? Dá se to nějak snížit? Díky za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.9.13 07:49

Tam bys měla být kyselá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.13 08:42

Jsou části těla, které jsou mírně kyselé úplně normálně. Protože kdyby nebyly, tak by tělo nefungovalo.
Vaginální prosředí má pH kyselé, pokud není nemže tam žít laktobacil, který tě chrání před kvysinkovou infekcí. Např. časté používání zásaditých mýdel vede k neléčitelným, vleklým infekcím.
Pokud by nebyl obsah žaludku kyselý, tak nestrávíš ani ťuk. Kdyby nebyl povrch kůže mírně kyselý, budeš mít jednu velkou vyrážku.
A tak bych mohla pokračovat ještě dlouho. Všechno má v těle svůj řád, acidobazická rovnováha ve zdravém těle funguje zcela běžně normálně. Pakliže dojde kvůli nějakému hodně vážnému onemocnění k acidóze nebo alkalóze, tak to to je na léčbu na metabolické JIP.
„Překyselení organizmu " vymyslel nějaký hodně podobný "šmejd“, který důchodcům nabízí předražené indukční desky.Ti působí na jistou cílovou skupinu, což jsou důchodci. Slyší na slovo „výhra“. Tito útočí na jinou cílovou skupinu. Na ty, kteří si myslí, že jim ke skvělému zdravotnímu stavu pomůžou léky a čaje a ne zdravá životospráva, přiměřený sport a otužování. Nemyslím si, že by preparáty a čaje škodily, ale zázraky od nich nikdo nemůže čekat. Oni na té lidské důvěřivosti pouze vydělávají. Zkuste se na názor zeptat lékaře, kterému důvěřujete.

• Citovat
  • Upravit
nepr. Anjes
1.9.13 10:39

A na to přišel po roce a 3/4? Protože pokud mu to do té doby tak nepřišlo a je to novinka, možná bys mohla zkusit změnit stravu, teorií jak odkyselit organismus jsou na netu mraky. Ale být „kyselá“ dole nutně nemusí znamenat překyselený organimus, nicméně například aloe a změna jídelníčku Tě na zkoušku nezabije. Chlap taky chutná trochu jinak, když sní něco výrazného atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex